Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Lapadula ce imat bolju karijeru.
Tim još žalosnije po Dzeku što će grijat klupu novom Hodzicu.
Conte Srbine!Osim13 je napisao/la:Conte mrzi znamo već koju naciju, imam predosjećaj
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bio Dzeko prva,treca,peta ili sedma opcija idalje je bolji igrac za klasu od Panjdzukica
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Možda je,možda nije.Koga briga.Svakako se nije to potrudio dokazat kroz karijeru osvojenim trofejima za razliku od ovog drugog.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bojan Krkic ima vise trofeja od TottiaSiamoNoi je napisao/la:Možda je,možda nije.Koga briga.Svakako se nije to potrudio dokazat kroz karijeru osvojenim trofejima za razliku od ovog drugog.

#Punoljetstvo
Dzeko je promijenio 6 klubova u karijeri,Totti je igrao samo u Romi.Nisi me uvjerio da je Dzeko=Totti.
Tri kluba u ligama petice za Dzeku,4 za Mandzukica.Dzeko 12 godina u ligama petice proveo,Mandzukic 3 manje.Početne pozicije su više-manje iste.Jedan se dokazao trofejima,drugi nije.To je jedino što relevantne osobe u Europi zanima.Sve ostalo je šbkb.
Tri kluba u ligama petice za Dzeku,4 za Mandzukica.Dzeko 12 godina u ligama petice proveo,Mandzukic 3 manje.Početne pozicije su više-manje iste.Jedan se dokazao trofejima,drugi nije.To je jedino što relevantne osobe u Europi zanima.Sve ostalo je šbkb.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 10 avg 2019, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dzeko u ekipama lige petice:510 utakmica 244 gola 112 asistencijaSiamoNoi je napisao/la:Dzeko je promijenio 6 klubova u karijeri,Totti je igrao samo u Romi.
Tri kluba u ligama petice za Dzeku,4 za Mandzukica.Dzeko 12 godina u ligama petice proveo,Mandzukic 3 manje.Početne pozicije su više-manje iste.Jedan se dokazao trofejima,drugih nije.Sve ostale je šbkb.
Mandzukic:353 utakmice 132 gola 55 asistencija
Sve ostalo je sbkb
#Punoljetstvo
Mandžukić je samo pametnije tražio klubove, u tome je sva filozofija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji dio u "jedan se dokazao trofejima,drugi nije" ti nije bio jasan?BosniaBoston je napisao/la:Dzeko u ekipama lige petice:510 utakmica 244 gola 112 asistencijaSiamoNoi je napisao/la:Dzeko je promijenio 6 klubova u karijeri,Totti je igrao samo u Romi.
Tri kluba u ligama petice za Dzeku,4 za Mandzukica.Dzeko 12 godina u ligama petice proveo,Mandzukic 3 manje.Početne pozicije su više-manje iste.Jedan se dokazao trofejima,drugih nije.Sve ostale je šbkb.
Sve ostalo je sbkb

- BosniaBoston
- Kontakt:
Statistika je neumoljivaSiamoNoi je napisao/la:Koji dio u "jedan se dokazao trofejima,drugi nije" ti nije bio jasan?BosniaBoston je napisao/la:Dzeko u ekipama lige petice:510 utakmica 244 gola 112 asistencijaSiamoNoi je napisao/la:Dzeko je promijenio 6 klubova u karijeri,Totti je igrao samo u Romi.
Sve ostalo je sbkbSportski pozdrav
I tebi isto sportski pozdrav

#Punoljetstvo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovaj @SiamoNoi pokazuje zavidno znanje o fudbalu
Po njemu se prvi, drugi i treci napadac odredjuje koliko je ko plaćen, koliku platu ko ima, koliko je golova zabio i slicno
a u stvarnosti niko ovdje ne zna, pa ni sam Conte ko je prvi drugi napadac, jer ne moze Lukaku biti prvi napadac, mozda ce on poceti prvih par utakmica, ali ako bude los i neefikasan, zavrsit ce na klupi i koji ce tad biti napadac? Treci, cetvrti?
S obzirom da je Lukaku poprilicno kasno dosao, ali je bio velika Konteova zelja vjerovatno ce on poceti sezonu, dok ce Dzeko koji evo jos nije dosao i ne zna se hoce li doci, tesko da ce odmah upasti u tim bez obzira kolika on Konteova zelja bio.
Ali ako predje jedno je sigurno, nakon nekog vremena on i Lukaku ce ciniti tandem u napadu ako budu zdravi
Po njemu se prvi, drugi i treci napadac odredjuje koliko je ko plaćen, koliku platu ko ima, koliko je golova zabio i slicno
a u stvarnosti niko ovdje ne zna, pa ni sam Conte ko je prvi drugi napadac, jer ne moze Lukaku biti prvi napadac, mozda ce on poceti prvih par utakmica, ali ako bude los i neefikasan, zavrsit ce na klupi i koji ce tad biti napadac? Treci, cetvrti?
S obzirom da je Lukaku poprilicno kasno dosao, ali je bio velika Konteova zelja vjerovatno ce on poceti sezonu, dok ce Dzeko koji evo jos nije dosao i ne zna se hoce li doci, tesko da ce odmah upasti u tim bez obzira kolika on Konteova zelja bio.
Ali ako predje jedno je sigurno, nakon nekog vremena on i Lukaku ce ciniti tandem u napadu ako budu zdravi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Slažem se.Zato sam ti je i stavio u prethodnom postu.18 vs 6 trofeja.Iako tri godine manje na sceni od Dzeke.Uistinu,statistika je neumoljiva kao što si i sam zaključio.BosniaBoston je napisao/la:Statistika je neumoljiva
- BosniaBoston
- Kontakt:
Individualna moj dragi Siamo.Pravis se slijepSiamoNoi je napisao/la:Slažem se.Zato sam ti je i stavio u prethodnom postu.18 vs 6 trofeja.Iako tri godine manje na sceni od Dzeke.Uistinu,statistika je neumoljiva kao što si i sam zaključio.BosniaBoston je napisao/la:Statistika je neumoljiva

#Punoljetstvo
Mitrovic > Mandzukic
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
De ga jos malo lozite.
Chuba Akpom > Mandzukic
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Ja da sam igrao za Bayern i Juventus imao bih više trofeja od Džeke.
Let's talk about SIX baby!
mandzukic je ofanzivni stoper
Mandzukica otjerali iz svakog kluba gdje je igrao.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, Mocvara1991 i 39 gostiju.