Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 11 feb 2015, 00:06

slika
Sanchez is expected to be out for 3-4 weeks
K'o što gledam :yawn:
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 feb 2015, 00:09

Kae profa da se još ništa ne zna za seksatora..
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2015, 00:09

Lloris ima 28, Wojo 24. Ogromna razlika. Lloris polahko ulazi u najbolje godine, dok Wojo ima jos da uci i radi. Da li je Lloris bio bolji od Woje u njegovim godinama? Po meni nije. Wojo jos uvijek moze puno napredovati, svi znamo da ovo nije najbolje sto moze pruziti.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 feb 2015, 00:20

pa yebem ti majku i povredu pa gdje ce na alexisa oooooooooj **** te povreda visee, idi u pm krkani jedni retardirani a najveci retard je wenger koji ga je gurnuo u špic glupane jedan krivac si za sve, dabogda otkaz fakat dobio pun mi te qurac više, ti nisi normalan trener da Bog sačuva, gurne alexisa u vatru drito u spic a dva spica mu na klupi MAJMUNE JEDAN SENILNI, da se mozes kako ti povrijedit pa da ne vodis ovu ekipu jedno 3-4 mjeseca pa odgledas nako jedan mec pa opet 3 mjeseca ubleho trenerska, postao si najgora stvar u arsenalu trenutno, fuj i sramota sta nam radiš, produzio si ugovore panjevima a lafo pricas da hoces nešto da osvojis e pa oces qurac osvojit, sidji s klupe hvala za sve al tvoje je prošlo, ti veze nemaš više, mrš

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 feb 2015, 00:24

Dragi momak, cuvaj svoje zivce...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 feb 2015, 00:30

Vidjelo se na samom pocetku tekme da Alexis nije spreman.
Mislim, vidjeli smo mi na malim ekranima, a oni koji su morali i trebali da vide, ocigledno nisu.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 feb 2015, 00:30

ma nek se goni više, otkako smo preselili na emirate uvijek nas nešto handri, bilo to povrede ili ovaj majmun na klupi, nesreca, sudije, nikad mira, postajemo sve lošiji, napretka nema, radujemo se top 4 mjesto da budemo konkurenti za titule.. sve se promijenilo... bježi ba.. nikad promijenit ništa u ovih zadnjih 10 godina nažalost

"Alexis Sanchez does not look bad, a kick on the knee."

Molim te Bože da bude spreman i dobar...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 feb 2015, 00:35

AA23 je napisao/la:ma nek se goni više, otkako smo preselili na emirate uvijek nas nešto handri, bilo to povrede ili ovaj majmun na klupi, nesreca, sudije, nikad mira, postajemo sve lošiji, napretka nema, radujemo se top 4 mjesto da budemo konkurenti za titule.. sve se promijenilo... bježi ba.. nikad promijenit ništa u ovih zadnjih 10 godina nažalost

"Alexis Sanchez does not look bad, a kick on the knee."

Molim te Bože da bude spreman i dobar...
Nadajmo se da nije nista ozbiljno sa Alexisom :pray:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 feb 2015, 00:39

U prvih 15 minuta se vidjelo da nije spreman i to je morao biti razlog da ga zamijeni.

Igras protiv zadnje ekipe na tabeli i to jos kod kuce, vodis 2:0 na poluvremenu, najbolji igrac ti nije spreman i to se iz aviona vidi, ali igra... Sta uradis? Ostavis ga na terenu da igra i drugih 45 minuta i on se povrijedi.
Arsene Wenger :crazy:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 feb 2015, 00:47

SamoZeljo je napisao/la:U prvih 15 minuta se vidjelo da nije spreman i to je morao biti razlog da ga zamijeni.

Igras protiv zadnje ekipe na tabeli i to jos kod kuce, vodis 2:0 na poluvremenu, najbolji igrac ti nije spreman i to se iz aviona vidi, ali igra... Sta uradis? Ostavis ga na terenu da igra i drugih 45 minuta i on se povrijedi.
Arsene Wenger :crazy:
on whether he was ok to take Alexis off…
Yes I was ready to take him off at half-time but he said, ‘no it’s okay, I can go on’. When I watched him play I thought, ‘No, that hasn’t [got better]’. Sometimes when you run it off it’s just a kick but he became worse and I didn’t see him in the second half.
;)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 feb 2015, 00:51

Nisam ja drugacije ni ocekivao.
Znam ja da je on zelio igrati i on uvijek zeli da igra ali glupo ga je nakon povrede ubaciti cijelu tekmu.
Tek se vratio, ostavi ga jedno poluvrijeme na klupi i vozdra. Nek on prica sta hoce.

