FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šećerbegović protiv Sadikovića
U posljednjoj utakmici pred zimsku pauzu, igrači Slobode će odmjeriti snage sa Reprezentacijom Tuzlanskog kantona, koju će činiti igrači do 25 godina koji igraju klubovima Druge lige sjever.
Tako će u ponedjeljak u lukavačkom Devetaku Denis Sadiković ukrstiti koplja sa Dževadom Šećerbegovićem, legendom kluba sa Tušnja koji će sa klupe predvoditi Reprezentaciju TK-a.
Šećerbegović, već drugu sezonu sa klupe vodi ekipu NK Priluk, i od strane NSTK izabaran je za selektora spomenute reprezentacije. Prema najavama, u njegovom timu najviše igrača će biti iz općina Lukavcu, Gračanica i Živinice, među kojima će Sadiković tražiti pojačanja za drugi dio sezone.
- Bit će u kod nas nekih novih momaka koje ću probati, ali i obratiti pažnju na one koji će biti sa druge strane. Odmah nakon utakmice idemo u pregovore sa interesantnim igračima – ističe Sadiković.
Utakmica će igra u ponedjeljak u Devetaku, sa početkom u 13 sati.
U posljednjoj utakmici pred zimsku pauzu, igrači Slobode će odmjeriti snage sa Reprezentacijom Tuzlanskog kantona, koju će činiti igrači do 25 godina koji igraju klubovima Druge lige sjever.
Tako će u ponedjeljak u lukavačkom Devetaku Denis Sadiković ukrstiti koplja sa Dževadom Šećerbegovićem, legendom kluba sa Tušnja koji će sa klupe predvoditi Reprezentaciju TK-a.
Šećerbegović, već drugu sezonu sa klupe vodi ekipu NK Priluk, i od strane NSTK izabaran je za selektora spomenute reprezentacije. Prema najavama, u njegovom timu najviše igrača će biti iz općina Lukavcu, Gračanica i Živinice, među kojima će Sadiković tražiti pojačanja za drugi dio sezone.
- Bit će u kod nas nekih novih momaka koje ću probati, ali i obratiti pažnju na one koji će biti sa druge strane. Odmah nakon utakmice idemo u pregovore sa interesantnim igračima – ističe Sadiković.
Utakmica će igra u ponedjeljak u Devetaku, sa početkom u 13 sati.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba pogledati igrace koji ce igrati za TK, mozda bude koji za vrbovati u Slobodu. Secer bi trebao pozvati mladje jer ipak bolje je izbaciti nekog mladog, nego veterana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Okanovic izjavio da ne bi volio vidjeti Mirnesa Salihovica iz Veleza u dresu Slobode !
Eno sad na FB na Vasilicevom profilu
proziva Jogeta rekoh da ce ovo bit´ dobro

