FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2016, 23:30

Toxicity je napisao/la:Šta kaže Romarioooo?
Romario kaze da ce tek sada u ligi prvaka biti pokazan gnjev hegemonije

Ovo veceras je bilo uzas, ne znam zasto se uglavnom enrike kritikuje, ili nebitni arda, ja sam vidio ono sto se moglo vidjeti nekoliko puta kad ekipa taktizira i cuva se, kurcobolja ona iz citanke, a ako cemo traziti krivca imenom i prezimenom, onda je to leo messi,on je bio uvjerljivo najgori,utakmicu je doslovno prehodao, masa pogresnih pasova,izgubljenih lopti,usporavao je ekipu totalno, bas ono iz aviona se vidjelo da je najgori,njegova kurcobolja se prenijela i na neymara i jos nekoliko igraca,al messi se isticao u nezainteresovanosti i dobro je zakocio ekipu

Ali vidjali smo to nekoliko puta, vidjali smo kako poslije ovakvih katastrofalnih utakmica messi u bitnim ukljuci bozanski mod,tako ce biti u ligi prvaka,on je inteligentan i shvata sta je sad vaznije,samo veceras je pretjerao u taktiziranju,real je los, mogli smo pobijediti i s pola snage,remi neki kulturni bi bio najbolji

Ovako, steta zbog krojfa samo, a sto se tice ovog finisha sezone koji je najbitniji, ovaj samar od veceras ce dobro doci, da ne bude opustanja u bitnim utakmicama, mislim da cemo u utorak vec vidjeti onu mocnu barcu hegemoniju,s trkom, previznom igrom, brutalnim akcijama i da ce messi odigrati jednu veliku utakmicu i da ce voditi ekipu do razbijanja jorgandzija vec u prvoj utakmici

Ako bi ponovili ovu povracotinu od veceras, ne da bi ispali nego bi nas jorgandzije otresle ko seljak slinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 02 apr 2016, 23:45

Ja mu halalim setnju pod uslovom da razbije Atleti u utorak :)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 apr 2016, 23:47

Inače, preimenovat stadion i tako na pravi način odati počast legendi. :bih: Jjebo 200M za deset godina za **** Qatar Airways Arenu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Trocki
Kontakt:

Post Postao/la Trocki » 03 apr 2016, 00:25

Pozdrav drugovi.

Je li Midzin zadnji gol u el clasicu bio prije predizborne kampanje Sirize u Grckoj? Ili sam propustio nesto otkako sam prestao ovo pratit.

Lijep pozdrav. :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 apr 2016, 00:27

Trocki je napisao/la:Pozdrav drugovi.

Je li Midzin zadnji gol u el clasicu bio prije predizborne kampanje Sirize u Grckoj? Ili sam propustio nesto otkako sam prestao ovo pratit.

:rol: :tokralju:

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 03 apr 2016, 00:29

let3 je napisao/la:
Santo je napisao/la:Mene bi bilo sramota izgubit od ovakvog reala :lol:
Vala i jest bruka :oops: ali eto, cestitke na pobjedi :thumbup:
Ja sam bio ubijedjen da real ovo gubi s obzirom koliko je pickuljasto zinedin uso u utakmicu. Jos poslije onog gola bio sam i sigurniji. Al´ja da budem iskren, nemam pojma sta se u onim trenucima desilo igracima barcelone, kad je cak i jedan oronuli kross par puta uspijevao da uspjesno prenese loptu od svog sesnaesterca cak negdje do vaseg, a da ne govorim o tome da se alpha i omega realove sredine terena modric svih devedeset minuta nije ni vidio.

No ajde, jedan steroid pred nastavak lige sampiona nije na odmet, vi ste ionako nakon rafinog potpisa osigurali titulu :mrgreen:
naprijed rejal

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 apr 2016, 00:30

Desio se prekidač. :kava
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2016, 00:33

Trocki je napisao/la:Pozdrav drugovi.

pa đesi ti, jbm mu Lenjina :mrgreen: ...nema te ni u najavi...jesi li se to "objesio", sviju ti :crazy:

A Midzo sad igra Ne ljuti se čovječe sa Neymarom i Suarezom...još nisu došli u Kataloniju, zaglavili negdje u južnoj americi.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 apr 2016, 00:39

slika

Trocki
Kontakt:

Post Postao/la Trocki » 03 apr 2016, 00:42

@let3. Vjeruj mi da sam i utakmicu prekooka pratio, igravsi uporedno covjece ne ljuti se u kaficu (vidim i ti spominjes tu igru, al ja se fakat ne zajebajem). Al' eto, fino vas je viđeti opet :kafa:
Forume sam batalio, ne mogu istrpit toliku koncentraciju glupana i ignoranata.
Al' svakako cu svratit i kad ispadnete u Ligi prvaka.

