FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 12:39

nikad_izvini je napisao/la:Kako se često znate pohvaliti da ste najozbiljnija tema, da vas i ja pohvalim.

Prije utakmice sa Borcem ste tvrdili:

Željo mora dobiti Borca na ovaj ili onaj način
Sudije nam pomažu samo tako
kupili smo utakmicu sa Rudarom P.
nacionalizam vlada na Grbavici

bla, bla

:lol:

Eto, to smo apsolvirali. Sve ste pogodili :lol: Ako ozbiljno-temaši imaju još kakvu informaciju da podijele sa nama, neka se ne ustručavaju :lol:

U Kupu nemate šanse ako onako budete odigrali :mrgreen:

Ostavljam ozbiljnu temu sa ozbiljnim tračevima, nastavite :lol:
Koliki debil trebas biti pa da se odmah nakon banane pojavis na nasoj temi? :mrgreen:
Sto je najgore, vratio si se kao jos vece derle. :mrgreen:

A sad da se osvrnem na ove tvoje "tvrdnje":

1. Ko je to tvrdio? U masi poruka mozda je neko eventualno pomenuo i tu opciju. Posto su neki od nas gledali utkamicu protiv Slavije i sta se tada desilo, takvo nesto je bilo sasvim moguce.

2. Ovo je vezano sa prvim. Poslije Slavije i to je bila realna opcija.

3. Nadji poruku u kojoj je ovo pisalo! Ja se ne sjecam.

4. Protiv Slavije se pjevalo "Ubij Srbina", to su potvrdili i neki od forumasa koji navijaju za Zelju. Ali i da nisu potvrdili, ima nas koji smo gledali utakmicu i jasno culi sta se urla. Mani se laznog moralisanja!

Eto, a sad se izgubi sa ove teme! :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 apr 2010, 12:45

Simpatizer je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Kako se često znate pohvaliti da ste najozbiljnija tema, da vas i ja pohvalim.

Prije utakmice sa Borcem ste tvrdili:

Željo mora dobiti Borca na ovaj ili onaj način
Sudije nam pomažu samo tako
kupili smo utakmicu sa Rudarom P.
nacionalizam vlada na Grbavici

bla, bla

:lol:

Eto, to smo apsolvirali. Sve ste pogodili :lol: Ako ozbiljno-temaši imaju još kakvu informaciju da podijele sa nama, neka se ne ustručavaju :lol:

U Kupu nemate šanse ako onako budete odigrali :mrgreen:

Ostavljam ozbiljnu temu sa ozbiljnim tračevima, nastavite :lol:
Koliki debil trebas biti pa da se odmah nakon banane pojavis na nasoj temi? :mrgreen:
Sto je najgore, vratio si se kao jos vece derle. :mrgreen:

A sad da se osvrnem na ove tvoje "tvrdnje":

1. Ko je to tvrdio? U masi poruka mozda je neko eventualno pomenuo i tu opciju. Posto su neki od nas gledali utkamicu protiv Slavije i sta se tada desilo, takvo nesto je bilo sasvim moguce.

2. Ovo je vezano sa prvim. Poslije Slavije i to je bila realna opcija.

3. Nadji poruku u kojoj je ovo pisalo! Ja se ne sjecam.

4. Protiv Slavije se pjevalo "Ubij Srbina", to su potvrdili i neki od forumasa koji navijaju za Zelju. Ali i da nisu potvrdili, ima nas koji smo gledali utakmicu i jasno culi sta se urla. Mani se laznog moralisanja!

Eto, a sad se izgubi sa ove teme! :mrgreen:
Opet ti sa uvredama. Nisu te odgojili kod kuće, šta li već :lol:

1. Šlager and co
2. Pozivaš se na Slaviju nakon nedosuđenog penala i poništenog gola u dvije utakmice :lol: :lol:
3. sad ti je čovjek spomenuo kupovinu, ima još takvih postova. Čuj kupili :lol:
4. protiv Slavije se pjevalo "ubij četnika" zbog njihovih pjesmica, provokacija i naše prošlosti sa njima.

