Arsenal - Chat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Brokula
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Brokula » 14 jan 2023, 20:33

AshburtonG je napisao/la:
14 jan 2023, 20:30
Ko je ovaj padobranac?
Neki navijac ekipe koja ima 20 bodova deficita za Arsenalom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 jan 2023, 20:50

Mislim da je već dobio tonu poruka na društvenim mrežama i da su ga prokleli do sedmog koljena. :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 jan 2023, 21:05

Još da sutra izgubimo i da se zaokruži ova sedmica.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 jan 2023, 21:13

Pa kakve veze ima i da izgubimo, opet ostajemo na plus pet.

Odjednom neka negativnost na temi, baš ste čudni likovi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 jan 2023, 21:16

bega_afc je napisao/la:
14 jan 2023, 21:13

Mi to u sekundi prospemo sve, nije to za nas nešto, kad smo uspjeli na kraju prošle ispustiti top4, sad +5 na polusezoni nije ništa
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jan 2023, 21:17

Steta za Mudryka mislim da ce biti ala Hazard a i Hazarda smo tada popusili upravo od Chelsea,izabrali smo Gervinha ispred njega ,i sada cemo ispustiti ovoga a dovesti nekog losijeg i za manje para.Hej zivote srušena šupo!!!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 jan 2023, 21:18

Nadam se da će Donjeck postati sastavni dio Ruske Federacije, a Mudryk mobilisan ili zarobljen od vagnerovaca. Ili da neko javi ruskom PVO da Zelenski putuje sa MM-om na potpis ugovora.

Najpametnije bi bilo da Edu i Arteta odu po ovog Japanca u Brighton i povedu Caiceda s njim.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 jan 2023, 21:19

baboedindzeko09 je napisao/la:
14 jan 2023, 21:16
bega_afc je napisao/la:
14 jan 2023, 21:13

Mi to u sekundi prospemo sve, nije to za nas nešto, kad smo uspjeli na kraju prošle ispustiti top4, sad +5 na polusezoni nije ništa
Pa pričali smo o TOP 4 na početku sezone. Sad haman zinula guzica.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 jan 2023, 21:20

E jeste picohe alal vam vjera. Kakve pizdarije na temi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 jan 2023, 21:22

bega_afc je napisao/la:
14 jan 2023, 21:19
Slažem se ja i to sve stoji, ja bih na početku sezone potpisao TOP 4 bez pola riječi, ali vidi jednu stvar. Imaš City koji nije dugo bio gori i u lošijoj formi, Lpool, Chelsea su grohnuli do samog dna, eto sad se malo Mancho uključio, ali i dalje ovo je jedinstvena prilika da se liga osvoji jer su svi uslovi stvoreni za to, uz 2 dobra pojačanja i jačanje same rotacije ja sam mišljenja da bi se mi do kraja mogli boriti za titulu i ovo je jedna od rijetkih sezona u posljednjem periodu a i u doglednoj budućnosti da ti neće trebati 100 bodova za titulu.

U budućnosti se mi nećemo moći nositi sa Cityjevim, Unitedovim, Chelseajevim, pa i Liverpoolim novcima koje daju za igrače i to je činjenica.

Ja bih ispao iz EL i iz svih kupova i išao ALL IN na ligu, zar ne bi bio lijep osjećaj napokon osvojiti nešto poslije toliko godina mimo FA kupa? Prilike i uslovi su tu sad, Bog zna u skorijoj budućnosti da li opet
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 jan 2023, 21:24

Mi se sada moramo boriti za EPL htjeli to ili ne.

Prvak Engleske neće biti City, još nije ni liga sampiona počela, tek će tada raspad biti.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sarsfield
Kontakt:

Post Postao/la Sarsfield » 14 jan 2023, 21:27

Ispehirao i Mudryka, alal ti qrac

Usput uzevsi u obzir i ove tvrdnje iznad, City je gotovo sigurno sampion ove sezone.

Idi navijaj za Junajted majke ti.
Zadnja izmjena: Sarsfield, dana/u 14 jan 2023, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 jan 2023, 21:28

baboedindzeko09 je napisao/la:
14 jan 2023, 21:22
bega_afc je napisao/la:
14 jan 2023, 21:19
Slažem se ja i to sve stoji, ja bih na početku sezone potpisao TOP 4 bez pola riječi, ali vidi jednu stvar. Imaš City koji nije dugo bio gori i u lošijoj formi, Lpool, Chelsea su grohnuli do samog dna, eto sad se malo Mancho uključio, ali i dalje ovo je jedinstvena prilika da se liga osvoji jer su svi uslovi stvoreni za to, uz 2 dobra pojačanja i jačanje same rotacije ja sam mišljenja da bi se mi do kraja mogli boriti za titulu i ovo je jedna od rijetkih sezona u posljednjem periodu a i u doglednoj budućnosti da ti neće trebati 100 bodova za titulu.