Do konacne pobjede, zivio komunizam. :kafa:

@Rajaz. Sta znace te crvene dvojke i jedinice?
Aha, crveni kartoni.
Zadnja izmjena: Trocki, dana/u 03 apr 2016, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2016, 00:43

Santo je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Santo je napisao/la:Mene bi bilo sramota izgubit od ovakvog reala :lol:
Vala i jest bruka :oops: ali eto, cestitke na pobjedi :thumbup:
Ja sam bio ubijedjen da real ovo gubi s obzirom koliko je pickuljasto zinedin uso u utakmicu. Jos poslije onog gola bio sam i sigurniji. Al´ja da budem iskren, nemam pojma sta se u onim trenucima desilo igracima barcelone, kad je cak i jedan oronuli kross par puta uspijevao da uspjesno prenese loptu od svog sesnaesterca cak negdje do vaseg, a da ne govorim o tome da se alpha i omega realove sredine terena modric svih devedeset minuta nije ni vidio.

No ajde, jedan steroid pred nastavak lige sampiona nije na odmet, vi ste ionako nakon rafinog potpisa osigurali titulu :mrgreen:
Pa htjeli ste više pobjedu i zaslužili ste je na kraju....vrlo jednostavno

Barca je izgledala kao da je zadovoljna sa X - a to se uvijek osveti i tako i bilo na kraju...poveli i stali, nidje veze, još smo imali igraca više od 84 minute...MSN potpuno odsutan u 90% utakmice, tijelom na Campu a glavom i dalje u svojim reprezentacijama.

Sad pogledah highlightse, ali ste brate imali i srece kod gola Benzeme....Kross neki centaršut, odbi se lopte od Albe, promjeni smjer, onaj Šakirin podleti i ispade još perfektna asistencija na kraju :facepalm: ...Karim je samo poklopio u sproveo u gol :salut:

Ipak je odbrana Keylora potez utakmice, perfektan lob Lionela, ja vec proslavio gol i levat se ukaza odnekud i skide :damn:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 03 apr 2016, 00:45

@let3 nije to išlo u okvir jarane :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2016, 00:46

HankMoody je napisao/la:@let3 nije to išlo u okvir jarane :D
Meni se cinilo da jest :?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 apr 2016, 00:50

Vrlo losa igra, nekako nezainteresirano smo igrali, pasivno, peljanje nesto slicno kao 2013 godine. Meni ovaj poraz nije tesko pao, izgubiti se nekad mora, nakon 39 utakmica a bolje danas puno nego u Ligi Prvaka. Sad je Madrid opet najjaci na svijetu :mrgreen:
27.10.2020

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 03 apr 2016, 00:59

let3 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:@let3 nije to išlo u okvir jarane :D
Meni se cinilo da jest :?
Pokaže iz drugog ugla u onim brojnim ponavljanjima, bilo bi u najboljem slučaju stativa...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 apr 2016, 10:52

Tek nakon ovakvih utakmica vidim koliko je Barcelona trn u oku mnogim navijacima drugih klubova, pisu kao da je sa ovim propala citava sezona, a ono Barcelona i dalje u igri za 3 trofeja s tim sto je liga vec osigurana.Razumijem navijace Reala sto slave, pobjeda u El clasicu je uvijek slatka bez obzira na stanje na tabeli, ali ove druge ne razumijem :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 apr 2016, 11:22

Ocajna odluka Lucha da stavi Messija u sredinu, nesto sto radi vec 2. sezonu zaredom (Messi na krilu) ti bespotrebno mijenjas u jednoj ovakoj utakmici

Real jeste dobro stajao ali Lucho im je itekako pomogao svojom taktikom

s Messijem u sredini sj3bao je spacing u napadu, desno krilo je bilo prazno tako da je Real samo natrpao sredinu i Neymarovu stranu i igrao na kontre sto se isplatilo na kraju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2016, 11:33

Mislite li da je Bravo malo pao u formi u zadnje vrijeme?

I dalje je dobar, ali samo dobar. Prosle sezone je bio vrhunski, ove nije na toj razini, ali je i dalje dobar. Nije on krivac ni za sta jucer, ali u nekim situacijama se vidi nesigurnost.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 apr 2016, 11:55

Loše, vrlo loše odrađena utakmica. Madrid samo uzeo ono što smo im ponudili. Igrali smo k'o muha bez glave. Da nas je Madrid pocijepao kao što smo mi njih znali pocijepati, svaka čast, ali ovako izgubiti tekmu, nije nam trebalo. Evidentno je bilo da nešto dobro ne štima, da li je to manjak fizičke snage, "čuvanje" za Atletico ili nešto treće ne znam, međutim znam samo jedno, a to je da bi Barca od prošle sezone u ovom dijelu kalendara igrala i sa Madridom i sa Atletiem 150%, a ovo večeras nije bilo ni 50%, što samo po sebi govori, a o čemu se cijelo vrijeme priča da će kad tad fizička iscrpljenost doći na svoje.
Mes Que Un Club

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 apr 2016, 11:59

Bez Suareza na Anoeti, a znamo kako tamo slabo Barca prolazi zadnjih godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.