Kupe zidovske fore ove budale, cudi me da se nije potpisao na kraju imenom i prezimenom taj veliki radikalbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:22Čuj pošaljite 10 BTC, pa nije Harvard jbte.
Ovo su garant oni skemeri iz Lagosa, prije bilo naslijedio si imovinu, sad počeli škole targetovati.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Velika vecina utakmica izmedju jakih ekipa (top 5) su u playoff mode. Logicno da od 82 utakmice da ce 80% igrati formalno. To je sasvim normalno, nece Borac igrati istim intezitetom protiv Posusja i Zrinjskog.AshburtonG je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:39Pa nije to daleko od istine, 90% utakmica u regular season su bas negledljive. Gledas ljude kako dzogiraju s kraja na kraj terena i ispucavaju trojke. Najbolji dokaz stavljanja takmicarskog duha u drugi plan je All Star. Mene je sramota gledat cak i highlightse.
PO je najvisi nivo kosarke na svijetu. Oko toga nema ni sekunde dvojbe. Medjutim, da se lome 80+ utakmica tim tempom, vjerovatno bi karijere trajale maksimalno do 32. godine.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma yandex mail, 99% rusi/bjelorusi/ukrajinci ili kinezi.nerkolfc je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:54Kupe zidovske fore ove budale, cudi me da se nije potpisao na kraju imenom i prezimenom taj veliki radikalbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:22Čuj pošaljite 10 BTC, pa nije Harvard jbte.
Ovo su garant oni skemeri iz Lagosa, prije bilo naslijedio si imovinu, sad počeli škole targetovati.
Prešaltali se sa imamo virus u tvom kompjuteru i snimali smo te kako drk.aš na stavili smo vam bombu u dvorište. Ovakve poruke u EU i ne otvaraju više u mailu čim vide yandex.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Goalgetter i 6 gostiju.