Da ti kupim bonton ? :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 12:45

" $ " " $ " % у $? :lol:

& " ¥ $ " ? " $ се ? " са ' :mrgreen:

не '`% " " & " " ђ& :D
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 12:48

" je napisao/la:" $ " " $ " % у $? :lol:

& " ¥ $ " ? " $ се ? " са ' :mrgreen:

не '`% " " & " " ђ& :D
Izgleda da jeste. Dosadni su kao cir na guzici. :mrgreen:

Evo, u medjuvremenu je napisao slicne gluposti kojima gusi ovu temu iz poruke u poruku. Moracu zamoliti admina da ga opet hirurski odstrani. :mrgreen:

Sto je najgore, ranije mi je pisao na pp i predstvljao se kao odrastao covjek. :mrgreen:

Evo ga, jos jedan cir ispod. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 20 apr 2010, 12:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 apr 2010, 12:50

@nikad_izvini
Nemoj ih brate provocirati. Jest da je @simpatizer pacijent svoje vrste i isfrustriran lik do bola, al nemoj zbog drugih navijača Borca koji su i više nego korektni. Imao bi i ja svašta reći ovom pacijentu, al ne da mi se ubjeđivati sa takvim likovima, a i neću da kvarim ovu temu, jer nisu ovdje svi pacijenti poput ove b....
Za sve ostalo tu je PP :)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 apr 2010, 12:56

malo ozbiljnosti molim ovo je ozbiljna tema nemojte biti konji 8-)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 12:59

& је $ " $ &, $ ' ја ? " :lol:

ено га $ $ " на " $ Сарајева. $ га & опет " :D
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 13:03

Bas ga lijepo "caste" na toj temi. Nazivaju ga pravim imenom, a ja se jos trudim da budem ljubazan...
:mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 apr 2010, 13:51

Neću odgovarati članu nikad izvini,ali nevezano za njega moram reći da sam jutros uz kafu malo pričao sa jednim našim igračem koji mi je rekao da je bilo sve pokriveno da Željezničar pobjedi i da su znali da moraju izgubiti,ali rezultat im je išao na ruku pa nije bilo potrebe za penalima i crvenim kartonima,rekao mi je da su odmah na početku podijeljeni kartoni bezveze našim štoperima a kad smo umrtvili utakmicu da je sudija počeo navlačiti na način što je kod prvog gola dosudio faul za Željezničar a on mi tvrdi da je bio čist faul za nas...Ima li negdje snimak utakmice da vidim taj faul čisto da znam da li me slagao,pošto i na ovim pregledima a i na bht je samo prikazano izvodjenje tog skraćenog kornera?

Za razliku od mene on ne krivi toliko Milinovića za golove koliko to što niko nije skakao sa igračima Željezničara,ali kaže da i to razumije kad te ubiju u pojam i znaš da ćeš izgubiti.

A što se tiče utakmice Rudar-Željezničar ja sam ubjeđen da to nije kupljeno,prvo jer Rudaru trebaju bodovi,a drugo nikad se kupljene utakmice ne rješavaju u 90.minutu.

Ako neko od vas ima neka postavi taj faul prije prvog gola Željezničara čisto da se uvjerimo da li je stvarno bila tolika tendencija,mada to možda više i nije važno,ne treba cmizdriti,sutra je nova utakmica...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 apr 2010, 13:55

Schlager je napisao/la:Neću odgovarati članu nikad izvini,ali nevezano za njega moram reći da sam jutros malo pričao sa jednim našim igračem koji mi je rekao da je bilo sve pokriveno da Željezničar pobjedi i da su znali da moraju izgubiti,ali rezultat im je išao na ruku pa nije bilo potrebe za penalima i crvenim kartonima,rekao mi je da su odmah na početku podijeljeni kartoni bezveze našim štoperima a kad smo umrtvili utakmicu da je sudija počeo navlačiti na način što je kod prvog gola dosudio faul za Željezničar a on mi tvrdi da je bio čist faul za nas...Ima li negdje snimak utakmice da vidim taj faul čisto da znam da li me slagao,pošto i na ovim pregledima a i na bht je samo prikazano izvodjenje tog skraćenog kornera?

