FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
velicanstweni aarijen robenn je pokazao koja je welicina ii koliiki je bajern uopstee 

NeShO
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sve što si nabrojao i Dzeku bih još dodao.Klosea prodati na kraju sezone.Neutral je napisao/la:Marjan je to rekao, prešao je na Islam i to je to, gdje će se krstiti. No , ostavimo to za sada.
Želje su mi Akinfeev, Aly Cissokho ili Taiwo. Odrbana sa Van Buytenom i Badstuberom može, Holger je nenormalno smiren, odličan igrač, štaviše ekstra igrač, nije talenat nego je već vrh u što se tiče odbradbenih zadataka u fudbalu.
Dzeko 40
Akinfeev 20
Cissokho 18-20
Kroos free
---------------
Klose 8
Altintop free
Brafheid 3
Sosa 4
Rensing 2
Lell 3
Gorlitz 1
Otl 2
toni 6-8
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Dobro je, prosli smo dalje, to je sad najvaznije. Na pocetku sam potpisivao ovaj rezultat samo da prodjemo, ali sam se iskreno nadao boljem izdanju Bayerna i naravno laksem prolazu u dalji tok takmicenja.
Mnogo toga se obistinilo sto se pricalo uoci utakmice, ali Svabe su ti koji slave na kraju.
Mada su nas veceras Holandjani doveli do uspjeha. Kapitano me pozitivno iznenadio, dok je Robben posebna klasa.
Ribery nije mogao prdnuti u prvom poluvremenu, jer je kraj sebe imao konstantno tri cuvara. Malo se trgno u nastavku, fino gol namjestio, ali moze on vise...puno vise.
Van Buyten nije klasa sa kojom bi se Bayern mogao zadovoljiti, malo je bljesnuo u ovoj sezoni, pa mu se posrecilo da mu produze ugovor. Martin je falio dosta nazad, mada ni on nije blizu onih igara od prije dvije sezone.
Sad sam pogotovo ubjedjen da ce celnici potraziti nesto na trzistu, pogotovo kada se zna da od Brena nema nista barem do konca godine. Boateng je moj izbor, a vjerovatno i njihov, jer se uveliko spekulise oko ovog transfera.
Bayern takticki i trkacki nije dominirao, vec se oslanjao na svoje igrace ekstra klase. Utakmica koja je pokidala kilu zivaca, pogotovo kada se vidi kako protivnici lako i na koji nacin dodju do gol sanse.
Sve u svemu ispalo je odlicno, kako je moglo zavrsiti. S obzirom na svu situaciju (povreda mishe, contenta, debi mladog alabe i veoma slaba forma Bayerna u posljednje 3-4 utakmice).
Pojedini komentari su bas neukusni, neki lupaju, neke mrznja nosi, dok su neki stvarno utemeljeni i razumni.
Hajd' sto ima dosta djece na forumu, njihovi postovi se odmah prepoznaju, ali ima i onih koji su kao nesto stariji, vole pametovati...a komentari su im nigdje veze.
Mnogo toga se obistinilo sto se pricalo uoci utakmice, ali Svabe su ti koji slave na kraju.

Mada su nas veceras Holandjani doveli do uspjeha. Kapitano me pozitivno iznenadio, dok je Robben posebna klasa.
Ribery nije mogao prdnuti u prvom poluvremenu, jer je kraj sebe imao konstantno tri cuvara. Malo se trgno u nastavku, fino gol namjestio, ali moze on vise...puno vise.
Van Buyten nije klasa sa kojom bi se Bayern mogao zadovoljiti, malo je bljesnuo u ovoj sezoni, pa mu se posrecilo da mu produze ugovor. Martin je falio dosta nazad, mada ni on nije blizu onih igara od prije dvije sezone.
Sad sam pogotovo ubjedjen da ce celnici potraziti nesto na trzistu, pogotovo kada se zna da od Brena nema nista barem do konca godine. Boateng je moj izbor, a vjerovatno i njihov, jer se uveliko spekulise oko ovog transfera.
Bayern takticki i trkacki nije dominirao, vec se oslanjao na svoje igrace ekstra klase. Utakmica koja je pokidala kilu zivaca, pogotovo kada se vidi kako protivnici lako i na koji nacin dodju do gol sanse.
Sve u svemu ispalo je odlicno, kako je moglo zavrsiti. S obzirom na svu situaciju (povreda mishe, contenta, debi mladog alabe i veoma slaba forma Bayerna u posljednje 3-4 utakmice).
Pojedini komentari su bas neukusni, neki lupaju, neke mrznja nosi, dok su neki stvarno utemeljeni i razumni.
Hajd' sto ima dosta djece na forumu, njihovi postovi se odmah prepoznaju, ali ima i onih koji su kao nesto stariji, vole pametovati...a komentari su im nigdje veze.
Vom Jäger zum Gejagten
@gero moras skontati da dosta raje ne voli bayern.
A sto se Baye tice kad su se sa prosjecnim Violama ovako patili.Protiv normalne ekipe ce proci isto kao i protiv Bordoa.
iskreno zelim im Mancu u next stage.Nebili prokinuli ili proklinjali

