Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Serie A
Eh sa ovim porazom Napolija nadam se da je prvenstvo odluceno.
Forza MILAN !
Forza MILAN !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- JuveSissoko
- Kontakt:
koji idiotizam navijaca Viola, uspijeli su donjet Liverpool-ove salove i skandirat u vezi sa Heyselom,ko da ne znaju da su tamo sunarodnjaci ,Italijani umrli, jad i bijeda, a kad navijaci Juventusa skandiraju onom majmunu a svi znamo da je i gori od majmuna,eto ti naslova kako su Juventusovci rasisti itd itd,mafija itd itd, a ovi jadnici su toliko iskompleksirani da vrijedjaju valastite zrtve,jad totalni
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:koji idiotizam navijaca Viola, uspijeli su donjet Liverpool-ove salove i skandirat u vezi sa Heyselom,ko da ne znaju da su tamo sunarodnjaci ,Italijani umrli, jad i bijeda, a kad navijaci Juventusa skandiraju onom majmunu a svi znamo da je i gori od majmuna,eto ti naslova kako su Juventusovci rasisti itd itd,mafija itd itd, a ovi jadnici su toliko iskompleksirani da vrijedjaju valastite zrtve,jad totalni
Jbga, nije im Liverpool ukrao scudetto iz 1982e, a nije im ni uzeo R.Baggia.

- JuveSissoko
- Kontakt:
sve ja to razumijem, mrznja i sve to, al jbte pa to su im sugradzani ,mozda i familija nekim, daleki rodjaci i oni slave smrt, otisao daleko fudbal, ja sam fanatican u pm, al sad da se radujem smrti recimo navijaca Sarajeva,jer volim Zelju ,simpatisem ga, to mi je suludoMaGiCa je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:koji idiotizam navijaca Viola, uspijeli su donjet Liverpool-ove salove i skandirat u vezi sa Heyselom,ko da ne znaju da su tamo sunarodnjaci ,Italijani umrli, jad i bijeda, a kad navijaci Juventusa skandiraju onom majmunu a svi znamo da je i gori od majmuna,eto ti naslova kako su Juventusovci rasisti itd itd,mafija itd itd, a ovi jadnici su toliko iskompleksirani da vrijedjaju valastite zrtve,jad totalni
Jbga, nije im Liverpool ukrao scudetto iz 1982e, a nije im ni uzeo R.Baggia.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ma debili goni ih u pm. kontam ja sve zajebancija navijanje provociranje ali do neke mjere majku mu. ima toga i engleskoj premier ligi, nije se jednom desilo npr. navijači uniteda provocirali su liverpoolove navijače spominjanjem heysela dok su oni uzvraćali uvredama koje su aludirale na pad aviona u minhenu u kojem je izginula gotovo cijela generacija uniteda. sramota.
i btw normala da voliš Želju
i btw normala da voliš Želju

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- skyisthelimit
Goal.com, popis deset najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11:
1. Adriano (iz Flamenga u Romu) bez odštete
2. Marco Motta (Udinese-Juventus) posudba
3. Sokratis Papasthapoulos (Genoa-Milan) 6.2 milijuna funti
4. Andrea Raggi (Palermo-Bari) posudba
5. Rafinha (Schalke-Genoa) 7.1 milijuna funti
6. Guillermo Burdisso (Rosario Central-Roma) posudba
7. Jose Sosa (Bayern-Napoli) nepoznata visina transfera
8. Jonathan Biabiany (Inter-Sampdoria) 6.2 milijuna funti
9. Eduardo (Braga-Genoa) 3.5 milijuna funti
Dobar taj popis od 10 najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11Omerovic je napisao/la:Goal.com, popis deset najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11:

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:Dobar taj popis od 10 najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11Omerovic je napisao/la:Goal.com, popis deset najlošijih transfera u Seriji A u sezoni 2010/11:
10. Andrea Rannochia (Genoa-Inter) 11.1 milijuna funti

Ponovo su na sceni nastupili strucnjaci sa goal.com 

- KB-TM87
- Kontakt:
Niđe veze, ovdje jedino Adriano od ovih nabrojanih spada
Ja bih dodao Martineza iz Juventusa

Ja bih dodao Martineza iz Juventusa

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Eh, taj moćni-moćni goal.com
A uša . . .