U budućnosti se mi nećemo moći nositi sa Cityjevim, Unitedovim, Chelseajevim, pa i Liverpoolim novcima koje daju za igrače i to je činjenica.

Ja bih ispao iz EL i iz svih kupova i išao ALL IN na ligu, zar ne bi bio lijep osjećaj napokon osvojiti nešto poslije toliko godina mimo FA kupa? Prilike i uslovi su tu sad, Bog zna u skorijoj budućnosti da li opet
Za 100 miliona si doveo Edegora, Žezusa i Zinčenka. Znaš kako kažu, nekome otpad - drugome zlato. Novac nije garant uspjeha.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 jan 2023, 21:53

E Boze sacuvaj, kad obicna glupost ode predaleko :bow:

Kakav raspad sistema na temi oko nebitnog lika iz Ukrajine

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 jan 2023, 21:59

Artetitis je napisao/la:
14 jan 2023, 21:18
Nadam se da će Donjeck postati sastavni dio Ruske Federacije, a Mudryk mobilisan ili zarobljen od vagnerovaca. Ili da neko javi ruskom PVO da Zelenski putuje sa MM-om na potpis ugovora.

Najpametnije bi bilo da Edu i Arteta odu po ovog Japanca u Brighton i povedu Caiceda s njim.
Druze smiri se. Nadam se da ce ti bit skinut moderator, nakon ovih mentalnih vratolomija.

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 14 jan 2023, 22:02

Artetitis je napisao/la:
14 jan 2023, 21:18

Debilan post.

I bolje što nismo iskeširali 100 miliona za neprovjerenog igrača

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 14 jan 2023, 22:03

Prekucer jaranu pricam kako ce Celzi bezglavo ici da ga dovede nakon kraha protiv Fulema, iako ni sam nisam vjerovao u to upravo iz razloga sto je djelovalo sve zavrseno s Arsenalom. Barem je mali prizivao i prizeljkivao transfer na sve strane, a bice da mu je (bilo) bitno jedino 'bjezati' iz Ukrajine.

Ne pamtim kad mi je bilo vise krivo sto nekoga nismo doveli i gorak okus je itekako prisutan, opasan filing imam da ce biti strasan igrac.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 jan 2023, 22:08

Ma gdje ba bilo zavrseno sa nama, ovi iz Sahtara stavili besmislenu cifru zbog cijene Antonija i Grealisha koju Arsenal ne bi nikad platio jer momak ni pola toga ne vrijedi. Budimo malo realni.

Daj veznjaka, yebo te napadac forsiraj ESR i Markinjosa

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 jan 2023, 22:14

Meni je djelovao evo ima sedmica nekako balavo sa ovim kmečanjem da dodje kod nas, nekako previše dobro da bi bilo istinito, tako i bi.

Veliki potencijal, ali sam siguran da na tržištu ima podjednako kvalitetnih igrača.

Ima Kudus onaj, pa čak i Zaha, ako vec tresemo lovu Declan Rice je opcija.

Ako ne dovedu nikoga onda su opet krivi kao što su bili prošle godine kad nam je pojačanje trebalo za LP.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jan 2023, 22:19

AA23 je napisao/la:
14 jan 2023, 22:14
Meni je djelovao evo ima sedmica nekako balavo sa ovim kmečanjem da dodje kod nas, nekako previše dobro da bi bilo istinito, tako i bi.

Veliki potencijal, ali sam siguran da na tržištu ima podjednako kvalitetnih igrača.

Ima Kudus onaj, pa čak i Zaha, ako vec tresemo lovu Declan Rice je opcija.

Ako ne dovedu nikoga onda su opet krivi kao što su bili prošle godine kad nam je pojačanje trebalo za LP.
Ma dovest ce se neko a dal ce taj neko biti dovoljno kvalitetan to je vec pitanje

Trosard
Mitoma
Caicedo
Zaha
Rice
Pino i mnogi drugi ima opcija ali sta i kako cw uprava odluciti to je vec pitanje,koliko cemo poslije ovoga trositi uopste novaca ,dal ce ponovo biti da kada nismo doveli targete da necemo nikoga ni dovoditi?
Arteta je jucer na pitanje o Mudryku djelovo bas kao da je samo pitanje vremena kada ce ga objaviti ,dal cemo sada krenuti u neku ofanzivu na novog igraca ostaje da vidimo ali mislim da nam je Chelsea skinuo dva targeta i Felixa i Mudryka .Danilo potpisao za Nothingem za 20milja.Duglas Luiz produzio sa Aston Vilom ,vidjet cemo mozda se nesto kuha iza brijega kao sto je bilo sa Jesusom i sa Zinchenkom.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.