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma Salihovic je dobar igrac i zna zabit gol a i brz je...Tarik nebi volio da ga vidi u klubu zato sto mu je nogu slomio razumijem ga al ne treba bit sad neprijatelj prema njemu zbog toga jer mozda nije namjerno Salihovic mu slomio nogu...harry_90 je napisao/la:Okanovic izjavio da ne bi volio vidjeti Mirnesa Salihovica iz Veleza u dresu Slobode !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Komentari na Facebooku od Anela Pjanica i Velibora Vasilica !
Anel Pjanic dragi veca pa kako ti da odes u repku a onaj drvosjeca iz slobode da ne ide..?pa nije moguce da jogeta nisu pozvali hahahahaha..al slabo si mu odgovorio na provokacije jbg..
Velibor Vasilic Ma brate moj neznam ni sam kako mene da pozove a "koljac" da ostane kratki rukava...,zamisli lika proziva! Mlad je brate,mozda i bude pozvan...,NEKADA:)). Ima nas brate svakakvi! Kako mi vi,kada nam dolazite?
Za neupucene reci cemo kako su i Velibor Vasilic i Samir Joguncic rodjeni 1980 godine, a da je Anel Pjanic mastao kako ce obuci crveno-crni dres, ali nikada nije bio toliko kvalitetan da bi obukao Slobodin dres. I na kraju valjda i sami znate kako se dobivaju pozivi u reprezentaciju. Ili platite ili po nacionalnom klucu.
Anel Pjanic dragi veca pa kako ti da odes u repku a onaj drvosjeca iz slobode da ne ide..?pa nije moguce da jogeta nisu pozvali hahahahaha..al slabo si mu odgovorio na provokacije jbg..
Velibor Vasilic Ma brate moj neznam ni sam kako mene da pozove a "koljac" da ostane kratki rukava...,zamisli lika proziva! Mlad je brate,mozda i bude pozvan...,NEKADA:)). Ima nas brate svakakvi! Kako mi vi,kada nam dolazite?
Za neupucene reci cemo kako su i Velibor Vasilic i Samir Joguncic rodjeni 1980 godine, a da je Anel Pjanic mastao kako ce obuci crveno-crni dres, ali nikada nije bio toliko kvalitetan da bi obukao Slobodin dres. I na kraju valjda i sami znate kako se dobivaju pozivi u reprezentaciju. Ili platite ili po nacionalnom klucu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
uzasa majkemi...pa da iskrneo kazem objektivno Joge je trebao dobiti poziv prije Vasilica, iz razloga jer je odigrao odlicnu sezonu,dok ovaj nije skoro nikako igrao...Vasilic je kvalitetan to ne treba osporavati, ali da je zasluzio poziv to svakako ne....ma neka oni pisu sta hoce, pa i taman da sad naknadno pozovu Jogeta, ja nebi se ni odazvao pozivu selektora
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Slobodini igraci su se od pamtivjeka zaobilazili kada je u pitanju reprezentacija, a i sami znate kakvih je bilo! Ima tu raznih igara, od menadzera koji lobiraju za svoje, pa do omiljenih klubova! Normalno je da ce Safet Susic Pape pozvati prije nekoga iz Sarajeva nego iz Slobode! Bem mu majku jel ima iko van tog grada da vrijedi!
Minder selektor, minder reprezentacija!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
cc jeste ugrozeniProbisvjet je napisao/la:Slobodini igraci su se od pamtivjeka zaobilazili kada je u pitanju reprezentacija, a i sami znate kakvih je bilo! Ima tu raznih igara, od menadzera koji lobiraju za svoje, pa do omiljenih klubova! Normalno je da ce Safet Susic Pape pozvati prije nekoga iz Sarajeva nego iz Slobode! Bem mu majku jel ima iko van tog grada da vrijedi!

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nemoj te djaba okrivljivati Susica jer on nema nikakve veze sa onim spiskom, igrace iz premier lige je pozivao Borce Sredojevic bar koliko ja znam jer Susic nema pojma o kvaleteti premier lige jer mislim da je slabo koju utakmicu odgledao... tako da opet mislim da je Sredojevic pozvao ovog Vasilica jer je srbin tako da sve je moguce....
-
- Kontakt:
pa ocito da nema...Probisvjet je napisao/la:Slobodini igraci su se od pamtivjeka zaobilazili kada je u pitanju reprezentacija, a i sami znate kakvih je bilo! Ima tu raznih igara, od menadzera koji lobiraju za svoje, pa do omiljenih klubova! Normalno je da ce Safet Susic Pape pozvati prije nekoga iz Sarajeva nego iz Slobode! Bem mu majku jeli ma i ko van tog grada da vrijedi!Minder selektor, minder reprezentacija!

