Romagnoli13 je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Koliko god mozda lošu sezonu imao mislim da je samo još jednom potvrdio da je i ovakav vrijedniji od Higuaina.Kad se sjetim da su me neki uvjeravali da je Higuain generalno bolji...Kad se sve uzme u obzir čak je i prilično podcijenjen igrac,a vec je godinama u ili oko top 5 svjetskih napadača.
Što se Mandzukica tiče čovjek je rođeni pobjednik.Šteta što je odabrao ovu ekipu kao onu gdje će loviti LP.
Mario nije nikad bio niti će biti u top 5 napadača.Svaka čast za borbenost, za taj duh ratnika, ali on je ništa više do vrlo dobar napadač i to je to.Daleko je on od vrhunskog napadača.
Jasno,al govorim o glavi,a ne o nogometnim kvalitetama.Za Higuaina je mentalno WC napadač i to se baš jučer moglo dobro vidjeti.To uz kombinaciju solidnih nogometnih vještina ga i čini vrlo dobrim napadačem.
ASD je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:
Što se Mandzukica tiče čovjek je rođeni pobjednik.Šteta što je odabrao ovu ekipu kao onu gdje će loviti LP.
Bas sinoc pricam s jaranima kako je u glavi daleko iznad Modrica, a po nogometnim vjestinama nije mu ni do koljena.
To vi Hrvati znate jos bolje.
A ne znam baš za to.Jak je i Modrić u glavi samo je nažalost kriminalčina koja je radila protiv vlastitog kluba.Jučer je netko nakon gola Mandzukića napisao nešto u smislu nikad mi se Mandzukic nije sviđao kao osoba,ali gol je vrhunski...zaboravio sam kasnije pitati zašto kao osoba?Razumijem da se kao igrač nekome ne svidja jer je prgav,ali kao osoba po svemu što mozemo vidjeti je 3 koplja iznad tog Modrića.Najbolji hrvatski nogometaš ikad,ali nažalost ljudski šljam...bio je obožavan od navijača,ne znam šta mu je to trebalo...baš tragedija.Ovo je savršen tekst o tome:
http://telesport.telegram.hr/price/lice ... e-modrica/
Lillard je napisao/la:Ne ulazim u to ko je korisniji, ali Mandžukić je baš podcijenjen, pljuvalo ga se masovno u zadnje 2-3 sezone, od strane svih, ali on je opet pokazao koliko je dobar.
Pazi, on je devetka, koja trči za 3 igrača, a u Juventusu igra krilo stalno i to mu odma smanjuje broj golova, kao i svega ostalog. Ni Suarez koji je mašina ne može igrat na krilu i zabijat, kamoli Mandžukić koji nije najbrži i tehnički najjači igrač.
U Dinamu ga se pljuvalo, a zabio ko na traci, čudesna večer u na Amsterdam areni, kasnije prijeđe u Wolfsburg, sačuva ih golovima od ispadanja, na Euru zabije 3 gola u 3 utakmice, dođe u Bayern postane najbolji strijelac, izbaci Gomeza Švabu iz momčadi, zabije u finalu LP, dođe u Atletico, zabije 20+ golova di se borio s povredama i kažu nisi dovoljno dobar. Nek ti je Gameiro dobar mamu ti jbem. Dođe u Juve, panjina mrtva kažu, zabije u finalu LP opet, što je pošlo za rukom samo još dvojici igrača. Malo li je za panja.

Bio mi je jedan od najdražih igrača (a i rođeni smo na isti dan

),ali mi je malo pao u očima dolaskom u Torino.A baš je bio osporavan od početka,đilkoš ovo ono podsjeća me to malo na Icardija o kojem se svašta piše,a koji je jednako podređen timu kao i Mandzukić.Ne u smislu da daje isti doprinos u obrani nego da nije sebičan kako se piše nego pravi timski igrač.Ni tada nisam shvacao te priče o njemu kao panju.
Po ovome ga i dalje najviše pamtim