Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakva sprdnja, nmg da verujem koliko je nalozen kad igra protiv Norwicha...
- francobaresi
- Kontakt:
Morao sam se "editovati" gore.Otelo je napisao/la:63francobaresi je napisao/la:Suarez voli ovaj Norwich, to je strašno.![]()
I ovo mu je bio 200. klupski gol u karijeri. Nacional(12), Groningen(15), Ajax(111), Liverpool(62..)

Ne isplati se ni pisati ništa dok utakmica na završi.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Samo ti pisi pa da moras ispravljati 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:Morao sam se "editovati" gore.Otelo je napisao/la:63francobaresi je napisao/la:Suarez voli ovaj Norwich, to je strašno.![]()
I ovo mu je bio 200. klupski gol u karijeri. Nacional(12), Groningen(15), Ajax(111), Liverpool(62..)![]()
Ne isplati se ni pisati ništa dok utakmica na završi.

Redmond izmislio fudbal za Sterlinga 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
U drugom uvest Allena 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
mogao bi biti optuzen i za terorizam,ne bi me cudilo ipak je to FA.Paradajz je napisao/la:Kakva sprdnja, nmg da verujem koliko je nalozen kad igra protiv Norwicha...

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Goal Scores:3
Total shots :3

Total shots :3

Treba ubacit' Aspasa i Alberta nek' se igraju malo... Sule gospodin 

At the end of the storm there's a golden sky..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nisam htjeo dosad nista govorit za Allena, hajd sve kontam popravice se. Al lik je stvarno katastrofa, nikakve koristi od njega na terenu.
Johnson nesto bolji u odnosu na prethodne dvije tekme.
Za Suareza ne znam sta reci. Nema adekvatnog komplimenta za njega.
I da, Sterling je poslije Allena najlosiji na terenu.
Johnson nesto bolji u odnosu na prethodne dvije tekme.
Za Suareza ne znam sta reci. Nema adekvatnog komplimenta za njega.
I da, Sterling je poslije Allena najlosiji na terenu.
ZZ
- the scouser
- Kontakt:
Mogu komotno Alberto i Aspas u drugom, da pročepe malo, a i da se dvojica odmore za vikend.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Prva prava akcija nakon dugo vremena, golman brani Gerrardu.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Allen 

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Uhh,kakva sutina!
Nadam se da ce General ubrzo i izmjene napraviti,vrijeme je.
Nadam se da ce General ubrzo i izmjene napraviti,vrijeme je.
Zadnja izmjena: RodgersBOSS, dana/u 04 dec 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Bice sterling propali talenat ako ovako nastavi
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.