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Sloboda - Reprezentacija TK 3:2 Strijelci: Jasmin Mesanovic,Efendic,i jedan autogol Merisa Mesanovica starijeg brata Jasmina Mesanovica.Na danasnjem mecu za Slobodu su igrala dva igraca iz Slavena Eldin Omerkic(stoper) i Eldin Trumic(napadac).Eldin je dosta dobro odigrao mec,te postoji velika mogucnost da ukoliko zadovolji strucni stab,na proljece nosi crveno crni dres.
ALI KOJI ELDIN AKO SE MOZE ZNATI,, JELI OMERKIC ILI TRUMIC.
HVALA,, DOBAR JE IGRAČ ZNAM JER PRATIM SLAVEN,, EHHE AKO NAM ODU SALIHOVIĆ,BORGI I TRUMA BICE GUSTO
Samir Jogunčić: Vasilić priča nebuloze kako bi izašao iz svijeta anonimnosti!
Nogometaš tuzlanske Slobode Samir Jogunčić nakon što ga je Velibor Vasilić nazvao koljačem na svom facebook profilu. Dao je ekskluzivan odgovor za vidiportal.
-O Veliboru Vasiliću kao igraču govore njegovi nastupi ove sezone, a upisao ih je samo četiri i na osnovu toga je nagrađen reprezentativnim pozivom kao igrač koji je tokom sezone grijao klupu zar to nije smiješno?? Da me neko ne bi pogrešno razumio cijenim i poštujem ekipu Željezničara i trenera Amara Osima, dok je Vasilić potpuno nebitana karika. Poziv u A vrstu nije dobio što ga je zaslužio i izborio igrama na zelenom terenu, nego na osnovu menadžerskih igara. On je toga svjestan i provjereno znam da ga ovo sve boli što jedna velika istina ugledala svjetlost dana u medijima. Za njegove prepiske na facebooku sam čuo, to je njegova nebulozna priča koju neću dalje komentarisati da on ne bi izašao iz svijeta anonimnosti i dobio na publicetu-rekao nam je Samir Jogunčić koji se prema zaslugama na terenu trebao naći na spisku selektora Safeta Sušića kao i nekolicina zapostavljenih nogometaša iz PL Zeba, Šilić, Gavarić, Mujkić, Bekić, Fajić, Tosunović...
Bravo Joge,svaka cast !
Nogometaš tuzlanske Slobode Samir Jogunčić nakon što ga je Velibor Vasilić nazvao koljačem na svom facebook profilu. Dao je ekskluzivan odgovor za vidiportal.
-O Veliboru Vasiliću kao igraču govore njegovi nastupi ove sezone, a upisao ih je samo četiri i na osnovu toga je nagrađen reprezentativnim pozivom kao igrač koji je tokom sezone grijao klupu zar to nije smiješno?? Da me neko ne bi pogrešno razumio cijenim i poštujem ekipu Željezničara i trenera Amara Osima, dok je Vasilić potpuno nebitana karika. Poziv u A vrstu nije dobio što ga je zaslužio i izborio igrama na zelenom terenu, nego na osnovu menadžerskih igara. On je toga svjestan i provjereno znam da ga ovo sve boli što jedna velika istina ugledala svjetlost dana u medijima. Za njegove prepiske na facebooku sam čuo, to je njegova nebulozna priča koju neću dalje komentarisati da on ne bi izašao iz svijeta anonimnosti i dobio na publicetu-rekao nam je Samir Jogunčić koji se prema zaslugama na terenu trebao naći na spisku selektora Safeta Sušića kao i nekolicina zapostavljenih nogometaša iz PL Zeba, Šilić, Gavarić, Mujkić, Bekić, Fajić, Tosunović...
Bravo Joge,svaka cast !
Jbt ova dvojica gora nego Ceca i Jelena Karleusa.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Joguncicu sta si zelio postici,postati slavan
Eki fol Vasilc zeli izaci iz anonimnosti
preko fb

Eki fol Vasilc zeli izaci iz anonimnosti

1921-2011
de ba strunfac ko da je to tvoj problem jel on htio postati slavan ili ne, covjek prica sve kako jest i u ostalom sta Vasilic ima pricati kako je on "Koljac" ili "drvosjeca" mislim bezveze mu je to, a hebes ovo prepucavanje ko je trebao dobit poziv a ko nije trebo, mi smo takav narod i nikad se mi promjenit necemo zadugo nazalost...Esii TM87 je napisao/la:Joguncicu sta si zelio postici,postati slavan![]()
Eki fol Vasilc zeli izaci iz anonimnosti![]()
preko fb
Ma nije moj problem,nego ovaj "Jogi" smijesan pravo.Lafo Vasilic zeli izaci iz anonimnosti preko fbfukara87 je napisao/la:de ba strunfac ko da je to tvoj problem jel on htio postati slavan ili ne, covjek prica sve kako jest i u ostalom sta Vasilic ima pricati kako je on "Koljac" ili "drvosjeca" mislim bezveze mu je to, a hebes ovo prepucavanje ko je trebao dobit poziv a ko nije trebo, mi smo takav narod i nikad se mi promjenit necemo zadugo nazalost...Esii TM87 je napisao/la:Joguncicu sta si zelio postici,postati slavan![]()
Eki fol Vasilc zeli izaci iz anonimnosti![]()
preko fb

Sto se tice toga drvosjeca ili koljac,pa nije nista pogrjesio svaka mu je na mjestu

1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.