HighburyGunners
Kontakt:

Post Postao/la HighburyGunners » 11 feb 2015, 01:57

Wenger los, mada nisam nista bolje ni ocekivo. Tip u zadnji pet godina nije pogodio sa izmjenom niti ju je napravio na vrjeme. Al sto da se uvjek ponavljamo istom pricom. Samo glupi postovi na ovoj temi. Bio sam malo na Liverpulovoj poslje utakmice i nemogu da vjerujem sta ljudi pisu. Iskreno svrsavaju nakon pobjede , a realno ove sezone su imali veci blamazi nego mi ali oni neodustaju i podrzavaju tim kakav god da je . Da, mi nemamo od podrzavanja nista al nemamo ni od jedne te iste price svaki dan. Wenger ovo Wenger ono , Girud panj, itd. sve to stoji Girud i jeste panj i Wenger se totalno izgubio al malo pozitive nije na odmet. :) A i jos nest to sam napiso i prije godinu dana kad sam se registrovo . Wenger je samo mala maca u Arsenalu . Americki profiteri kolo vode i usudio bi se reci da su oni vise zasluzeni za ovo sto se desava. Mozda je Wenger posenilio , al nije tolko glup da nevidi , da trebaju neke promjene u klubu. ali ako to Ameri nepodrzavaju , nemoze on tu nista.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 feb 2015, 11:29

jesmo mi pobijedili il izgubili ? :lol:
Ovdje priča kao da smo upravo ispali iz lige xd
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 feb 2015, 11:58

Ma jarane ovo je Arsenal, ako ćemo se zadovoljavat 4-5 mjestom u ligi i pobjedom na guzoe protiv Lestera onda je dobro, a ako se misli išta bolje od prosječnosti onda ono qurcu nevalja i treba pljuvat i kritikovat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 feb 2015, 12:04

Pobjedili kuci jedva mrtvog davljenika Leicester gdje je slavlje, vatromet? Jos uvijek mislim da cemo rutinski i na iskustvo uzeti top 4 ali bice ovo i 11. zaredom neuspjesna sezona Arsena Wengera, do kad ce se tolerisati njegov konstantni neuspjeh?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 feb 2015, 12:19

Ovakvih utakmica ima svaka ekipa gdje se pati protiv dosta slabijih protivnika od sebe. Još smo igrali sa nekom niđe veze formacijom mada sad to i ne treba biti neki izgovor za onako lošu igru.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 feb 2015, 12:29

Budimo realni od pocetka sezone vecinu utakmica smo odigrali ovako, svaki mec je bio patnja na prste ruke mozes nabrojati meceve gdje smo rutinski dobili...Takticki mentol na klupi nema pomoci on je jednostavno operisan od modernog fudbala kad skontas on i da dovede te igrace vrhunske koji nam fale na nekim pozicijama on bi njih stavio negdje drugo, jednostavno ne zna koristiti igrace koje ima...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 feb 2015, 12:32

BigBigBang je napisao/la:Budimo realni od pocetka sezone vecinu utakmica smo odigrali ovako, svaki mec je bio patnja na prste ruke mozes nabrojati meceve gdje smo rutinski dobili...Takticki mentol na klupi nema pomoci on je jednostavno operisan od modernog fudbala kad skontas on i da dovede te igrace vrhunske koji nam fale na nekim pozicijama on bi njih stavio negdje drugo, jednostavno ne zna koristiti igrace koje ima...
Ovo isto radi i onaj na klupi Uniteda :D
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 feb 2015, 13:10

Istina, samo on je opet svoj neki nacin ali i on nije normalan, te senilne budale su toliko tvrdoglave forsiraju svoje iako to ne pali. I Wenger i Van Gaal imaju srece sto su im glavna konkurencija Totenhem i Liverpool smijesne ekipe realno i iznenadjenje Soton koji je opet slabiji dosta igracki ali nekako se drze jos, vidjecemo hoce li do kraja izdrzati.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 feb 2015, 14:51

Jbte,sta si ti? Neki strucni konsultant trenerima?
Kojk qrac radis na forumu kad znas toliko toga? Da neko strucan udje na ovaj pdf i procita tvoje postove,reko bi da si Cholo u najmanju ruku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.