FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 28 feb 2014, 20:31

rammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
Legalno je, ali sve zavisi ko više plati ;)
4.10.2009.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 28 feb 2014, 20:35

koalem je napisao/la:
rammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
naravno samo je cudno ako mi PREMIRAMO a neko placa... tu neko onda radi kriminalne radnje ;)

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 feb 2014, 20:39

rammstein je napisao/la:
koalem je napisao/la:
naravno samo je cudno ako mi PREMIRAMO a neko placa... tu neko onda radi kriminalne radnje ;)
Koja je pijaca u pitanju, auto-pijaca ili ? Možeš li nam otkriti ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 feb 2014, 20:40

Head je napisao/la:Ja nisam optimista.Ocekujem 1-1.
Kakav god bio rezultat ne treba dizati hampu.
Nisam vala ni ja....Pravo mirno dočekujem sutrašnju tekmu....Najsretniji bi bio da pobjedimo, ali i ako ne napravimo dole dobar rezultat neću biti uopće razočaran.
Slažem se da u slučaju poraza ne treba previše očajavati, sve je to sastavni dio takmičenja....
Vjerujem da će momci dati sve od sebe da pobjedimo, da li će to biti dovoljno znat ćemo za 20-tak sati..

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 28 feb 2014, 20:44

imali TV prenos sutra? hoceli biti kakav stream na netu??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 feb 2014, 21:22

Najava: NK Čelik - FK Sarajevo

Nakon više od 90 dana zimske pauze, fudbalere Sarajeva očekuju nove utakmice u sklopu proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige. Kao i prošle godine, drugi dio sezone otvaramo u Zenici, na stadionu "Bilino Polje", protiv Čelika, trenutno osmoplasirane ekipe prvenstva.

Čelik u subotnju utakmicu ulazi sa promijenjenim sastavom, u odnosu na posljednju utakmicu protiv našeg kluba, koju je Sarajevo pobijedilo na Koševu, rezultatom 3:0. U zimskom prelaznom roku, klub su napustili napadač Saša Kajkut i kapiten ekipe, Kenan Horić, te Duško Stajić i golman, Adis Nurković. Kao zamjene, Čelik je doveo tri nova igrača, štopera Mehmedaliju Čovića i veznjaka Fenana Salčinovića, igrače, koji su već u ranijim godinama nosili crveno-crni dresu. U klub je došao i hrvarski internacionalac Petar Bašić, koji može odgovoriti zadacima struke na nekoliko pozicija u veznom redu.

Analizirajući pripremne utakmice Zeničana, izvjesno je da će šef stručnog štaba, Nizah Hukić, postaviti ekipu u formaciji 4-2-3-1. Zasigurno, najveća opasnost po gol Sarajeva prijetit će od strane U-21 reprezentativca naše države, Jasmina Mešanovića, koji je u prvom dijelu sezone postigao šest golova, na šesnaest utakmica. U kadru Čelika, vrijedi istaći i Adija Adilovića, golmana ekipe, koji je nosio dres našeg kluba i koji će izmjenjenu odbranu Čelika, zbog povrede standardnog lijevog beka Lakičevića, te odlaska kapitena Horića, pokušati stabilizovati.

Ponajveći aduti Čelika u utakmici 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, jesu domaći teren i tradicija. Razultati našeg kluba u ranijim godinama na gostovanjima u Zenici su naklonjeni domaćinu. U posljednjih trinaest utakmica na stadionu Bilino Polje, Sarajevo nije uspjelo osvojiti puni plijen. U sezoni 2000/01. ostvarena je posljednja pobjeda, visokim rezultatom 3:0, kada su za Sarajevo pogađali Šašivarević i Šaranović dva puta.

Ipak, tradicije su tu da se ruše.

Pozitivne promjene unutar kluba, fenomenalne pripreme, organizacioni iskorak, odličan prelaznik rok, sjajna atmosfera unutar ekipe su samo neki od razloga, zbog kojih s pravom optimistično očekujemo pozitivan rezultat na sutrašnjoj utakmici.

Izabranici Roberta Jarnija sasvim spremni dočekuju utakmicu u Zenici. Zdravstveni bilten je izričito povoljan, a igrači maksimalno motivisani. Sigurni smo da su, uz maksimalan angažman, pobjeda i rušenje neugodne tradicije na stadionu Bilino Polje mogući.

