Romario kaze da ce tek sada u ligi prvaka biti pokazan gnjev hegemonijeToxicity je napisao/la:Šta kaže Romarioooo?
Ovo veceras je bilo uzas, ne znam zasto se uglavnom enrike kritikuje, ili nebitni arda, ja sam vidio ono sto se moglo vidjeti nekoliko puta kad ekipa taktizira i cuva se, kurcobolja ona iz citanke, a ako cemo traziti krivca imenom i prezimenom, onda je to leo messi,on je bio uvjerljivo najgori,utakmicu je doslovno prehodao, masa pogresnih pasova,izgubljenih lopti,usporavao je ekipu totalno, bas ono iz aviona se vidjelo da je najgori,njegova kurcobolja se prenijela i na neymara i jos nekoliko igraca,al messi se isticao u nezainteresovanosti i dobro je zakocio ekipu
Ali vidjali smo to nekoliko puta, vidjali smo kako poslije ovakvih katastrofalnih utakmica messi u bitnim ukljuci bozanski mod,tako ce biti u ligi prvaka,on je inteligentan i shvata sta je sad vaznije,samo veceras je pretjerao u taktiziranju,real je los, mogli smo pobijediti i s pola snage,remi neki kulturni bi bio najbolji
Ovako, steta zbog krojfa samo, a sto se tice ovog finisha sezone koji je najbitniji, ovaj samar od veceras ce dobro doci, da ne bude opustanja u bitnim utakmicama, mislim da cemo u utorak vec vidjeti onu mocnu barcu hegemoniju,s trkom, previznom igrom, brutalnim akcijama i da ce messi odigrati jednu veliku utakmicu i da ce voditi ekipu do razbijanja jorgandzija vec u prvoj utakmici
Ako bi ponovili ovu povracotinu od veceras, ne da bi ispali nego bi nas jorgandzije otresle ko seljak slinu