FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koja ku*cobolja, nevjerovatno. A s druge strane Real nenormalno grizao kad je nanjušio krv i na kraju zasluženo slavio. Pique, univerzalac, krivac za dva gola, jedan u njihovoj, jedan u našoj mreži. Nego, najgore mi što sad moram gledati busanje u prsa većine navijača klubova koji se ne zovu FC Barcelona, al' ajde, nije da opet nije lijepo vidjeti toliki broj sretnih ljudi. 

Tema im nikad aktivnija nije bila.mike10 je napisao/la:Nego, najgore mi što sad moram gledati busanje u prsa većine navijača klubova koji se ne zovu FC Barcelona, al' ajde, nije da opet nije lijepo vidjeti toliki broj sretnih ljudi.

Eno i kobasičari slave s njima.

tips2292 je napisao/la:nije **** vec se ker posroYaSSaL je napisao/la:Nije Real toliko zasluzio pobjedu, koliko smo mi zasluzili poraz ovom "igrom"...

- branimir85
- Kontakt:
sad tek slijedi hegemonija,ovo je bilo mazanje očijumike10 je napisao/la:Koja ku*cobolja, nevjerovatno. A s druge strane Real nenormalno grizao kad je nanjušio krv i na kraju zasluženo slavio. Pique, univerzalac, krivac za dva gola, jedan u njihovoj, jedan u našoj mreži. Nego, najgore mi što sad moram gledati busanje u prsa većine navijača klubova koji se ne zovu FC Barcelona, al' ajde, nije da opet nije lijepo vidjeti toliki broj sretnih ljudi.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Šta kaže Romarioooo?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Romario kaže da ćemo odgovor na sve saznati u utorak. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vidim poceli ste pisat, neka, do kraja sezoneToxicity je napisao/la:Šta kaže Romarioooo?

Da nije Krojfa, lako bi ja za ovaj poraz, al ovako ne mozes odat pocast tom covjeku, toj legendi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sa'će kolce odigrati od sreće. Nekim ljudima je zaista potrebno tako malo za veselje.mandraX je napisao/la:Tema im nikad aktivnija nije bila.mike10 je napisao/la:Nego, najgore mi što sad moram gledati busanje u prsa većine navijača klubova koji se ne zovu FC Barcelona, al' ajde, nije da opet nije lijepo vidjeti toliki broj sretnih ljudi.

Nadajmo se druže da je ovo samo hladan tuš, loša noć, bezvoljnost kojih više neće biti. Niti smije.branimir85 je napisao/la:sad tek slijedi hegemonija,ovo je bilo mazanje očijumike10 je napisao/la:Koja ku*cobolja, nevjerovatno. A s druge strane Real nenormalno grizao kad je nanjušio krv i na kraju zasluženo slavio. Pique, univerzalac, krivac za dva gola, jedan u njihovoj, jedan u našoj mreži. Nego, najgore mi što sad moram gledati busanje u prsa većine navijača klubova koji se ne zovu FC Barcelona, al' ajde, nije da opet nije lijepo vidjeti toliki broj sretnih ljudi.

To je u svakom slučaju pozitivna strana ovog Clasica.mandraX je napisao/la:Tema im nikad aktivnija nije bila.mike10 je napisao/la:Nego, najgore mi što sad moram gledati busanje u prsa većine navijača klubova koji se ne zovu FC Barcelona, al' ajde, nije da opet nije lijepo vidjeti toliki broj sretnih ljudi.

Nebitna utakmica, liga osvojena, prvi poraz nakon pola godine i 39 utakmica.Toxicity je napisao/la:Šta kaže Romarioooo?
Atletico će biti hegemoniziran.
Je li jos nekome veceras Neymar opasno vadio zivce sa onim driblinzima bespotrebnim
Moze se rijesiti lopte ali nece on, vidi se da je Brazilac, mora se malo zaigrati, svi su skoro vcrs bili losi ali on mi je sa tim po zivcima picio samo tako 
Edit: de mi neko raspored do kraja ako ima, u ligi naravno

Edit: de mi neko raspored do kraja ako ima, u ligi naravno
Samo sreća nismo više najjači na svijetu. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Madridisimomessilla je napisao/la:Samo sreća nismo više najjači na svijetu.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad ide novi niz, 30+. 

Lucho modified the winning system on Cruyff’s homage day and it lead to an El Clásico defeat at home.
Never change the system to defend.
Never take importance from the midfield.
Never change the system to defend.
Never take importance from the midfield.
Hocel meni neko postaviti taj raspored do kraja da ne moram sam traziti 

enobarca je napisao/la:Hocel meni neko postaviti taj raspored do kraja da ne moram sam traziti

Hvala brate
..Sa ovakvim rasporedom ako prokockaju ovo prestajem ih pratiti 

Onaj Arrda mi nikako nije jasan...uđe lik i nestade u igri
gotivim tu ludu tursku glavu, ali nikako da se uklopi u Barcu
da ne bude i sa njim pozdravljanja nakon samo jedne sezone
ne bih volio, ali me ne bi ni iznenadilo tako nešto...i jedan Zlatan se pokupio nakon jedne sezone.

da ne bude i sa njim pozdravljanja nakon samo jedne sezone

Pa ništa nije sigurno sa ovakvom kurcoboljom. Ali treba sačekati taj famozni utorak.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Arda je bio katastrofalan, nije se vidio do onog suta na kraju kad je izblokiran.Razumijem da se jos prilagodjava i sve to, ali ovakvo izdanje je prelose, valjda se popravi jer dobra zamjena uvijek treba, a on kad udje ne uradi nista vecinom.
Protiv Atletica ocekujem pobijedu od 2:0, nista manje ne priznajem nakon ovake partije, moraju se iskupiti
Protiv Atletica ocekujem pobijedu od 2:0, nista manje ne priznajem nakon ovake partije, moraju se iskupiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.