Pozivamo navijače našeg kluba da utakmicu 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između NK Čelik i FK Sarajevo gledaju u subotu, sa početkom u 14.30h u BORDO CAFFE-u, koji se nalazi u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b. Naprijed BORDO BIJELI!
fcsarajevo.ba

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 21:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Format je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snage :P
Mene zanima gdje si ti vidio igru,ja protiv rezervi Partizana nisam vidio neku igru a nekih drugih prenosa nije bilo,opet prica u prazno :)
Zeljeznicar! 1921 !

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 feb 2014, 21:28

Format je napisao/la:
Format je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snage :P
Mene zanima gdje si ti vidio igru,ja protiv rezervi Partizana nisam vidio neku igru a nekih drugih prenosa nije bilo,opet prica u prazno :)
Ma s 40 % snage, pa šampioni svemira.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 28 feb 2014, 21:35

Ma s 40 % snage, pa šampioni svemira.
Grokok....uvijek imas opciju donjeg pajpa...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 feb 2014, 21:46

Format je napisao/la:
U dzenetu pasa ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 21:49

Odgovori mi na pitanje a ne pisi gluposti !?

Da nisi skaut kakav onda da prestanem :)
Zeljeznicar! 1921 !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 feb 2014, 21:52

Tek poslije današnjeg dana malenim ništa nije jasno.Šta li će tek sutra "njake" po našoj temi :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 feb 2014, 21:54

Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 21:55

sjever je napisao/la:Tek poslije današnjeg dana malenim ništa nije jasno.Šta li će tek sutra "njake" po našoj temi :lol:
I ti sebi svasta dopustas :)
Zeljeznicar! 1921 !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 21:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Najgori su takvi kao ti,prave od Jajala Fabregasa,vec igrate tika taku i slicno . Pitao sam te gdje si ti gledao pa da mozes tako pricat,ne mozes mi odgovorit jer nemas argument pa pricas gluposti.
Zeljeznicar! 1921 !

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 28 feb 2014, 21:58

Zeljo zijani sve na pripremama, to je dobro, zna amaw sta i kako. Sarajevo tijesno izgubi od Partizana, Sarajevo je lose i nema igru :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 feb 2014, 22:00

pisac je napisao/la:Zeljo zijani sve na pripremama, to je dobro, zna amaw sta i kako. Sarajevo tijesno izgubi od Partizana, Sarajevo je lose i nema igru :)
Fakat ovih dana strumfovski smrad se osjeca u zraku vise nego ikad.

Kad već pravite digresije, treba napomenuti to da Željo svake pripreme odigra loše, pogotovo ove zimske, i onda izdominira ovu našu ligu.
Ali šta se vama da pričati kad ste vi u svom nekom svijetu svaki januar i juni/juli, a onda se pojavi upravo Željo a nekad eto nalete i Golubovići i pekari.
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 28 feb 2014, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 feb 2014, 22:00

pisac je napisao/la:Zeljo zijani sve na pripremama, to je dobro, zna amaw sta i kako. Sarajevo tijesno izgubi od Partizana, Sarajevo je lose i nema igru :)
Fakat ovih dana strumfovski smrad se osjeca u zraku vise nego ikad.

Od rezervi Partizana molim lijepo . Kraj Price !
Zeljeznicar! 1921 !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 feb 2014, 22:01

Format je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Takvim kao tebi je previše bilo sta replicirati. Nisam lud da tebi ja sad nešto objašnjavam ili nedaj Bože, još gore da ti se nešto pravdam. Taman posla.
Najgori su takvi kao ti,prave od Jajala Fabregasa,vec igrate tika taku i slicno . Pitao sam te gdje si ti gledao pa da mozes tako pricat,ne mozes mi odgovorit jer nemas argument pa pricas gluposti.
Kako cemo te sutra popisati to je prica ...
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 feb 2014, 22:01

ljudi ne treba odogovarati na ove provokacije ne treba paznju obracati mi smo krenuli naprijed nemoramo osvojiti ligu ali idemo velikim koracima prema europi jer vi mislite da je dusmanima svjedeno kad vide sve novine pisu o sarajevu lijepo svi kazu ovo je dobar primjer svi nas hvala dok neke samo prozivaju za namijestanje utakmica pa ljudi samo to dvoje uspoedite i nemate vis esta rasprave voditi mi suttra idemo po pobjedu pa sta bog dragi da mi jesmo jaci ali za pobjedu treba i igra ali i sreca jer ako budemo nesretni znate sta je fudbal otpadak ujde a ti 100 sansi napravis lopta nece u go...........ali od ljeta ne zelim ni d azamislim sta nas tek tad ocekuje kakav pojacanja i kakav jos napredak...tako da braco sutra abd pobjeda i abd 11 pobjeda u proljetnom dijelu ja iskreno ocekujem jedino mozda travniku prodamo da ostanu u ligi
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.