Da je to Krle iz sezone 14/15 ne bi imao nista protiv. Ali ovaj ne bi igrao ni u jednoj ekipi u ligi (osim ove sto se bore za opstanak).
Jos jednom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eto ti dokaza kako se razmislja,ko vodi klub,i kojim putem ide klub
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 15:56Covjek je legenda kluba,6.5 godina je u klub i rekao je da bi volio ostati ovdje,zavrsiti karijeru i zivjeti ovdje.Ne kontam sta su trebali?Reći mu "Ne mozes hajd mrs".Ok,covjek ne igra najbolje.Ali preko 200+nastupa,tolike godine,toliko bitni golova toliko trofeja.Zasluzio je u najmanju ruku da mu se produzi ugovor pa eto ne mora igrati neka sjedi na klupi.Ja bi im pravo zamjerio da nisu mu produzili
ElCartel11 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 17:32Znaci od stranaca imamo Krleta koji slabiji od nekog akademca. Imaš Oremusa koji je borben ali ne daje neki značajan doprinos.
Imaš Fanima koji je jedini vrijedan pohvale ali ode.
Adukor za kojeg vazi isto kao za Krleta.
A nesmijemo zaboraviti ni na Cmilju.
Ma zabrani nam skroz strance kad smo levati i ne znamo za bolje.
Umjesto, da su sretno sto mu še istice ugovor oni mu daju novi dvogodisnji
Fuj![]()
100%ElCartel11 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 17:32Znaci od stranaca imamo Krleta koji slabiji od nekog akademca. Imaš Oremusa koji je borben ali ne daje neki značajan doprinos.
Imaš Fanima koji je jedini vrijedan pohvale ali ode.
Adukor za kojeg vazi isto kao za Krleta.
A nesmijemo zaboraviti ni na Cmilju.
Ma zabrani nam skroz strance kad smo levati i ne znamo za bolje.
Umjesto, da su sretno sto mu še istice ugovor oni mu daju novi dvogodisnji
Fuj![]()
samoSA je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:23NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 15:56Covjek je legenda kluba,6.5 godina je u klub i rekao je da bi volio ostati ovdje,zavrsiti karijeru i zivjeti ovdje.Ne kontam sta su trebali?Reći mu "Ne mozes hajd mrs".Ok,covjek ne igra najbolje.Ali preko 200+nastupa,tolike godine,toliko bitni golova toliko trofeja.Zasluzio je u najmanju ruku da mu se produzi ugovor pa eto ne mora igrati neka sjedi na klupi.Ja bi im pravo zamjerio da nisu mu produzili
Za mene jest brate,kakav god da je sad on je puno uradio za nas.210 nastupa,3 titule,3 kupa,kapiten 2-3 godine.Sve to kao stranacSanchez1987 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:29samoSA je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:23NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 15:56
Covjek je legenda kluba,6.5 godina je u klub i rekao je da bi volio ostati ovdje,zavrsiti karijeru i zivjeti ovdje.Ne kontam sta su trebali?Reći mu "Ne mozes hajd mrs".Ok,covjek ne igra najbolje.Ali preko 200+nastupa,tolike godine,toliko bitni golova toliko trofeja.Zasluzio je u najmanju ruku da mu se produzi ugovor pa eto ne mora igrati neka sjedi na klupi.Ja bi im pravo zamjerio da nisu mu produzili![]()
![]()
Najjace ovo LEGENDA KLUBA ovo mi se vec svidja
![]()
Ma ok je to,samo ovdje neki tjeraju legende pa zato kazemNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:39Za mene jest brate,kakav god da je sad on je puno uradio za nas.210 nastupa,3 titule,3 kupa,kapiten 2-3 godine.Sve to kao stranac![]()
To isto ne bi bilo lose,dat mu neku funkciju u klubu ili slicno.Ali dobro nije to bitno,oni su procjenili da on moze igrati jos i vidjet cemo na kraju hoce li se ta njihova odluka ispostaviti kao dobra ili losa za nas.Ja bi volio da nam je najveca briga jel Krle dobar ili nije,imamo mi puno veci problema sad nego ovo na koje trebamo da se fokusiramoSanchez1987 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:46Ma ok je to,samo ovdje neki tjeraju legende pa zato kazemNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:39Za mene jest brate,kakav god da je sad on je puno uradio za nas.210 nastupa,3 titule,3 kupa,kapiten 2-3 godine.Sve to kao stranac![]()
al treba znati i prepoznati kad igrac prne u fenjer,pa priredis mu neki poseban oprostaj ili neku funkciju u klubu itd,ako vise nije za terena al haj neka ga,samo on kad bude igrao imat ces igraca manje na terenu pa ne znam jel to dobro il nije vidjet cemo.
