Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Schneiderlin » 06 feb 2015, 12:20

nekome treba 50 milja za kvalifikacije lige prvaka,a nekome treba 30 milja da bi igrao s tom ekipom finale lige prvaka :kafa: neko dovede lewandowskoga za 4 i 5 pol milje,subotića isto za 4.5 milje,kagawu besplatnu,gundogana za 5 i pol,hummelsa za 4 i pol.itd,dok u isto vrijeme voajer razne panjeve plaće više od toga :lol: uspoređivati financijsku moć dortmunda i nas je smiješno,isto budžet voajera i kloppa

Wenger on Sanchez: "He feels he can defy the medical people because he is so keen to play. I don't know if he can. I will see today." #AFC

According to reports, the Gunners and Southampton are under investigation by the FA following a complaint believed to be made by a third party over the deal.

Both clubs have been informed that the FA are looking into the deal. The negotiations were handled directly by Southampton's executive director Les Reed and Arsenal's chief negotiator, Dick Law.

When questioned about the legitimacy of the transfer, Wenger said: "I am very happy about his [Chambers'] transfer. I made over 350 transfers since I have been here.

"We have a lot of enquiries about them and we never had any problem."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 feb 2015, 13:35

Neko dovede Fabregasa za nulu koji je bolji od svih tih igraca i sta sad? Cinjenica je da je prestrasni Klop sa svojom ekipom zadnji, Wenger nije u jacoj ligi. Pricamo o trofejima? PA i Arsenal bi do sad osvojio tu istu ligu, kad su je osvajali velikani poput Wolfsburga i slicnih.

I jos smijesnije kad Paja spominje LP, a Arsenal ima bolji skor u odnosu na BVB.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 feb 2015, 13:37

Koja budala je ovaj Sančez, možda i zaigra sutra :D :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 feb 2015, 13:53

I samo cemo se bezveze posvadjati sa BVBovcima a fina su raja.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 feb 2015, 13:55

Pa prestat se raspravljat više sa ljudima koji nemaju mišljenje nego idu na kartu pljuvanja i bezglavog ponašanja.

Svaki put se pokajem kad im odgovorim.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 feb 2015, 14:55

Meni je zanimljivo kako BBB govori da nas je Dortmund razvalio i LP, a u 2 odigrane utakmice imamo jedan poraz i jednu pobjedu... A kada se raspravlja sa navijačima Liverpoola za onu utakmicu u kojoj su nas razvalili 5:1 tu se vadi kao od 3 utakmcie imamo 2 pobjede i jedan poraz. Nema mi logike nikako.
Pld W D L
38 26 12 0

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 feb 2015, 15:08

To su dezurni pljuvaci... takvi su ljudi, mi da osvojimo LP, oni bi rekli, **** to.. mi opet 4-ti na tabeli...

Sklop u mozgu je takav da oni ne mogu nit zele da gledaju na pozitivnu stranu.. da bodre klub, da podrzavaju..
odrasli su vjerovatno u komsiluku gdje je sve crno i tmurno.. gdje nema pozitive nikakve..

I onda, nauceni tako, dodju ovde prosipati svoje nebuloze i frustracije..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 feb 2015, 17:00

Dođem kući poslije jednog očajnog i odvratnog dana, i vidim naslov 'Alexis hoće povrijeđen igrat'. . .

Alexise,oprosti što sam ikad ijednu lošu riječ rek'o protiv tebe
Kad vidim tvoj 'duh',nekako i ja dobijem neku prijeko potrebnu energiju
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 feb 2015, 17:16

anell je napisao/la:Meni je zanimljivo kako BBB govori da nas je Dortmund razvalio i LP, a u 2 odigrane utakmice imamo jedan poraz i jednu pobjedu... A kada se raspravlja sa navijačima Liverpoola za onu utakmicu u kojoj su nas razvalili 5:1 tu se vadi kao od 3 utakmcie imamo 2 pobjede i jedan poraz. Nema mi logike nikako.
Sta ti nije jasno, ljdui su nas u utakmici koja je znacila i nama i njima pobjedili u direktnom duelu za prvo mjesto, u drugoj utakmici mi smo njih pobjedili bili bolji ali u toj drugoj utakmici treba istaci da je Dortmund vec bio na sigurnih 5 bodova prdnosti u odnosu na Arsenal i zagarantovanim prvim mjestom u grupi dakle nije bas da su umirali od zelje i motiva da nas pobjede. Utakmice sa Liverpoolom svaka je bila bitna i njima i nama mi dobili dvije oni jednu ne znam sto tu nema logike?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 06 feb 2015, 17:24

topnik1 je napisao/la:Ne primit gol na Emiratima je dovoljno za prolaz :salut:
Edit:
slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
slika

Imali i jedan folker da ne navija za nas? :wtf: :wtf: :wtf:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 feb 2015, 17:35

Direktan duel za prvo mjesto. Ne vjerujem da si ovo rekao. Pa prvo kolo bilo jbt :lol:

A koliko je nebitna bila druga utakmica pokazuje tabela na kraju
slika

Dakle dortmund je prvi zahvaljujući boljoj gol razlici.
A ti si ovdje složio priču kao da je u sigurnoj prednosti od +15.