Za razliku od mene on ne krivi toliko Milinovića za golove koliko to što niko nije skakao sa igračima Željezničara,ali kaže da i to razumije kad te ubiju u pojam i znaš da ćeš izgubiti.

A što se tiče utakmice Rudar-Željezničar ja sam ubjeđen da to nije kupljeno,prvo jer Rudaru trebaju bodovi,a drugo nikad se kupljene utakmice ne rješavaju u 90.minutu.
Isitina je to, sudija je u prvih pet minuta podijelio dva žuta igračima borca jednom štoperu leu, i drugi špicu stevanoviću ja mislim nisam siguran.

Na taj način pripremio je utakmicu.
Istina je da je borac slabo odigrao i da nije bilo potrebe za nekim strašnim sudijskim intervencijama, ali da je borac igrao dobro sudioja bi nas masakrirao sasvim sam siguran u to.

Čovjek je želji svirao preko dvadeset faulova oko šesnaesterca.

I na kraju sudija nije odlučio utakmicu, ali je svakom ko se razumije u fudbal bilo jasno da borac mora iozgubiti utakmicu, i bolje je što smo je ovako izgubili nego da smo i izgubili i bili masakrirani.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 apr 2010, 13:57

Damjanovic je dobio drugi zuti. Dakle, dva odbrambena.

Mada, je bih Dzou prije pocetka dao crveni. :D

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 apr 2010, 13:57

Jah,ne bi se živi iz Sarajeva vratili. Mudžahedini bi ih sačekali kod Otesa. :lol: :lol: :lol:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 apr 2010, 13:58

suntu jeu je napisao/la:Jah,ne bi se živi iz Sarajeva vratili. Mudžahedini bi ih sačekali kod Otesa. :lol: :lol: :lol:
nisam na to mislio, kad kazem masakrirani mislim igracki masakrirani, ziuti crveni i to
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 20 apr 2010, 14:00

Simpatizer je napisao/la:Damjanovic je dobio drugi zuti. Dakle, dva odbrambena.

Mada, je bih Dzou prije pocetka dao crveni. :D
da da damjanovic, u pravu si, pa eto kad stoperu i odbrambenom das dva zuta na stratu utakmice, i stavis ih pod takvo opeterecenje, da je trebalo obojica bi isli van, na nasu srecu u nesreci , nije trebalo zeljeznicar bio bolji
TREĆI PUT ČASTIMO !

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 apr 2010, 14:00

borcev_navijac je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Jah,ne bi se živi iz Sarajeva vratili. Mudžahedini bi ih sačekali kod Otesa. :lol: :lol: :lol:
nisam na to mislio, kad kazem masakrirani mislim igracki masakrirani, ziuti crveni i to
Znam ja na šta si ti mislio,samo je tvoj problem što ne možeš shvatiti moju satiru. To u priče za malu djecu. Bodove sa Grbavice su odnosili i odnosit će sve ekipe koje igraju dobro.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 14:00

Schlager je napisao/la:Neću odgovarati članu nikad izvini,ali nevezano za njega moram reći da sam jutros uz kafu malo pričao sa jednim našim igračem koji mi je rekao da je bilo sve pokriveno da Željezničar pobjedi i da su znali da moraju izgubiti,ali rezultat im je išao na ruku pa nije bilo potrebe za penalima i crvenim kartonima,rekao mi je da su odmah na početku podijeljeni kartoni bezveze našim štoperima a kad smo umrtvili utakmicu da je sudija počeo navlačiti na način što je kod prvog gola dosudio faul za Željezničar a on mi tvrdi da je bio čist faul za nas...Ima li negdje snimak utakmice da vidim taj faul čisto da znam da li me slagao,pošto i na ovim pregledima a i na bht je samo prikazano izvodjenje tog skraćenog kornera?

