FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slike sa sinocnjeg eventa
http://fksinfo.com/galerija/svecano-pre ... rajevo/437" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/galerija/svecano-pre ... rajevo/437" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Haj ti na vikipediu pa malo provjeri prije nego što lupiš glupost.GangEvil je napisao/la:Bez milijardera, ali sa debelim podmazivanjem Osima dok se imalo para...Sto to niste uzimali titule prije Osima (2002-2010)?..nego je uspjeh tada bio biti treci na tabeli...blu je napisao/la:Sine dragi razvijao bi se i ti da ti neko pokloni 4 miliona hebes klub koji je morao dovesti miliardera da bi nesto postigao a Željo je bez miliardera uzimao i uzimace titule.kokakolas je napisao/la:Nisam pitar ali mi je fakat drago da se jedan BH klub ovako razvija i ima potencijal da postigne dobar rezultat u Europi
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Bez milijardera, ali sa debelim podmazivanjem Osima dok se imalo para...Sto to niste uzimali titule prije Osima (2002-2010)?..nego je uspjeh tada bio biti treci na tabeli...
Ne treba mi wikipedia da znam da je prvak BiH 2003 bio Leotar, 2004 Široki, 2005 Zrinjski, 2006 Siroki, 2007 Sarajevo, 2008 Modrica, 2009 Zrinjski....prije nego sljedeci put pocnes lupati gluposti ti posjeti wikipediu, a ne drugima isto srati...kad sam rekao prije Osima mislio sam naravno na drugi mandat, ali tesko je nekome glupom objasniti da liga BiH postoji od 2003...Haj ti na vikipediu pa malo provjeri prije nego što lupiš glupost.
Ja kao pravi Sarajlija i intelektualac vidim ovu prezentaciju kao nesto sasvim moderno i u skladu kako se jedan profesinalni klub treba ponasat.I kao dobri komsija znam da ce Celik sutra bit razmontiran.Nije mi drago radi mog kluba ali sam realan sto je danas tesko bit.
sjecas li se ti 6.5.00?Djorkaeff je napisao/la:sjećaš li se 5.6.'98.?
Alipasino je napisao/la:Ja kao pravi Sarajlija i intelektualac vidim ovu prezentaciju kao nesto sasvim moderno i u skladu kako se jedan profesinalni klub treba ponasat.I kao dobri komsija znam da ce Celik sutra bit razmontiran.Nije mi drago radi mog kluba ali sam realan sto je danas tesko bit.

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
sigurno neki placenik ko sto bi dodik rekao jel da grokok 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Head je napisao/la:Slike sa sinocnjeg eventa
Fakat smo gospoda.
Sad gledam ove slike,i ne mogu vjerovati koliko smo iznad svih klubova u Premijer ligi.Sve profesionalno urađeno,ispostovani sponzori, navijaci,mediji itd.itd.Nije ovde potrebana tolika lova,koliko malo šlifa da se ovo uradi da lici na nešto.
Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
Znaci nije sve u parama,ako si javna licnost onda brate neke standarde moraš da ispostujes,ako ne zbog sebe,onda bar zbog navijaca,i kluba kojeg predstavljaš.
Naravno treba covjek odjelo i košulju pripremit da se presvuce kada ce pred kameruamypitar je napisao/la:Head je napisao/la:Slike sa sinocnjeg eventa
Fakat smo gospoda.
Sad gledam ove slike,i ne mogu vjerovati koliko smo iznad svih klubova u Premijer ligi.Sve profesionalno urađeno,ispostovani sponzori, navijaci,mediji itd.itd.Nije ovde potrebana tolika lova,koliko malo šlifa da se ovo uradi da lici na nešto.
Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
Znaci nije sve u parama,ako si javna licnost onda brate neke standarde moraš da ispostujes,ako ne zbog sebe,onda bar zbog navijaca,i kluba kojeg predstavljaš.

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
16:30mikimaus je napisao/la:U koliko je trening danas ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Burberry46
- Kontakt:
16.30h bice rajemikimaus je napisao/la:U koliko je trening danas ?

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ne zelim da se raspravljam i idem u off, ali moramamypitar je napisao/la: Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.

To je najveci problem nase drzave care, zbog toga su i bili ovi svi protesti.

-
- Kontakt:
gledajuci ovaj raspored najvise me je strah kuci olimpica , zeljo sigurno nece pobijedit sirokog ili zrinskog , olimpic i borac to su kljucne tekme ..
lucif3R666 je napisao/la:gledajuci ovaj raspored najvise me je strah kuci olimpica , zeljo sigurno nece pobijedit sirokog ili zrinskog , olimpic i borac to su kljucne tekme ..
Ma kiksa ce sad protiv Radnika.

@amypitar
Do neki dan vam igraci imali sijalice u frizideru, svlacionice bile pune vode i vlage i ti si mi sad dosao prosipati neki nivo. Covjek je trener i nije modni guru, a hayat nije fashion week ? Sutra igrate utakmicu a ti se uhvatio Dine i gluposti ...
Do neki dan vam igraci imali sijalice u frizideru, svlacionice bile pune vode i vlage i ti si mi sad dosao prosipati neki nivo. Covjek je trener i nije modni guru, a hayat nije fashion week ? Sutra igrate utakmicu a ti se uhvatio Dine i gluposti ...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- SarajlijaTM
Vas "stare sarajlije,tu smo od 96' " (pri tom ne mislim samo na navijace fks),treba nauciti,da odjelo,NE cini covjeka i da se gospodin ne postaje,gospodin se rađa i zivi tako.amypitar je napisao/la: Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
Gledam bas u posljednje vrijeme,ne vezano sa vama,gospodom se nazivaju razni prijeratni skidaci šajbi i bošpumpi,koji danas imaju kes,ovakav ili onakav. i to nakon ture okrenute ,nekome u "renomiranim kafanama"
Žalosno,a pravu gospodu,sve manje viđaš javno ili uopste...
Btw.Ima li vas na kladari protiv celika?
I ti bi guzovace da se oparisSarajlijaTM je napisao/la:amypitar je napisao/la: Gledam opet sinoc Dinu Đurbuzovića daje interviju za tv-e Hajat ,ide covjek prema kamermanu obukao neke patike koje su vidno prljave,obukao neku trenerku i izlizanu kapu na sve lici osim,na trenera.Covjek javna licnost,i onako obucen izlazi pred kamere tv-e Hajat je skandalozno.
Btw.Ima li vas na kladari protiv celika?

I ja sa nestrpljenjem cekam ponudu nase lige,cekamo neki poklon iz Zenice

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
do neki dan bilo para od dzeke, sad vodu iskljucuju i struju, i za kirije se nema.. i vi komsin'ce igrate utakmicu sutra, zato se ti popusti FKS, i idi na temu svog tima, i tamo pisi... hvala lijepo...Grokok je napisao/la:@amypitar
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 28 gostiju.