To isto da tebi neko dovede curu i kaze evo sa ovom se zabavljaj,najveca glupost je produzavati ugovore igracima a nemas jos ni trenera,i to sve ti pokazuje ko donosi odluke i kakve su,tako se ne radi ni u kantonalnoj al haj.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:49To isto ne bi bilo lose,dat mu neku funkciju u klubu ili slicno.Ali dobro nije to bitno,oni su procjenili da on moze igrati jos i vidjet cemo na kraju hoce li se ta njihova odluka ispostaviti kao dobra ili losa za nas.Ja bi volio da nam je najveca briga jel Krle dobar ili nije,imamo mi puno veci problema sad nego ovo na koje trebamo da se fokusiramoSanchez1987 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:46Ma ok je to,samo ovdje neki tjeraju legende pa zato kazemNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:39
Za mene jest brate,kakav god da je sad on je puno uradio za nas.210 nastupa,3 titule,3 kupa,kapiten 2-3 godine.Sve to kao stranac![]()
al treba znati i prepoznati kad igrac prne u fenjer,pa priredis mu neki poseban oprostaj ili neku funkciju u klubu itd,ako vise nije za terena al haj neka ga,samo on kad bude igrao imat ces igraca manje na terenu pa ne znam jel to dobro il nije vidjet cemo.
I meni je ogromna sramota sto do sad nemamo trenera,a pripreme bi trebale poceti za 6-7 dana,cak ni o tome nista ne znamo a evo prolaze dani...Nije mi jasno sto nasi sve cekaju do zadnjeg trena...Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:58To isto da tebi neko dovede curu i kaze evo sa ovom se zabavljaj,najveca glupost je produzavati ugovore igracima a nemas jos ni trenera,i to sve ti pokazuje ko donosi odluke i kakve su,tako se ne radi ni u kantonalnoj al haj.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:49To isto ne bi bilo lose,dat mu neku funkciju u klubu ili slicno.Ali dobro nije to bitno,oni su procjenili da on moze igrati jos i vidjet cemo na kraju hoce li se ta njihova odluka ispostaviti kao dobra ili losa za nas.Ja bi volio da nam je najveca briga jel Krle dobar ili nije,imamo mi puno veci problema sad nego ovo na koje trebamo da se fokusiramoSanchez1987 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 18:46
Ma ok je to,samo ovdje neki tjeraju legende pa zato kazemal treba znati i prepoznati kad igrac prne u fenjer,pa priredis mu neki poseban oprostaj ili neku funkciju u klubu itd,ako vise nije za terena al haj neka ga,samo on kad bude igrao imat ces igraca manje na terenu pa ne znam jel to dobro il nije vidjet cemo.
To im ja govorim,Sabrina sve rijesava samo lagano.Znat ce se sve do kraja juna.A pojacanja tamo negdje u septembruf0rest1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 19:00Ova tema je grozna postala, fkt ovo ne treba citati do boljih vremena.
Ovdje se neki ponasaju kao da smo Famos i ponizavaju klub, polahko Nam ce ovo sve popraviti![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, gh0stHZ, Hajdeee, newton_heath_lyr, tajsamja i 43 gosta.