A sto se Baye tice kad su se sa prosjecnim Violama ovako patili.Protiv normalne ekipe ce proci isto kao i protiv Bordoa.
iskreno zelim im Mancu u next stage.Nebili prokinuli ili proklinjali

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bayern4ever
- Kontakt:
harise mislim da firentina nije nimalo prosjecna ekipa u ligi prvaka , od svih domacih utakmica kod kuce sve su pobjede ostvarili ukljucujuci i onu sinoc, igra se ne moze razviti do kraja kada se igra protiv italijana,i to sto pricas da dobijemo manua, budi siguran protiv njih bi dosta bolje igrali jer oni gaje napadacku igru kao i mi sto otvara dosta prostora za nase tzv letace znas i sam na koje mislim .. toliko od mene pozz svima cestitke na prolazu.harishp je napisao/la:@gero moras skontati da dosta raje ne voli bayern.
iskreno zelim im Mancu u next stage.Nebili prokinuli ili proklinjali![]()

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Bayern može svakog dobiti, čak i Barcu. Volio bih da se nađu u polufinalu, napokon.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne mogu da vjerujem kako pojedinci mogu ovako hladno pisati i to samo par sati nakon utakmice..respekt!
AAAAAAAAAAAAA
ja sam umro pa ozivio, onda sam ispsovao sve od njemacke do italije i nazad, tako tri-cetri puta.
komsiluk razbudio, deku sam gurao u usta da ne probudim djecu..
ponovo sm umro od 80-e do kraja utakmice ali nije bilo nikoga da mi to saopsti.
jos uvijek sam pod stresom pa ne mogu sastaviti neki tekst u kojem bih ocijenio igrace.
jedino cu reci da butko nije kriv kod gola, ni najmanje.
**** lopta koju je nosio vjetar a butko je isao da je uhvati. kada su timovi promijenili strane i njihov golman je imao par slicnih izbijanja.
dodati cu i alabu..rodjeni vodja!
tito! mozda bi mu bolje pasalo "kajzer od beca"!
prvo poluvrijeme bez greske. ne znam jeste li vidjeli kako je zvizdao riberiju da se vrati u odbranu. ono, smrko se, mlati rukama. poslije je prco i bojtenu nesto objasnjavao
on ce za par godina biti kapiten bayerna i medju najboljim igracima na svijetu.
samo, mislim da bi mu najbolje godilo da igra na poziciji zadnjeg veznog.
odoh, leksaurini cekaju.
AAAAAAAAAAAAA
ja sam umro pa ozivio, onda sam ispsovao sve od njemacke do italije i nazad, tako tri-cetri puta.
komsiluk razbudio, deku sam gurao u usta da ne probudim djecu..
ponovo sm umro od 80-e do kraja utakmice ali nije bilo nikoga da mi to saopsti.
jos uvijek sam pod stresom pa ne mogu sastaviti neki tekst u kojem bih ocijenio igrace.
jedino cu reci da butko nije kriv kod gola, ni najmanje.
**** lopta koju je nosio vjetar a butko je isao da je uhvati. kada su timovi promijenili strane i njihov golman je imao par slicnih izbijanja.
dodati cu i alabu..rodjeni vodja!
tito! mozda bi mu bolje pasalo "kajzer od beca"!
prvo poluvrijeme bez greske. ne znam jeste li vidjeli kako je zvizdao riberiju da se vrati u odbranu. ono, smrko se, mlati rukama. poslije je prco i bojtenu nesto objasnjavao

