Legalno je, ali sve zavisi ko više platirammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Legalno je, ali sve zavisi ko više platirammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
naravno samo je cudno ako mi PREMIRAMO a neko placa... tu neko onda radi kriminalne radnjekoalem je napisao/la:Legalno je, ali sve zavisi ko više platirammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
Koja je pijaca u pitanju, auto-pijaca ili ? Možeš li nam otkriti ?rammstein je napisao/la:naravno samo je cudno ako mi PREMIRAMO a neko placa... tu neko onda radi kriminalne radnjekoalem je napisao/la:Legalno je, ali sve zavisi ko više platirammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
Nisam vala ni ja....Pravo mirno dočekujem sutrašnju tekmu....Najsretniji bi bio da pobjedimo, ali i ako ne napravimo dole dobar rezultat neću biti uopće razočaran.Head je napisao/la:Ja nisam optimista.Ocekujem 1-1.
Kakav god bio rezultat ne treba dizati hampu.
fcsarajevo.baNajava: NK Čelik - FK Sarajevo
Nakon više od 90 dana zimske pauze, fudbalere Sarajeva očekuju nove utakmice u sklopu proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige. Kao i prošle godine, drugi dio sezone otvaramo u Zenici, na stadionu "Bilino Polje", protiv Čelika, trenutno osmoplasirane ekipe prvenstva.
Čelik u subotnju utakmicu ulazi sa promijenjenim sastavom, u odnosu na posljednju utakmicu protiv našeg kluba, koju je Sarajevo pobijedilo na Koševu, rezultatom 3:0. U zimskom prelaznom roku, klub su napustili napadač Saša Kajkut i kapiten ekipe, Kenan Horić, te Duško Stajić i golman, Adis Nurković. Kao zamjene, Čelik je doveo tri nova igrača, štopera Mehmedaliju Čovića i veznjaka Fenana Salčinovića, igrače, koji su već u ranijim godinama nosili crveno-crni dresu. U klub je došao i hrvarski internacionalac Petar Bašić, koji može odgovoriti zadacima struke na nekoliko pozicija u veznom redu.
Analizirajući pripremne utakmice Zeničana, izvjesno je da će šef stručnog štaba, Nizah Hukić, postaviti ekipu u formaciji 4-2-3-1. Zasigurno, najveća opasnost po gol Sarajeva prijetit će od strane U-21 reprezentativca naše države, Jasmina Mešanovića, koji je u prvom dijelu sezone postigao šest golova, na šesnaest utakmica. U kadru Čelika, vrijedi istaći i Adija Adilovića, golmana ekipe, koji je nosio dres našeg kluba i koji će izmjenjenu odbranu Čelika, zbog povrede standardnog lijevog beka Lakičevića, te odlaska kapitena Horića, pokušati stabilizovati.
Ponajveći aduti Čelika u utakmici 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, jesu domaći teren i tradicija. Razultati našeg kluba u ranijim godinama na gostovanjima u Zenici su naklonjeni domaćinu. U posljednjih trinaest utakmica na stadionu Bilino Polje, Sarajevo nije uspjelo osvojiti puni plijen. U sezoni 2000/01. ostvarena je posljednja pobjeda, visokim rezultatom 3:0, kada su za Sarajevo pogađali Šašivarević i Šaranović dva puta.
Ipak, tradicije su tu da se ruše.
Pozitivne promjene unutar kluba, fenomenalne pripreme, organizacioni iskorak, odličan prelaznik rok, sjajna atmosfera unutar ekipe su samo neki od razloga, zbog kojih s pravom optimistično očekujemo pozitivan rezultat na sutrašnjoj utakmici.
Izabranici Roberta Jarnija sasvim spremni dočekuju utakmicu u Zenici. Zdravstveni bilten je izričito povoljan, a igrači maksimalno motivisani. Sigurni smo da su, uz maksimalan angažman, pobjeda i rušenje neugodne tradicije na stadionu Bilino Polje mogući.
Pozivamo navijače našeg kluba da utakmicu 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između NK Čelik i FK Sarajevo gledaju u subotu, sa početkom u 14.30h u BORDO CAFFE-u, koji se nalazi u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b. Naprijed BORDO BIJELI!
Mene zanima gdje si ti vidio igru,ja protiv rezervi Partizana nisam vidio neku igru a nekih drugih prenosa nije bilo,opet prica u praznoBosniacum Lilium je napisao/la:Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Ma s 40 % snage, pa šampioni svemira.Format je napisao/la:Mene zanima gdje si ti vidio igru,ja protiv rezervi Partizana nisam vidio neku igru a nekih drugih prenosa nije bilo,opet prica u praznoBosniacum Lilium je napisao/la:Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Mene zanima gdje si ti vidio igru,ja protiv rezervi Partizana nisam vidio neku igru a nekih drugih prenosa nije bilo,opet prica u prazno
Grokok....uvijek imas opciju donjeg pajpa...Ma s 40 % snage, pa šampioni svemira.
U dzenetu pasaFormat je napisao/la:Mene zanima gdje si ti vidio igru,ja protiv rezervi Partizana nisam vidio neku igru a nekih drugih prenosa nije bilo,opet prica u praznoBosniacum Lilium je napisao/la:Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
I ti sebi svasta dopustassjever je napisao/la:Tek poslije današnjeg dana malenim ništa nije jasno.Šta li će tek sutra "njake" po našoj temi
Najgori su takvi kao ti,prave od Jajala Fabregasa,vec igrate tika taku i slicno . Pitao sam te gdje si ti gledao pa da mozes tako pricat,ne mozes mi odgovorit jer nemas argument pa pricas gluposti.Bosniacum Lilium je napisao/la:Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Kad već pravite digresije, treba napomenuti to da Željo svake pripreme odigra loše, pogotovo ove zimske, i onda izdominira ovu našu ligu.pisac je napisao/la:Zeljo zijani sve na pripremama, to je dobro, zna amaw sta i kako. Sarajevo tijesno izgubi od Partizana, Sarajevo je lose i nema igru
Fakat ovih dana strumfovski smrad se osjeca u zraku vise nego ikad.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Od rezervi Partizana molim lijepo . Kraj Price !pisac je napisao/la:Zeljo zijani sve na pripremama, to je dobro, zna amaw sta i kako. Sarajevo tijesno izgubi od Partizana, Sarajevo je lose i nema igru
Fakat ovih dana strumfovski smrad se osjeca u zraku vise nego ikad.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kako cemo te sutra popisati to je prica ...Format je napisao/la:Najgori su takvi kao ti,prave od Jajala Fabregasa,vec igrate tika taku i slicno . Pitao sam te gdje si ti gledao pa da mozes tako pricat,ne mozes mi odgovorit jer nemas argument pa pricas gluposti.Bosniacum Lilium je napisao/la:Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.