A uša . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja naslovnice
a Ibra odigro bolje od njega 300x

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nigerijac Taiwo sasvim blizu dolaska u Milan
Nigerijski nogometaš Taye Taiwo, 26-godišnji lijevi bek Marseillea, od 2005. godine je jedan od najčvršćih stupova te francuske momčadi, no izgleda kako se bliži kraj te "ljubavi"...
Naime, talijanski mediji su u petak objavili da već neko vrijeme traju pregovori između Taiwa i Milana, a iste je potvrdio i Jose Anigo, direktor još uvijek aktualnog francuskog prvaka.
- Taiwo je jedan od igrača koji je najdulje s nama i mogući oproštaj će sigurno biti težak. No, on pregovara s Milanom i to ne krijemo. S obzirom na sve spremni smo na njegov ljetni odlazak - rekao je Anigo.
Na kraju ove sezone ističe aktualni ugovor Nigerijca s francuskim klubom i kako stvari stoje klub sa San Sira će u njemu dobiti kvalitetno i jako pojačanje za novu sezonu.
Nigerijski nogometaš Taye Taiwo, 26-godišnji lijevi bek Marseillea, od 2005. godine je jedan od najčvršćih stupova te francuske momčadi, no izgleda kako se bliži kraj te "ljubavi"...
Naime, talijanski mediji su u petak objavili da već neko vrijeme traju pregovori između Taiwa i Milana, a iste je potvrdio i Jose Anigo, direktor još uvijek aktualnog francuskog prvaka.
- Taiwo je jedan od igrača koji je najdulje s nama i mogući oproštaj će sigurno biti težak. No, on pregovara s Milanom i to ne krijemo. S obzirom na sve spremni smo na njegov ljetni odlazak - rekao je Anigo.
Na kraju ove sezone ističe aktualni ugovor Nigerijca s francuskim klubom i kako stvari stoje klub sa San Sira će u njemu dobiti kvalitetno i jako pojačanje za novu sezonu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ako mu istice ugovor onda je ledenTitova-Juga je napisao/la:Nigerijac Taiwo sasvim blizu dolaska u Milan

zbog praznika se danas igraju sve utakmice
12:30 AS Roma ? - ? Chievo
15:00 Bari ? - ? Sampdoria
15:00 Bologna ? - ? Cesena
15:00 Cagliari ? - ? Fiorentina
15:00 Genoa ? - ? Lecce
15:00 Inter Milan ? - ? Lazio
15:00 Palermo ? - ? Napoli
15:00 Udinese ? - ? Parma
19:00 Brescia ? - ? AC Milan
21:00 Juventus ? - ? Catania
evo i tabele:

Juve i Roma se bore za EL
12:30 AS Roma ? - ? Chievo
15:00 Bari ? - ? Sampdoria
15:00 Bologna ? - ? Cesena
15:00 Cagliari ? - ? Fiorentina
15:00 Genoa ? - ? Lecce
15:00 Inter Milan ? - ? Lazio
15:00 Palermo ? - ? Napoli
15:00 Udinese ? - ? Parma
19:00 Brescia ? - ? AC Milan
21:00 Juventus ? - ? Catania
evo i tabele:

Juve i Roma se bore za EL

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Najviše dali - najmanje primili golova
Ibra - Pato <---> Thiago Silva - Nesta

Ibra - Pato <---> Thiago Silva - Nesta

Amauri - ubi čojek (2 gola)
. Još da ga Parma kupi za 6-7 miliona bilo bi odlično 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Udine ruse rekorde i dobijaju ekipe po 6 razlike u gostima cim sam ja odigrao na njih kuci gube od Parme....bolje da lazio ide u LP deffjuventus 0244 je napisao/la:Amauri - ubi čojek (2 gola). Još da ga Parma kupi za 6-7 miliona bilo bi odlično
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.