on ce za par godina biti kapiten bayerna i medju najboljim igracima na svijetu.
samo, mislim da bi mu najbolje godilo da igra na poziciji zadnjeg veznog.
odoh, leksaurini cekaju.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Postao si više dosada i Bogu i narodu.Kako ti se da više.paja_patak je napisao/la:Fiorentina osim ofirnog crvenog kartona i KOMICNOG gola iz ofsajda kojeg su i padobranci mogli da vide je pokradena sinoc za dva penala jer je Van Buyten dva puta igrao rukom u kaznenom. Blago onome ko Bayern dobije u narednoj rundi to je cisti zicer.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
što jest jest,jedan penal je trebao biti za viole...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I jedan mane gol zbog ofsajda!Steve Urkel je napisao/la:što jest jest,jedan penal je trebao biti za viole...
Zaista je više nevjerovatno.FRANK RIBERY je napisao/la:Postao si više dosada i Bogu i narodu.Kako ti se da više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ponovo se vidi sta znace Ribery (asistent za prvi gol ) Robenn majstorija bez njih bili bi donji...citam na transfer market ukoliko Bilal ode da ce pokusati dovesti Van Persia....Van Buyten najgori stoper na zemaljskoj kugli krivac sva 3 gola..Butt sukrivac za prvi gol.. mali Alabba je pokazao da se na njega treba ozbiljno racunati u buducnosti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma znam harise, ali to se moze protumaciti i kao kompliment. Jadni su oni klubovi koje svako voli. To su rodjeni gubitnici i sluze za sazaljevanje. Ali brate, neka daju konstruktivne komentare, a ne one..."fuj, gade mi se" ili "cigani jedni, opet se provukose". Meni se Manchester gadi citavu deceniju, pa mi to ne daje za pravo da nakon svake njihove (hinjske) pobjede "otrcim" na njihovu temu i da likujem. Ali hajd', kao da pojedini toliko vazni, da se komentarisu.harishp je napisao/la:@gero moras skontati da dosta raje ne voli bayern.
Slazem se sa ovom tvojom zadnjom recenicom u potpunosti. Nemoj mi samo "lijeve" ekipe kao sto su Sevilla, Bordo ili Arsenal (

Svi na koljena kad King slavi

Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Aa koliko je se str. nabralo nakon naseg prolaska, pa to je za nepovjerovat
Sto volim sto se jedu i komentiraju od muke sto smo prosli, ali neka volim ja to slusat 
Sinoc je bila dobra utakmica, u kojoj nismo nesto previse impresionirali ali se mora reci da smo bili bolji. Od pocetka utakmice se je moglo pretpostavit da ce i jedni i drugi cekat svoju sansu u kojoj jw Fiorentina prvu svoju iskoristila i tako postigla 1. pogodak koji je u tom trenutko vodio u 1/4 finale. Ali Bayern kao Bayern, naravno pritisce nakon primljenog gola i postaje bolji, ali Fiorentina ponovo iskoristava kiks odbrane koja povecava svoj rezultat na 2:0. Onda smo krenuli jos zesce, konacno je proradio i Ribery koji je asistirao Bommelu i ovaj smanjuje na 2:1. U tom trenutku sam mislio da cemo ih razbiti, ali desi se ono suprotno i ovi povecase rezultat na 3:1 sto mi stvarno bilo smijesno od jedne ekipe koja za mene nista nije napravila u toj tekmi osim te 3 sanse iz kojih su i dali svoje golove. Moram reci da kod 3 postignutog gola Jovetica da se taj pogodak ni ukojem slucaju nije smio desit jer ne mogu shvatit da je ovaj uspio gurnuti Buytena tolikog mrcinu koji nakon slabog kontakta sa ovim pada na zemlju i ovaj postize gol. Za mene je najslabije odigrao kod svih, naravno tu je se i osjetio izostanak Demichelisa koji nam je falio itekako, vidjelo se Badstuber nije solidno obavljao funkciju kao stopera. Za Alabu mogu reci alal mu vera kako je odigrao mali, dbar je bio na svojoj poziciji, zatvarao prolaz, ima dobru pass igru samo je steta sto nije previse isao u napad kao da je se malo prepao a i kako ne bi u ovakvoj vaznoj utakmici.
Robben- ne trerbam puno pricati naravno anjbolji pojedinac u nasim redovima, njegov pogodak nas je i odveo u 1/4 finale. Ali iima i na njega primjedbi, postaje malo sebican
u nekim akcijama mogao je komotno dodat saigracu koji bi mozda i mogao nesto uraditi, no ovaj otrese nekolicinu igraca i puca nekoliko puta gdje mu je lopta otisla kod Bayernovih tifoza, ali jedna mu je usla, jes ima ga suknuo Nizozzemac ljubim mu onu kopacku crvenu 
Cudi me zasto Gaal nije uveo Olica, jer mislim da bi zabili jos neki pogodak, on bi to otjerao sve u pm sa svojom brzinom i svojom voljom i htjenjem , igra bi nam se itekako ubrzala, ali Gaal je trener i naravno zna bolje od mene sta je trebalo u tom trenutku uraditi.
Sinoc je se uvjerilo da se NIjemci nikad ne predaju i to treba svima biti jasno, igraju zadnjim atomima snage do zadnje minute, sve dok sudija ne odsvira kraj. Ja sam zadovoljan moram reci, ipak nije bilo lahko 2X puta smo morali stizat rezult i uspjeli smo hvala Bogu.
I za kraj posto nisam mogao veceras da vas pocastim, zelio bih vas sad pocastit sa kojom braco moja Bavarska

