Odlicna muldimedija ss.ba
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hebo majku ja neznam kako oni ali ja bi u ovakvim trenutcima teren pojeo(pa i ovaj plasticnironaldo99 je napisao/la:![]()
koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
Joj brate cak si i meni evo dosadan, a navijam za Zelju. Pusti ba ljude na miru, imamo mi svoju temu.samerloff je napisao/la:koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
ima ba u tuborgu samo ne znam ocel platno stavit...
Bojim se da te ništa pitao nisam.samerloff je napisao/la:koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
al' gužva jbg SIPA uzela onaj ugao, a i ko će onu Amarovu dogu dijabetičara gledatsamerloff je napisao/la:koalem je napisao/la:Znači 100% ima u Red Pointu?
Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
miky_hz je napisao/la:Hebo majku ja neznam kako oni ali ja bi u ovakvim trenutcima teren pojeo(pa i ovaj plasticnironaldo99 je napisao/la:![]()
) uf jeza me drmaa
svašta se može naštimatFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
Ma ljudi iz Zenice kazu ibrakovic dogovorio sve jos prije mjesecBosniacum Lilium je napisao/la:Nije ni Dinamo ozbiljan. Mi sa ovakom igrom mozemo svakog pobijediti u ovoj ligi s pola snageFormat je napisao/la:Stani niste vi Dinamo da odete i da pobjedite bez pola muke,vi tek postajete ozbiljna ekipa,dati malo para da igraci Celika ne idu 100posto je osiguranje neko,Real ne moze protiv osasune reci da ce sigurno pobjedit a ne vi protiv Celika . Shvati vi ganjate Zelju,svaki neuspijeh je mozda i kraj,pa Zeljo je preiskusna ekipa,Amar lisac i znaju to iz Sarajeva . Ja vjerujem covjeku ako kaze da su obje nastimane,ono zar Zeljo ne moze Radnik pobjedit bez namjestanja,normalno da moze ali nasa liga je takva.
premiranje protivnika konkurencije je legalnoblu je napisao/la: Ma ljudi iz Zenice kazu ibrakovic dogovorio sve jos prije mjesec
Džaba bacate pare na premiranje, valjda ste od prije naučili ko je prvak majka mu stara ?DenchiNL je napisao/la:premiranje protivnika konkurencije je legalnoblu je napisao/la: Ma ljudi iz Zenice kazu ibrakovic dogovorio sve jos prije mjesec
Kako pametno razmišlja jedan pametan mozak, bravo. Ugledajte se na momka..rammstein je napisao/la:naravno da je premiranje legalno i u nasoj ligi potrebno da se protivnici nebi sklanjali po stadionu od gostiju
Trenutno korisnika/ca: budzak, Tatamata1946 i 20 gostiju.