Sad baš okrenu, kad Sarajevo, sedamdeset i neka minuta, znači biće odmah poslije te vjerovatno...Mirsad94 je napisao/la:ima li na tv vogosca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Napiso sam prije tekme da ocekujem da ih izdominiramo to smo uradili.I jos jedna od mene Bog na nebu,Guso na golu.Tribina malo bolje
svoj ti pos'o !
e sada slijedi nezgodna utakmica protiv slobode... bice veoma tesko...
u zadnjih 8 utakmica smo izgubili 6 a pobjedili 2...
nadam se pobjedi 1-0 ili 2-1
u zadnjih 8 utakmica smo izgubili 6 a pobjedili 2...
nadam se pobjedi 1-0 ili 2-1
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Plastičare sutra otresamo 3-0.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Konačno da odem kući zadovoljan i nakon prvog i nakon drugog poluvremena...
Fakat sam prezadovoljan, nema nikakave mane i zamjerke za ovo večeras, borba za svaku loptu, požrtvovanost maksimalna...taktički neprikosnoveno smo odigrali...
Konačno je i Jamak dočekao da mu skoro 3 hiljade duša daje aplauz pa i Adilović...
Kvesić i Bogičević najbolji večeras, Harba, Kopić ,a potom i pRaščić se nisu ni vidjeli...
Ako treba tražiti najlošijeg igrača večeras to je Zeba, iako je imao dvije asistencije imao je prgršt loših pasova i dodavanja...
Znači Kup smo prošli, sad želim Veleža ili Čelika u 1/4...

Fakat sam prezadovoljan, nema nikakave mane i zamjerke za ovo večeras, borba za svaku loptu, požrtvovanost maksimalna...taktički neprikosnoveno smo odigrali...
Konačno je i Jamak dočekao da mu skoro 3 hiljade duša daje aplauz pa i Adilović...
Kvesić i Bogičević najbolji večeras, Harba, Kopić ,a potom i pRaščić se nisu ni vidjeli...
Ako treba tražiti najlošijeg igrača večeras to je Zeba, iako je imao dvije asistencije imao je prgršt loših pasova i dodavanja...
Znači Kup smo prošli, sad želim Veleža ili Čelika u 1/4...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Osim igre i zalaganja,meni najljepša stvar na utakmici podrška sa tribina.Napokon na sjeveru došli tobe,svaki dobar potez nagrađen aplauzom,a u jednom trenutku je bilo i oleeee,oleee.Bila baš lijepa atmosfera,a igrači uzvratili na najbolji način.Hvala svima 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
iskreno, bez zamaranja, volio bih u 1/4 nekog od nizeligasa... taman da ne moramo trositi snagu...
znaci ili branitelj ili krajisnik
znaci ili branitelj ili krajisnik

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Cisto da se ne zaboravi i da nam potraje: "Oni ti ga pu*e Adnaneee!"

Svega mi,da nije jedinog istinskog i jedinog pravog,najboljeg i najdrazeg mi kluba,ne bih nikad pomislio da pratim ovu nasu ligu...
Kaze kazna Borcu 10 pisljivih milja, ja bih to kaznio sa 100 hiljada €, 5 utakmica bez publike minimum pa da vidim hoce li ikad vise naum im pasti...
Da nam nastave u istom ritmu nasi momci!
Život ću dati al' tebe ne dam jer ti si život moj!

Svega mi,da nije jedinog istinskog i jedinog pravog,najboljeg i najdrazeg mi kluba,ne bih nikad pomislio da pratim ovu nasu ligu...
Kaze kazna Borcu 10 pisljivih milja, ja bih to kaznio sa 100 hiljada €, 5 utakmica bez publike minimum pa da vidim hoce li ikad vise naum im pasti...
Osim - drugo ime za Želju !
Eto šta su izazvali s tom smijurujom od kazne, sad nek kontaju šta će sa Zrinjskim, ako se ne opamete imaće svake sedmice po jedan prekid... minimalno...rossoner je napisao/la:Cisto da se ne zaboravi i da nam potraje: "Oni ti ga pu*e Adnaneee!"
Na Vogošći nekakve vijesti, valjda će biti utakmica odmah poslije njih...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
a i onaj vladavic k.urton, mogao je mahnuti kada je izlazio...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Gušo preko dvije godine bez primljenog gola. 

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jest, Vladavić se ponio baš pitarski...
Meni je najviše drago zbog Adilovića i onog aplauza!
Ovo će mu svakako biti dodatni podstrek...
Zeba propušta tekmu protiv Slobode zbog kartona, po meni dobio je taj neparni karton u pravo vrijeme...

Zeba propušta tekmu protiv Slobode zbog kartona, po meni dobio je taj neparni karton u pravo vrijeme...
Ž '21!
- bistrikboy
- Kontakt:
A hvale Neuera zbog par satiavlami97 je napisao/la:Gušo preko dvije godine bez primljenog gola.

Dobro ovo veceras,kontrolisali sve vrijeme,imali igru,krenulo je na bolje,jos da se Kvesicu prestane klizati bilo bi sve za 10,svaku se tekmu oklizne 30 puta,promjeni kopacke jbte

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Joooj sevapa si zaradio s ovim al bas. Pravo me obradova bice u nedjelju melem za oci gledat prve pasove i da niko ne melja loptu po pola sata.Bianconeri1988 je napisao/la:Jest, Vladavić se ponio baš pitarski...![]()

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
- Neandertalac
- Kontakt:
Na Vogošći već počelo (ako neko slučajno ne gleda), Manijaci odlični!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako god Jamaka moramo pohvaliti...
Dosta smo na sredini izgubili večeras njegovim izlaskom, jer vidjelo se da Zeba to ne može tu igrati, jer Jamak obavlja dosta posla u odbrani, uzrok malo lošije Zebine igre je vjerovatno i ta što nije navikao igrati na krilu na Grbavici...
Dosta smo na sredini izgubili večeras njegovim izlaskom, jer vidjelo se da Zeba to ne može tu igrati, jer Jamak obavlja dosta posla u odbrani, uzrok malo lošije Zebine igre je vjerovatno i ta što nije navikao igrati na krilu na Grbavici...
Ž '21!
Igra odavno nije bila bolja, rutinska pobjeda protiv veoma jakog protivnika. Ono što sam govorio da ne bi trebali imati problema u ovom dvomeču potvrdilo se već u 1. utakmici. Posjeta ne prevelika, ali atmosfera zadovoljavajuća. Pojedince ne bih isticao, ali mi je drago zbog Adilovića, valjda i on uđe u seriju pravih utakmica.
Na Slobodu bez Zebe, ali uz opuštenu predstavu, bez puno pritiska, da i to uzmemo bar 3 razlike

Na Slobodu bez Zebe, ali uz opuštenu predstavu, bez puno pritiska, da i to uzmemo bar 3 razlike

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mescini da se ne prenose zuti kartoni iz kupa u prvenstvo i obratno nego samo crveni. Ili se varam ..Bianconeri1988 je napisao/la:Zeba propušta tekmu protiv Slobode zbog kartona, po meni dobio je taj neparni karton u pravo vrijeme...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne prenose, u pravu si.Stole iz Bora je napisao/la:Mescini da se ne prenose zuti kartoni iz kupa u prvenstvo i obratno nego samo crveni. Ili se varam ..Bianconeri1988 je napisao/la:Zeba propušta tekmu protiv Slobode zbog kartona, po meni dobio je taj neparni karton u pravo vrijeme...

Unistite svaku idilu covjeku. Nema veze drago mi je pravo zbog Adilovica i Nyeme, a Bogi nam najbolji strijelac.

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.