Gut. Besser. Paulaner

Sinoc je bila dobra utakmica, u kojoj nismo nesto previse impresionirali ali se mora reci da smo bili bolji. Od pocetka utakmice se je moglo pretpostavit da ce i jedni i drugi cekat svoju sansu u kojoj jw Fiorentina prvu svoju iskoristila i tako postigla 1. pogodak koji je u tom trenutko vodio u 1/4 finale. Ali Bayern kao Bayern, naravno pritisce nakon primljenog gola i postaje bolji, ali Fiorentina ponovo iskoristava kiks odbrane koja povecava svoj rezultat na 2:0. Onda smo krenuli jos zesce, konacno je proradio i Ribery koji je asistirao Bommelu i ovaj smanjuje na 2:1. U tom trenutku sam mislio da cemo ih razbiti, ali desi se ono suprotno i ovi povecase rezultat na 3:1 sto mi stvarno bilo smijesno od jedne ekipe koja za mene nista nije napravila u toj tekmi osim te 3 sanse iz kojih su i dali svoje golove. Moram reci da kod 3 postignutog gola Jovetica da se taj pogodak ni ukojem slucaju nije smio desit jer ne mogu shvatit da je ovaj uspio gurnuti Buytena tolikog mrcinu koji nakon slabog kontakta sa ovim pada na zemlju i ovaj postize gol. Za mene je najslabije odigrao kod svih, naravno tu je se i osjetio izostanak Demichelisa koji nam je falio itekako, vidjelo se Badstuber nije solidno obavljao funkciju kao stopera. Za Alabu mogu reci alal mu vera kako je odigrao mali, dbar je bio na svojoj poziciji, zatvarao prolaz, ima dobru pass igru samo je steta sto nije previse isao u napad kao da je se malo prepao a i kako ne bi u ovakvoj vaznoj utakmici.
Robben- ne trerbam puno pricati naravno anjbolji pojedinac u nasim redovima, njegov pogodak nas je i odveo u 1/4 finale. Ali iima i na njega primjedbi, postaje malo sebican

Cudi me zasto Gaal nije uveo Olica, jer mislim da bi zabili jos neki pogodak, on bi to otjerao sve u pm sa svojom brzinom i svojom voljom i htjenjem , igra bi nam se itekako ubrzala, ali Gaal je trener i naravno zna bolje od mene sta je trebalo u tom trenutku uraditi.
Sinoc je se uvjerilo da se NIjemci nikad ne predaju i to treba svima biti jasno, igraju zadnjim atomima snage do zadnje minute, sve dok sudija ne odsvira kraj. Ja sam zadovoljan moram reci, ipak nije bilo lahko 2X puta smo morali stizat rezult i uspjeli smo hvala Bogu.
I za kraj posto nisam mogao veceras da vas pocastim, zelio bih vas sad pocastit sa kojom braco moja Bavarska

