Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Topnik1
nije Distrik 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Topnik1nije Distrik
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Eto ga u frizderubega_afc je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Topnik1nije Distrik
225-883, nazovi moj broj, javi mi se ti
Dje Dzevad XD
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mali, nemoj jeb.avattopnik1 je napisao/la:Eto ga u frizderubega_afc je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Topnik1nije Distrik
225-883, nazovi moj broj, javi mi se ti
Dje Dzevad XD
![]()
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
čuvaj tu curu 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
I ostali za PC ima tamo kako mogu gledat taj kanal, super slika
Hvala ti, mnogo sam ti zahvalanJoseMourinho je napisao/la:Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Kakav net za ovo treba ?JoseMourinho je napisao/la:Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ocekujem
-------------- Giroud --------------
-----Ozil ---- Cazorla ----- Walcott----
--------Coqelin --- Ramsey (Rosicky) ------
Gibs --- Pero ----- Kos ----- Bellerin -----
---------------Ospina----------------
zamjene ce biti Ramsey - Rosicky (ako Rosicky i ne pocne utakmicu , jer je uvijek najbolji protiv kokoski , a i u formi je) , Giroud - Wellback , Walcott - Alexis
-------------- Giroud --------------
-----Ozil ---- Cazorla ----- Walcott----
--------Coqelin --- Ramsey (Rosicky) ------
Gibs --- Pero ----- Kos ----- Bellerin -----
---------------Ospina----------------
zamjene ce biti Ramsey - Rosicky (ako Rosicky i ne pocne utakmicu , jer je uvijek najbolji protiv kokoski , a i u formi je) , Giroud - Wellback , Walcott - Alexis
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ja imam ovaj hsov najjeftiniji/najlošiji i radianell je napisao/la:Kakav net za ovo treba ?JoseMourinho je napisao/la:Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
Alexis Sanchez has failed a late fitness test this morning @DailyCannon DM #afc #Arsenal
Pa znalo se da ima male šanse da uspije biti spreman, ne kontam ta je čudno 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Welbeck, Cazorla, Ozil, Giroud
Szczesny, Gibbs, Gabriel, Flamini, Rosicky, Walcott, Akpom
Kako pametna odluka da Welbeck igra zbog work rate-a.
Bravo profesore
Szczesny, Gibbs, Gabriel, Flamini, Rosicky, Walcott, Akpom
Kako pametna odluka da Welbeck igra zbog work rate-a.
Bravo profesore
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
zar Welb nije povrijeđen
Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Eriksen, Dembele, Lamela; Kane.
Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Eriksen, Dembele, Lamela; Kane.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Oporavio se prošle sedmice 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
radije bih vidio Walcotta nego Wellbacka , iako ovaj drugi vise ucestvuje u igru , vise se trudi .... Walcott je ipak igrac koji jednim potezom moze napraviti razliku , Wellback to ne moze i u mnogo cemu zavisi od ostatka ekipe
vidim da sam bio optimistican i za Gibsa
vidim da sam bio optimistican i za Gibsa
mogli bi mi popusit ove godine i 4th place trophy
- Schneiderlin
- Kontakt:
glavno da su se pojedinci nakon par pobjeda digli do neba
danas došlo otrežnjene,smijurija od ekipe i trenera
Jesil ozbiljan ,mi smo to rezervisali prije pocetka sezone,ovdje se Wenger uplasio ako dobijemo,borbe za 3 mjesto pa smo zato popusiliDesole je napisao/la:mogli bi mi popusit ove godine i 4th place trophy
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.