Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 15:47

miralem444 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Avis: Dzeko til møde i Madrid
Wolfsburg-stjernen Edin Dzeko er angiveligt på vej til Real Madrid. Bosnieren er netop nu i Spanien

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/ud ... 350998.ece

U danskim dnevnim novinama pisu da je Dzeko na putu za Real i da se upravo nalazi u Spaniji na pregovorima
^ Vrlo moguće. Benzema nije pokazao dovoljno a Higuaina se žele riješiti i sam je to izjavio. Samo ne znam zašto momak odlično igra.

Također, Man Utd daje 32m + Berbatova za dijamanta i ne znam da li su iz Wolfsburga zadovoljni ovom ponudom. Meni se čini korektnom :?
ma po meni dzeko je 2 klase od higuaina..ja bih volio da higuain predje u wolf. pa bi vidjel ko nebi dao 15 golova u sezonii sta vam je pa svi njegovi golovi su bili samo postavi nogu gotov svi.. a vidjeli smo dzekine mislim..a definitivno real sa dzekom kakom ronaldom ce harat harat ..tesko se mojoj barci bem ti misa..:((((
Ne bi skodilo malo objektivnosti. Higuain je igracina, drukciji je tip od Dzeke. Ja bi licno volio vise Higuaina nego Dzeku u Unitedu jer Higuain bi vise odgovaro Unitedovom stilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 24 maj 2010, 15:59

Higuain je igracina...sigurno jedan od boljih u svijetu...nisam navijac Reala da bi ga sad nesto hvalio al momak nije sad neki marketing tip pa da se o njemu prica...nema mu dresova ni na pijaci kod nas...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 24 maj 2010, 16:09

VR6_LION je napisao/la:Higuain je igracina...sigurno jedan od boljih u svijetu...nisam navijac Reala da bi ga sad nesto hvalio al momak nije sad neki marketing tip pa da se o njemu prica...nema mu dresova ni na pijaci kod nas...
volio bih da Džeko ne ode u real, jbte i real i njihova publika iskompleksirana koja zviždi istom ovom Higuainu koji je zabio 25 golova, ma mrs u... Higuain da je pametan otjerao bi ih u p.m. lijepu, ha ya

real je unistio bruku igraca, pogledajte samo robena i snajdera kako sad igraju,
a da ne govorim o Capelu koji im je donio titulu oni mu spucaju nogu jer "igra dosadno"

ma yebo bih vam ja (realu) nanu naninu
:mrgreen:
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 24 maj 2010, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 24 maj 2010, 16:10

džeko sebi nije djabe kupio kucu u munchenu :D
samo to jos nije izaslo u javnost :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 24 maj 2010, 16:11

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:džeko sebi nije djabe kupio kucu u munchenu :D
samo to jos nije izaslo u javnost :D
bolje mu je u minhenu ako nista nek ga Gaal isteše da ubija :)
Semper Fidelis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 16:18

fixator je napisao/la:
VR6_LION je napisao/la:Higuain je igracina...sigurno jedan od boljih u svijetu...nisam navijac Reala da bi ga sad nesto hvalio al momak nije sad neki marketing tip pa da se o njemu prica...nema mu dresova ni na pijaci kod nas...
volio bih da Džeko ne ode u real, jbte i real i njihova publika iskompleksirana koja zviždi istom ovom Higuainu koji je zabio 25 golova, ma mrs u... Higuain da je pametan otjerao bi ih u p.m. lijepu, ha ya

real je unistio bruku igraca, pogledajte samo robena i snajdera kako sad igraju,
a da ne govorim o Capelu koji im je donio titulu oni mu spucaju nogu jer "igra dosadno"

Znaš kako je to bilo u vezi Robbena. Došli mu i rekli moraš ići, treba nam lova. Tako ti je to bilo, i to je rekao i Sam Robben u jednom intervju , ne gledaju se igračke sposobnosti tu, tako je možda i sa Wesleyom bilo.

To je i jedan od razloga što ne bih volio da ode Edin u Real.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 maj 2010, 16:20

Uh,ponovo prica o prelasku u Man.U.kako bi to bilo divno.
BosnaE

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 24 maj 2010, 16:40

ja kao bosanac i navijac bayerna se nadam da džeko nece u real posto je dokazano hiljadu puta da u realu mnoge zvjezde propadaju najbolji primjer za mene je owen,pa ima tu i morientes i ostali da ne nabrajam,

po meni jedina opcija zasad je manchester,iako bi zelio da predje u bayern ali ipak su manje sanse ali vidjet cemo :D

u manchesteru bi mogao igrati uz rooneya to bi bio ubitacan tandem :mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 24 maj 2010, 16:45

NoName je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Dzeko u Realu to vam je vec 90% gotova stvar, tako da ove spekulacije koje se pisu nisu tacne. Znaci jos ljekarski pregled da uradi i to je to...Izvor info. ne bih da spominjem...sve ce se tacnije znat nakon ovih prijateljskih utakmica repke, mozda i prije
Jel' to Džeko šta bolestan? Jer ako su ostali samo ljekarski pregledi onda je to 100% već riješeno a ne 90%, jer ne bi on iz Zanzibara nego iz Njemačke išao za Real, što znači da je 100% zdrav.
Nije stvar je li bolestan, stvar je u tome da je jos ostalo samo da odradi taj pregled, a izvor je privatne prirode...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 maj 2010, 16:59

