Pustite se trazanje ALIBIJA u necemo sto jos nije ni pocelo.
Bice katastrofa ako DUPLU ne uzmete ove sezone..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Grokok je napisao/la:Evo odsjeci mi glavu, ako si ga ikad gledao kako igra ?sjever je napisao/la:Čestitke momcima koji su dobili pozive za repku a Krste, ma ta će Krste![]()
MI SMO DIVOVI !!!Znači ti blage veze nemaš, kako momak izgleda, a ne da znaš kaka još igra.
Ali ti si čuo da je pozvan za reprezentaciju, boli te ..
vjeruj ako bude dupla to je extra ako bude jedna to je dobro ,ako ne bude nista ,nece biti baš lijepo al vjeruj ovo sto se sad pokrenulo samo ce da raste tako da cemo samo da budemo jaci i bolji ,sad nema nazad .to je istina znam da boli al tako je .DzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
Sta ima to da boli? To je trenutno cinjenicno stanje, i fakat ne kontam tu pricu, boli ovako, boli onako...bordobijeli je napisao/la:vjeruj ako bude dupla to je extra ako bude jedna to je dobro ,ako ne bude nista ,nece biti baš lijepo al vjeruj ovo sto se sad pokrenulo samo ce da raste tako da cemo samo da budemo jaci i bolji ,sad nema nazad .to je istina znam da boli al tako je .DzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
DzoleZeljo je napisao/la:Sta ima to da boli? To je trenutno cinjenicno stanje, i fakat ne kontam tu pricu, boli ovako, boli onako...bordobijeli je napisao/la:vjeruj ako bude dupla to je extra ako bude jedna to je dobro ,ako ne bude nista ,nece biti baš lijepo al vjeruj ovo sto se sad pokrenulo samo ce da raste tako da cemo samo da budemo jaci i bolji ,sad nema nazad .to je istina znam da boli al tako je .DzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
Kada budete imali rezultate, zbog kojih ovo sve raditi, onda moze da boli, do tada, vi nista niste napravili, gdje treba da napravite, vec ste samo konsolidovali redove..![]()
Iskreno, vise nego dobro ste do odradili i zato vam govorim, da ove godine ako DUPLA ne padne, bice veliko razocarenje...
ma oni ko i amar pokusavaju na nas prebaciti terethilmo je napisao/la:Neće biti veliko razočarenje, bar ne kod mene, neće biti lijepo ali nema tu razočarenja. S obzirom kako smo počeli sezonu i koliko smo kikseva imali ovo sad je idealno i nek ovako ostane ja zadovoljan.
@ado je to jako lijepo napisao
DzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
nece biti katastrofa, ne znam sto bi bila katastrofa? samo moze bolje,DzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
Svaka ti čast Denchi lave,malo je ljudi poput tebe,sve si objektivno napisao..DenchiNL je napisao/la:nece biti katastrofa, ne znam sto bi bila katastrofa? samo moze bolje,DzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
ovo je jedan pocetak price
mi nemamo sampionsku ekipu, nemamo uigran tim, iskustvo uzimanja titula,lagan raspored,
nemamo amara i ivicu, nemamo cak ni stadiona svog, nemamo igraca Liverpoola u spicu,
reprezentativca u veznom redu, niti po fizickoj spremi mozemo s vama...
ipak ste vi aktuelni sampion...i uvijek idete na titulu...
nas trener neiskusni ce pokusat nesto pa cemo vidjet sta bude od toga...nase je samo da ga podrzimo...
ova sezona je presudna za zelju, ugovori sa svim igracima traju do sljedece godine , sto hoce reci na ljeto imaju jos po 6 mjeseci, sto je u prevodu odose za Dz. , a ima dosta igraca kojima se ide, koji su dugo tu vec 2-3. god.,koji bi mozda i da zaigraju Euro kvalifikacije, dakle exodus, Vas ceka zaista uzbudljiv period reorganizacijeŽeljooooo je napisao/la: Svaka ti čast Denchi lave,malo je ljudi poput tebe,sve si objektivno napisao..
Haj napiši to još koji put života ti...Dosadan si lafe dragi, vidite da nema neke eurofije po prvi put nakon nekoliko godina kod nas pa vam prpa? Jer kad god smo bili u nekakvoj eurofiji popuši smo ga dobro..Nema sad toga lafe, sad nam je klub stabilan i to je bilo najvaznije ove sezoneDzoleZeljo je napisao/la:Vi ste po svemu ove sezone najaci.
NE,ima igrača kojima isticu ugovori ali ne isticu svima..upravu si ima ih par koji bi mogli otici ali nijedan nece otići za džabe..vjeruješ li mi care da se uopšte ne opterecujem time,primjer je ova sezona,Želji pola tima ozlijeđeno,maltene djeca igraju i opet smo prvi,to ti je do mentaliteta,usađen im je taj pobjednički mentalitet..opet ce se sljedece sezone par juniora prikljuciti timu i ubrzo cemo imati cijelu prvu postavu od igrača koji su ponikli u našoj školi..DenchiNL je napisao/la:ova sezona je presudna za zelju, ugovori sa svim igracima traju do sljedece godine , sto hoce reci na ljeto imaju jos po 6 mjeseci, sto je u prevodu odose za Dz. , a ima dosta igraca kojima se ide, koji su dugo tu vec 2-3. god.,koji bi mozda i da zaigraju Euro kvalifikacije, dakle exodus, Vas ceka zaista uzbudljiv period reorganizacijeŽeljooooo je napisao/la: Svaka ti čast Denchi lave,malo je ljudi poput tebe,sve si objektivno napisao..
i usput nikad jace FKS...
ja sad znam 2 kojima se duguje i koji ce otici, tacno ima i nekih kojima je i do 16-te ugovor, medjutim kad podju odlaziti jedan po jedan misljenja se mjenjaju, sam znas koliko pravih seniora igraca imate na koje se moze racunati,Željooooo je napisao/la: NE,ima igrača kojima isticu ugovori ali ne isticu svima..upravu si ima ih par koji bi mogli otici ali nijedan nece otići za džabe..vjeruješ li mi care da se uopšte ne opterecujem time,primjer je ova sezona,Želji pola tima ozlijeđeno,maltene djeca igraju i opet smo prvi,to ti je do mentaliteta,usađen im je taj pobjednički mentalitet..opet ce se sljedece sezone par juniora prikljuciti timu i ubrzo cemo imati cijelu prvu postavu od igrača koji su ponikli u našoj školi..
živio care
DenchiNL je napisao/la: vi vec sad imate situaciju da vasih 5-6 juniora sjede s Travancicem i gledaju Barcu a vise gledaju u njega nego u Messija
Pretjera ga da valjafirefirefirely je napisao/la:DenchiNL je napisao/la: vi vec sad imate situaciju da vasih 5-6 juniora sjede s Travancicem i gledaju Barcu a vise gledaju u njega nego u Messija![]()
![]()
![]()
nesto najbolje sto sam procitao na ovom forumu
![]()
![]()
![]()
![]()
pa presto je pit , to sam odmah provjerio,Krokodil je napisao/la:Pretjera ga da valjafirefirefirely je napisao/la:DenchiNL je napisao/la: vi vec sad imate situaciju da vasih 5-6 juniora sjede s Travancicem i gledaju Barcu a vise gledaju u njega nego u Messija![]()
![]()
![]()
nesto najbolje sto sam procitao na ovom forumu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 14 gostiju.