Djesi MarsaleMarsal je napisao/la:Krampe obojica.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Djesi MarsaleMarsal je napisao/la:Krampe obojica.
topnik1 je napisao/la:Ipak pobjeda naših na kraju.
Neki Lipman dade za pobjedu. Trebalo bi pitati vedu koju poziciju igra ovaj momak
U prvoj sezoni u Arsenalu krampa zabila iz 33 meca strasnih 11 golova...rambo16 je napisao/la:Samo što jedna krampa zabije 15-ak u Premiershipu,a druga krampa jedva 5 prebaci
Kod nas da nema ovoliko povreda i da igraci uhvate ritam,pravu formu mislim da bi sasvim dovoljni bili Welbeck i Giroud,jer kada imas u ekipi jednog Ozila(amf),Alexisa,Ox-a,Ramiza(onog u pravoj formi),da trpaju nase napadace nebi to izgledalo nimalo lose,ali ove godine kao i predhodnih svaki nam igrac u prosjeku bar 30% sezone ne igra,tako da je glupost svaljivati krivicu samo na napadace kada je izuzev Alexisa ove sezone citava ekipa,ili skoro citava goli quracAllGunsBlazing je napisao/la:Jesam li ja jedini zadovoljan napadacima? Mislim nisu neka ekstra klasa, ali nisu ni prosjek. Zajedno bas su dobri, a i dace nekih 20-ak golova u ligi. Mislim uz ovakva krila i pravog Ozila ti i ne trebaju bolji spicevi.
Bice Chuba novi Henry al do tad treba istrpiti Girouda i Wellbeckarambo16 je napisao/la: Da je meni vidjet nekog kao što je Cavani u našem špicu
Pun mi qrac prosječnih špiceva
Ma pomest će ih Chubica već od naredne sezonechily-rz je napisao/la: Bice Chuba novi Henry al do tad treba istrpiti Girouda i Wellbecka
Strasno precjenjen igrac.rambo16 je napisao/la:Da je meni vidjet nekog kao što je Cavani u našem špicu
Pun mi qrac prosječnih špiceva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.