Gut. Besser. Paulaner

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern je tvornica novca to pokazuje zarada nakon prolaska u 1/4 finale.BAyern je zaradio 40 mil eura dosad u Ligi prvaka.Primjera radi prošle godine je od TV prava zaradio 34,566 mil eura.Ne prođe li Stuttgart što je izvjesno udio u Tv pravima se drastično povećava , a samim tim i daleko premašuje cifra od 40 mil eura.
http://www.nzz.ch/nachrichten/sport/fus ... 82719.html
http://www.nzz.ch/nachrichten/sport/fus ... 82719.html
Velike prati i sreca naravno.Ali to i jeste poenta ''velikih'' da i sa losom igrom prolazis dalje.Sta da zaigras kako je bog rekao.geronimo je napisao/la:Ma znam harise, ali to se moze protumaciti i kao kompliment. Jadni su oni klubovi koje svako voli. To su rodjeni gubitnici i sluze za sazaljevanje. Ali brate, neka daju konstruktivne komentare, a ne one..."fuj, gade mi se" ili "cigani jedni, opet se provukose". Meni se Manchester gadi citavu deceniju, pa mi to ne daje za pravo da nakon svake njihove (hinjske) pobjede "otrcim" na njihovu temu i da likujem. Ali hajd', kao da pojedini toliko vazni, da se komentarisu.harishp je napisao/la:@gero moras skontati da dosta raje ne voli bayern.
Slazem se sa ovom tvojom zadnjom recenicom u potpunosti. Nemoj mi samo "lijeve" ekipe kao sto su Sevilla, Bordo ili Arsenal (), gdje bi se momci tesko motivirali i opet bi se desilo nesto slicno Fiorentini.
Svi na koljena kad King slavi
![]()
Kad neko misli kako veliki mali ovo ono kao biva 90 ili jos 90 minuta nije vjecnost.Opcenito kad rekoh za Viole da su prosjecan i jesu.Sve su ulozili u LS i odigrali ekstra medjutim igra u A ligi im je poput Vukova ni evropske lige vidjeti nece.Zato kazem relativno prosjecni.Mada je protiv takvih jako tesko igrati.Jer su kako rekoh sve ulozili u LS.
Fino vrabca mozes i vazdusnom skinuti,dok medu moras u glavu ili u srce sa sacmaricom ako ga samo ranis,naebo si.

P.S M.U ili takvi jesu sretni ali su tim za respekt.To su one mede o kojim pisem

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.
Gomez je panj nad panjevima. Kraj njega bi i Jasmin Agić izgleda kao Maradona.
Mislio si vjerovatno na onog panja Mandjukica. :lol:Samo sto si ti stidljiv,prirodno.Mrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gomez puno bolje igra od Benzema pa hoćeš li i njega počastiti sa riječima panj i sl.Mrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.
- rob do bagro
- Kontakt:
Gomez nakon sinocnje povrede bice odsutan sa terena jedno 2-3 sedmice, uz njega su u narednim sedmicama su odsutni jos Martin Demichelis i Diego Contento.
Evo sta pisu talijanski mediji nakon sinocnje utakmice:
Gazzetta dello Sport: "Fiorentina - großartig, aber vom Pech verfolgt. Drei Tore genügen nicht, es geht alles schief. Florenz darf im Rückspiel lange hoffen, doch dann werden sie von Robben eiskalt bestraft. Robben ist Bayerns bester Spieler, er vereint Geschwindigkeit und Qualität.
Corriere dello Sport: "Robben vernichtet Florenz' Champions-League-Träume. Trainer Cesare Prandelli ist verbittert. Doch niemand kann verneinen, dass der Schiedsrichter-Fehler aus dem Hinspiel entscheidend war."
Tuttosport: "Fiorentinas Illusion ist verraucht. Das 3:2 genügt nicht fürs Weiterkommen. Robbens Meisterwerk vernichtet die Träume. Wut in Florenz, dennoch sollten wir stolz sein."
"Robben vernichtet die Fiorentina"
Evo sta pisu talijanski mediji nakon sinocnje utakmice:
Gazzetta dello Sport: "Fiorentina - großartig, aber vom Pech verfolgt. Drei Tore genügen nicht, es geht alles schief. Florenz darf im Rückspiel lange hoffen, doch dann werden sie von Robben eiskalt bestraft. Robben ist Bayerns bester Spieler, er vereint Geschwindigkeit und Qualität.
Corriere dello Sport: "Robben vernichtet Florenz' Champions-League-Träume. Trainer Cesare Prandelli ist verbittert. Doch niemand kann verneinen, dass der Schiedsrichter-Fehler aus dem Hinspiel entscheidend war."
Tuttosport: "Fiorentinas Illusion ist verraucht. Das 3:2 genügt nicht fürs Weiterkommen. Robbens Meisterwerk vernichtet die Träume. Wut in Florenz, dennoch sollten wir stolz sein."
"Robben vernichtet die Fiorentina"
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.