Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jel ovo ironija?anell je napisao/la:Koliko je samo odbrana sigurnija kada je Ospina na golu
Ma neeeeeAllGunsBlazing je napisao/la:Jel ovo ironija?anell je napisao/la:Koliko je samo odbrana sigurnija kada je Ospina na golu
Nista bolja odbrana nego sa Wojom. Jos je Wojo u formi bolji golman.anell je napisao/la:Ma neeeeeAllGunsBlazing je napisao/la:Jel ovo ironija?anell je napisao/la:Koliko je samo odbrana sigurnija kada je Ospina na golu
zanatlija57 je napisao/la:kramarić je precijenjen igrač,miško nemoj mi tu pametovati,lik se nije mogao u dinamu izboriti za prvih 11 i kao trebica otišao iz kluba,lako je trpo ž klubove po hnl-u,kolko je to dinamu uvalio golova
Kramarić je dao golove Sevilji,Fejenordu,Standardu. Po tebi je Dinamo mjerilo ko je dobar a ko loš. Koliko ih ima što su Mamićevcima dali golove pa igraju u Imotskomi sl. Pa Balaban je bio u Dinamu i iz njega otišao u AV i.... Korektnosti malo.
Kad je Ospina u pitanju,slažem se da je slabiji golman od Voje. Linijski je golman i na izlascima je najslabiji. Ipak do sada ništa nije pogriješio ili uticao na rezultat ali nije nam rješenje. Begu na gol Arsenala.
zanatlija57 je napisao/la:Ko je rekao da silno vrijedi? Vrijedi toliko da mu je taman Lester ali to ne znači da neće biti još bolji. Porediti ga sa nekim nema potrebe. Ja sam siguran da će imati bolju karijeru od Lovrena, Kranjčara, Bišćana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.