Ako neko od vas ima neka postavi taj faul prije prvog gola Željezničara čisto da se uvjerimo da li je stvarno bila tolika tendencija,mada to možda više i nije važno,ne treba cmizdriti,sutra je nova utakmica...
% је ? ? је. не & $ % $. " " ? у & $ & са " ' $ ? ' " ".

" & на " " " је $ $ " овај ?:

http://hotfile.com/dl/38604331/4d9e69e/ ... A.mpg.html

& $ ту " $ " ". ? % ? " 250 & & ' $ се то ". $ " " $ ? се ? $. & " & је & $ - & " на нет / " " "
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 apr 2010, 14:08

Meni ćeš kad skineš reći samo za taj detalj,faul prije porvog gola Željezničara,da li je stvarno bio tako smiješan,tj da li je trebao biti faul za nas kao što meni ovaj naš reče jutros...

To će mi biti dovoljno da formiram sliku o sudjenu,jer se to desilo u trenutku kad smo uspjeli potpuno umrtviti utakmicu i uspostavili ravnotežu.Nakon toga je domaćinu sve bilo lakše,skinuli su pritisak sa ledja i igrali rasterećeno.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 apr 2010, 14:09

Schlager je napisao/la:Neću odgovarati članu nikad izvini,ali nevezano za njega moram reći da sam jutros uz kafu malo pričao sa jednim našim igračem koji mi je rekao da je bilo sve pokriveno da Željezničar pobjedi i da su znali da moraju izgubiti,ali rezultat im je išao na ruku pa nije bilo potrebe za penalima i crvenim kartonima,rekao mi je da su odmah na početku podijeljeni kartoni bezveze našim štoperima a kad smo umrtvili utakmicu da je sudija počeo navlačiti na način što je kod prvog gola dosudio faul za Željezničar a on mi tvrdi da je bio čist faul za nas...Ima li negdje snimak utakmice da vidim taj faul čisto da znam da li me slagao,pošto i na ovim pregledima a i na bht je samo prikazano izvodjenje tog skraćenog kornera?

Sad ozbiljno, bez provokacija. Faul prije prvog gola je bio čist. Lopta ide prema Bekriću, ovaj se gradi a igrač Borca, meni se čini desni bek, uleće s leđa i ruši ga :roll:
Što se tiče kartona za štopera, jel ti taj igrač rekao šta se desilo u prvih 5 minuta utakmice. Jel ti rekao koliko je Željo napravio prilika ? Utakmica će biti postavljena pa će biti prilike da se pogleda.
Razbijeni ste, realno ste (pre)dobro prošli. Ako nas guraju isto toliko guraju i vas. Po tvojoj priči ispade nešto sasvim drugo. Jel toliko teško priznati da ste zasluženo izgubili.
Očito da jeste. Najlakše je naći dva "nepostojeća faula" i jedan žuti karton te zaključiti da bi bili masakrirani i bez obzira na sve izgubili :roll:
Ne znam odakle sve to crpiš.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 apr 2010, 14:10

Vidi se cim se sve sluzite...juce prica Amar napao sudiju,danas sve izrezirano...sutra ko zna sta ce biti..evo ja cu ti reci,faul kod prvog gola sumnjiv pravo isto kao kod vaseg drugog gdje se mislim Kajkut(za mene odlican igrac)zabijo u Bogicevica...neznam sta vam je jos sumnjivo,mozda to sto za 90 min niste napravili sansu.Poslije ovakvih vasih prica nasi ce se zainatiti pa cemo vas razbiti i u Bl...zasto nepodnesete poraz sportski kao sto vasi igraci,trener izjavili sa tv stanice,nego pokusavate na sve nacine da se operete od poraza,teren je bio mjerilo a tu niste pokazali nista..
1921-2011

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 apr 2010, 14:13

Dogovorite se,ovaj gore kaže čist faul,a ti kažeš pravo sumnjiv.

A naš igrač mi čak kaže da je trebao biti čist faul za nas!

A o glupostima iz Glasa i Amarovom napadu na sudije sam juče napisao šta mislim.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.