LFC_LAVOV je napisao/la:
NoName je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Dzeko u Realu to vam je vec 90% gotova stvar, tako da ove spekulacije koje se pisu nisu tacne. Znaci jos ljekarski pregled da uradi i to je to...Izvor info. ne bih da spominjem...sve ce se tacnije znat nakon ovih prijateljskih utakmica repke, mozda i prije
Jel' to Džeko šta bolestan? Jer ako su ostali samo ljekarski pregledi onda je to 100% već riješeno a ne 90%, jer ne bi on iz Zanzibara nego iz Njemačke išao za Real, što znači da je 100% zdrav.
Nije stvar je li bolestan, stvar je u tome da je jos ostalo samo da odradi taj pregled, a izvor je privatne prirode...
no name logicno je da igrac kad prelazi u neki klub da ide na ljekarski pregled...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 maj 2010, 17:47

Koliko samo sranja na jednom mjestu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 maj 2010, 17:53

Dzeko gdje god da odes sretno da ti bude i da nam uljepsavas vikende kao sto si dosad radi ..voli te tvoja bosna ...samo naprijed dijamantuu nass.najbolji si..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 18:04

Trasimaco je napisao/la:Koliko samo sranja na jednom mjestu.

Reče mudri čovjek pa napisa najveće ;)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 24 maj 2010, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 18:47

Neutral je napisao/la:
fixator je napisao/la:

Znaš kako je to bilo u vezi Robbena. Došli mu i rekli moraš ići, treba nam lova. Tako ti je to bilo, i to je rekao i Sam Robben u jednom intervju , ne gledaju se igračke sposobnosti tu, tako je možda i sa Wesleyom bilo.

To je i jedan od razloga što ne bih volio da ode Edin u Real.
I jedan u Bayern a drugi u Inter.Real ih posteno zaeb'o. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 19:01

Da, da, upravo tako ...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 25 maj 2010, 03:43

Edin Dzeko & Angel Di Maria will join Real Madrid later this week. Jose Mourinho will be officialy the new coach, tomorrow or wednesday.
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 maj 2010, 03:50

D1n0 je napisao/la:Edin Dzeko & Angel Di Maria will join Real Madrid later this week. Jose Mourinho will be officialy the new coach, tomorrow or wednesday.
imenjace, morel kako izvor? :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 25 maj 2010, 05:21

Strauss je napisao/la:
NoName je napisao/la:Rahmet Mirzi, svaki ugašeni mladi život je jedna velika tragedija. Samo mi nije jasno kakve on ima veze sa Irfanom pa se zbog toga odgađaju pregovori.
Ima veze. On je veoma vezan za Radnik, čak mislim da je jedno vrijeme bio i u upravi. Mnogo mladih igrača iz Radnika je odveo vani, a i sad ima igrač u Radniku kojima je on menadzer, pa je moguće da je i ovaj Bašić(kapiten) bio "njegov" igrač.

Irfan Redžepagic je vlasnik F.K Radnika iz Hadžića,s tim da jos se ne vodi kroz papire na njegovo ime jer u BIH nije donesen zakon da se fudbalski klubovi,sportska drustva itd.mogu privatizovati.Inace sve sto vidite investicija u F.K Radnik(novi teren,poslovne zgrade itd finansira I.R.,tacnije F.K Radnik je njegov kamp za mlade igrace kako iz BIH tako i regiona odakle ih plasira u evropu i svi igraci istoimenog kluba su njegovi

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 25 maj 2010, 05:40

legenda79 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
NoName je napisao/la:Rahmet Mirzi, svaki ugašeni mladi život je jedna velika tragedija. Samo mi nije jasno kakve on ima veze sa Irfanom pa se zbog toga odgađaju pregovori.
Ima veze. On je veoma vezan za Radnik, čak mislim da je jedno vrijeme bio i u upravi. Mnogo mladih igrača iz Radnika je odveo vani, a i sad ima igrač u Radniku kojima je on menadzer, pa je moguće da je i ovaj Bašić(kapiten) bio "njegov" igrač.

Irfan Redžepagic je vlasnik F.K Radnika iz Hadžića,s tim da jos se ne vodi kroz papire na njegovo ime jer u BIH nije donesen zakon da se fudbalski klubovi,sportska drustva itd.mogu privatizovati.Inace sve sto vidite investicija u F.K Radnik(novi teren,poslovne zgrade itd finansira I.R.,tacnije F.K Radnik je njegov kamp za mlade igrace kako iz BIH tako i regiona odakle ih plasira u evropu i svi igraci istoimenog kluba su njegovi
Moderno robovlasnistvo, eto koliko napredujemo kao civilizacija :mrgreen: .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 25 maj 2010, 05:43

_dreamer_ je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Edin Dzeko & Angel Di Maria will join Real Madrid later this week. Jose Mourinho will be officialy the new coach, tomorrow or wednesday.
imenjace, morel kako izvor? :D
Nema ovdje izvora jarane, ovdje su ti samo puste zelje i nagadjanja. Samo da bi neko kasnije mogao reci, eto vidite da sam vam rekao da ce otici tu ili tu :lol: . Al' dobro ljudima dosadno, nemaju pametnijeg posla pa lupaju po hiljade postova po ovom forumu. Tastatura trpi sto ni papir nece, sta's... :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Serha i 16 gostiju.