Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne prodaje se (buduća)zlatna koka.HankMoody je napisao/la:Ako su tačne ove glasine da je PSG spreman ponuditi 190 miliona za Neya, biste li ga prodali?
Eh upravo zato ja i govorim, da se ne udaramo u guzicu kao za Ronaldinha, kad smo mogli uzeti 125 miliona za njega, da ne bude i s ovim isto, jer on je u ovoj godini grozno loš. Koliko je puno doprinosio kad Lea nije bilo, toliko sad uopšte ne doprinosi. Strah me da ne požalimo za tim novcem kad uzmemo 40 u budućnosti (hipotetički)mike10 je napisao/la:Teško je to i prije svega nezahvalno prognozirati, al' gledajuć' njegovu gradju(lagan je ko perce) i poprilično dobru imunost na povrede moglo bi se reći da može trajati kao Messi ili Cristiano pa čak i duže. E sad, zavisi da l' će nivo brazilske blesavosti biti golem kao u većine brazilskih igrača. Ako bude, plafon mu je još 3-4 godine, jelTe. Pogotovo ako uzmemo u obzir da će imati gotov' sve u svojim vitrinama.
No dobro, nadajmo se da je bar malo pametniji od svog sunarodnjaka Ronaldinha koji je već s 28 godinica počeo shvatati fudbal još neozbiljnije nego li prije, a s obzirom da je i prije bio dosta neozbiljan znalo se kamo to vodi.
Upravo tomessilla je napisao/la:Bespotrebno je o tome razglabati, jer politika kluba nije takva. Igrač se prodaje samo u slučaju kad želi ići ili kada postane višak, i to isključivo u klub po njegovoj želji.
Pa vidi nešto, sa svakim igračem rizikuješ, jer nikad ne znaš šta se danas-sutra može desiti s njim. A s Neymarom najviše dobijaš ako bude išlo sve kak' spada. Plus su ti danas vrhunski napadači mahom Južnoamerikanci, tako da ti ej rizikovati kako god okreneš. Prodati Neymara bi bila najveća glupost, jer takvog igrača neJma na današnjem tržištu. A povrh svega mislim da je on, koliko god bio Brazilac, ipak pametniji od Ronaldinha.HankMoody je napisao/la:Eh upravo zato ja i govorim, da se ne udaramo u guzicu kao za Ronaldinha, kad smo mogli uzeti 125 miliona za njega, da ne bude i s ovim isto, jer on je u ovoj godini grozno loš. Koliko je puno doprinosio kad Lea nije bilo, toliko sad uopšte ne doprinosi. Strah me da ne požalimo za tim novcem kad uzmemo 40 u budućnosti (hipotetički)mike10 je napisao/la:Teško je to i prije svega nezahvalno prognozirati, al' gledajuć' njegovu gradju(lagan je ko perce) i poprilično dobru imunost na povrede moglo bi se reći da može trajati kao Messi ili Cristiano pa čak i duže. E sad, zavisi da l' će nivo brazilske blesavosti biti golem kao u većine brazilskih igrača. Ako bude, plafon mu je još 3-4 godine, jelTe. Pogotovo ako uzmemo u obzir da će imati gotov' sve u svojim vitrinama.
No dobro, nadajmo se da je bar malo pametniji od svog sunarodnjaka Ronaldinha koji je već s 28 godinica počeo shvatati fudbal još neozbiljnije nego li prije, a s obzirom da je i prije bio dosta neozbiljan znalo se kamo to vodi.
Ovim Brazilcima se treba najebati matere. Ne sumnjam ja da on može odigrati oba takmičenja, ali kakav će biti u januaru ili martu naredne godine za Barçu, živo se **** mrtvim Brazilcima.Gilmar (director BRA): "Physically, Neymar can play Copa America and Olympics, plan is ready. It's up to player and club to agree." [fox]
Kad se Vidal povrijediLuis Enrique je pozvao 18 igrača za večerašnju utakmicu protiv Atletico Madrida (20:45 sati): Ter Stegen, Bravo, Alves, Pique, Mascherano, Bartra, Vermaelen, Alba, Busquets, Rakitić, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Rafinha, Munir, Messi, Suarez i Neymar.
Vidal, Mathieu, Adriano i Sandro su povrijeđeni. Douglas i Masip su "otpali" zbog tehničke odluke.
pa tek je doso ,ima 23 godine ,najtelentovaniji igrac u svojoj generaciji a neki bi vec o prodaji ko da pricamo o douglasu a ne o drugom -trecem najboljem igracu svijeta ,mozda za 5-6 godina prodat ga ,ko ce o tome razmisljat ,sad je smijesno pricat o bilo kakvoj prodaji ,nismo vidovite dzemile pa da znamo sta ce i kako ce bit .Mokes je napisao/la:Razmisljaj dugorocno, nema sanse da ce Neymar ostati 10 godina u Barci, tako da ce doci vrijeme prodaje kad tad. Samo treba preopoznati pravi trenutak.
Tako sam i ja mislio za Ronaldinha, samo da ostane, samo da ostane, a on bio sve gori i gori poslije osvajanja CL.
Naročito jer se to ljeto moglo dovesti Auriera za 10 miliona...enobarca je napisao/la:"Mundo Deportivo" donosi vijest kako Barcelona namjerava da riješi pitanje Douglasa na kraju ove sezone. Brazilac će definitivno napustiti klub, a ostaje da se vidi hoće li to biti u vidu transfera ili u vidu posudbe.
Ja i zaboravio na ovog kloca, vise na tribinama proveo vremena nego na klupiOvaj transfer nikad necu razumjeti.
Sto se tice vecerasnje utakmice nikakve nervoze nemam kao inace, 3:0 za nase![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.