Čovječe koliko se ti gubiš da dokažeš neke svoje teorije

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 feb 2015, 17:41

ahahah ja se gubim vidi mu tabele Pa Dortmund pobjedio sve meceve i zadnja dva hladno kiksao jer je imao prostora da kiksa pa tako ispade tabela kao da ej bilo neizvjesno u borbi za prvo mjesto :lol: pokusavas da manipuliras ko da mi nismo pratili grupnu fazu Dortmund je dva kola prije kraja vec bio siguran na prvom mjestu samo su ih dva teska poraza mogla udaljiti od toga sto je bilo nemoguce da se desi...

Naravno da je direktan duel za prvo mjesto jeste bilo prvo kolo ali to je bila najbitnija utakmica ove grupne faze nama trebala pobjeda ili bar remi njima trebala pobjeda tu se moglo vidjeti stanje na terenu, Arsenal je bio nemocan.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 feb 2015, 18:24

Nek sam čuo da neko hladno kiksa :facepalm:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 06 feb 2015, 19:44

anell je napisao/la: A kada se raspravlja sa navijačima Liverpoola za onu utakmicu u kojoj su nas razvalili 5:1 tu se vadi kao od 3 utakmcie imamo 2 pobjede i jedan poraz. Nema mi logike nikako.
I to druga pobjeda tri-četiri dana nakon tog visokog poraza.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 feb 2015, 19:54

Amarildo je napisao/la:
anell je napisao/la: A kada se raspravlja sa navijačima Liverpoola za onu utakmicu u kojoj su nas razvalili 5:1 tu se vadi kao od 3 utakmcie imamo 2 pobjede i jedan poraz. Nema mi logike nikako.
I to druga pobjeda tri-četiri dana nakon tog visokog poraza.
Ma sve je to meni uredu ja to gledam kao 2 pobjede i jedan sramotan poraz, kao što protiv Dortmunda gledam jedan poraz i jedna pobjeda (gdje nam je malo falilo da budmo prvi u grupi, iako se na kraju pokazalo da je bolje što smo drugi :D ) ali ne kontam ovo njegovo izvlačenje čuj Dortmund nas razvalio a dobili nas čini mi se 2:0 kući i izgubili 2:0 na Emiratesu. To što on sad piše kako njima nije bila bitna utakmica ne vrijedi mi se snjim raspravljati, njegovo mišljenje i ja šta god napisao neću ga promjeniti.
Pld W D L
38 26 12 0

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 06 feb 2015, 19:59

Ja pratim arsenal-bih forum upravo iz razloga jer nema pretjerane rasprave. Ovdje pišem dok je normalna diskusija, al' čim vidim pljuvanje po tuđem mišljenju i tvrdoglavost nekoga koji smatra da je samo njegovo tačno, samo "bacim seen".
Vjeruj dosta je aktivnih ovdje, stoga nikad neće svi imati isto mišljenje i samo gubiš živce raspravljajući. Iskuliraj nelogičan post, tad je hejterima samo gore.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 feb 2015, 23:18

Pa gledaj ti sebe zavaravas i sam ne znam iz kojeg razloga da smo mi zamalo bili prvi i ti i ovaj topnik pritome uzimate argument tabelu gdje smo na kraju kao na gol razliku zavrsili drugi ali realnost je takva da dva kola prije kraja mi nismo imali 2% sanse da zavrsimo prvi pa je Dortmund sebi mogao dozvoliti dva kiksa do kraja i da opet ostanu prvi...Naravno da smo pobjedili Dortmunda zasluzeno ko to spori? ovde je bila rasprava o losem Klopu koji se ismijava a ja sam samo odgovorio pa kakvi smo onda mi koji smo tom Klopu sto je zadnji u Bundesu gledamo u ledja u grupi i gdje nas je u onoj bitnijoj od dvije utakmice sot smo igrali taj Klop realno izdominirao...Na ovoj temi se inace lagano iz jedne rasprave bjezi u skroz drugu izvlace se rijeci iz konteksta pa smo tako zavrsili na tome da raspravljamo kakav omjer imamo sa Dortmundom.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 feb 2015, 23:32

:lol: :lol: Opet havarija...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 feb 2015, 23:35

bega_afc je napisao/la::lol: :lol: Opet havarija...
:mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 feb 2015, 23:41

topnik1 je napisao/la:
bega_afc je napisao/la::lol: :lol: Opet havarija...
:mrgreen:
Halo, ko je? :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.