A Ken?GoonerGirl je napisao/la:Možda je vama Sanchez veća furka, ali meni je Giroud
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Gledam Monako. Ništa posebno odbrana, umalo Skilaći da im da gol
.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nadam sa da je to sarkazam.

I plus sad u 90 minuta u kupu 0:0, produžeci trenutno. Brane se k'o da ih je Mourinho podučavao.

I plus sad u 90 minuta u kupu 0:0, produžeci trenutno. Brane se k'o da ih je Mourinho podučavao.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Nije sarkazam, nego jednostavno odbrana ništa posebno. Dopuštaju mnogo šuteva, čak i previše ali ekipe su nedovoljno kvalitetne da postignu pogodak.
Normalno ne mislim da im je odbrana kriš, al ni blizu onoga kakva sam mislio da je. I uopšte se ne brane, a taj podatak sam vam ionako ja rekao prije par dana
Normalno ne mislim da im je odbrana kriš, al ni blizu onoga kakva sam mislio da je. I uopšte se ne brane, a taj podatak sam vam ionako ja rekao prije par dana
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa od ovih 13-14 utakmica bez poraza, 8 je bilo buranija ekipa a nikome ne mogu da daju vise od 2 gola.
sta ste se usrali ba, yebat cemo ove levatiće

sta ste se usrali ba, yebat cemo ove levatiće
Pazi sad,... igrat će protiv nas kao prije par sezona Celtic ili Glasgow protiv Barce. 99% defanzivno.
Ekipe jesu "buranija", ali to nisu Lyon, Zenit, Lille, Marseille. I ja se nadam ako Bog da prolazu. Ali ukoliko ih na početku ne slomimo na Emiratesu.. teško će sve ići.
Ekipe jesu "buranija", ali to nisu Lyon, Zenit, Lille, Marseille. I ja se nadam ako Bog da prolazu. Ali ukoliko ih na početku ne slomimo na Emiratesu.. teško će sve ići.
Meša Selimović
Meša Selimović
Ne primit gol na Emiratima je dovoljno za prolaz 
Edit:

Edit:

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mozes se druziti sa @Gunner4. Meni se stomak svaki put okrene kad vidim njegov avatar, ne kontam mu furku uopste.GoonerGirl je napisao/la:Možda je vama Sanchez veća furka, ali meni je Giroud
P.S. Dobrodosla na forum.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
nemoj tako ovaj tim moze svijet pokoriti kud ces boljeg spica od Girouda i dmfova boljih od Coqelina i Artete? Jos kad sa krila se sjuri munja Walnut pehari ce padati kao kule od karata...AA23 je napisao/la:goonerko nasa ekipa nije ni u top 5 u ligi prvaka...
u tom sastavu spic bolji nam treba, bolji stoper od mertesackera i neko drugi osim walcotta, dmf svjetske klase takodjer
napominjem da ne serem po ekipi ali ne treba se uzdici jer doci ce opet mecevi u kojima cemo biti nejaki i mutavi skroz, nadam se da cemo nastaviti sa pobjedama ali ne treba srljat i reci da smo cuj poslije bayerna u ucl najjaci, jes al u qurcu mom...
sumnjam da je ovo neka gunnerka cim ima neki ko alibi smisljen vako fino al hajd, kakve veze ima
ima veze samo da se ne kurcimo previse i da nastavimo lagano, da idemo na pobjedu i da ne razmišljamo kako cemo nesto ostvariti jer svi znamo za sta je arsenal sposoban od prave katastrofe do nekog iznenadjenja
sretno nam protiv spursa
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kako mozes reci da im odbrana nije nista posebno, kad ljudi preko 10 utakmica nisu gola primili?topnik1 je napisao/la:Gledam Monako. Ništa posebno odbrana, umalo Skilaći da im da gol.

Prvo treba respektovati te igrace, pa kakvi god da su, timski igraju, timski se brane i ne primaju golove..
- Marsal
- Kontakt:
Alexisu najveći sine Čilea ne zaslužujemo te.Story I just heard about Alexis
So a family member of mine works for the club (I would rather not answer questions on who he is as I like the anonymity and his position isn't that interesting) - anyway, just had lunch with him and he told me that Alexis has a small tightness / niggle, very minor but has been told to rest his leg. Alexis was found (caught) by staff halfway up a climbing wall with a body pack of weights attached. When told to get down he continued stating that he had to get to the top. Afterwards he told the medical staff that while at Barce he was told he would be out for 12 weeks, he came back in 2. His current "injury" is nothing. Apparently he just can't stop working out / training.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ploditelj 

- GoonerGirl
- Kontakt:
Meni Alexis pravo sladak. Jako liči na holivudskog glumca Jaya Hernandeza
https://www.google.com/search?q=Jay+Her ... CAYQ_AUoAQ" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.google.com/search?q=Jay+Her ... CAYQ_AUoAQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Victoria Concordia Crescit
on the team news...
Welbeck is back in the group. Apart from that we have the same squad available as last week.
A u PMon Alexis...
The latest is that Alexis is not ready. He is not far away, the Leicester game is a possibility. He is of course very difficult to keep quiet! He is training but it's light training.
on Jack Wilshere...
Jack is back in full training next week, hopefully from Sunday.
on Alex Oxlade-Chamberlain…
Alex is still out, but he is starting to practice again, not full training.
on Serge Gnabry…
Serge will play on Monday night at Newcastle, with Bielik. Bielik is coming along very well.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Jbm li im sve nesposobno, mediokriteti glupi. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e bice yebada bez sancheza, a bas nam se ne da da zaigraju walcott - ozil - sanchez zajedno na terenu, taman se ovi oporave ovaj se povrijedi, jesmo mi baksuzi yebo ga sve ccc
ma haj remi u gostima protiv kokošara extra
ma haj remi u gostima protiv kokošara extra
E yebem im mater glupu nesposobnu. Ne odigra iz predostrožnosti protiv Ville i onda nije spreman za sljedeću utakmicu, a postoji mogućnost da će biti spreman za onu tamo narednu otakmicu.
Pa majmuni glupi retardirani to je razdoblje od gotovo mjesec dana.
A u pm više i vaše dijagnoze.
Pa majmuni glupi retardirani to je razdoblje od gotovo mjesec dana.
A u pm više i vaše dijagnoze.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
on Alexis...
The latest is that Alexis is not ready. He is not far away, the Leicester game is a possibility. He is of course very difficult to keep quiet! He is training but it's light training.
Dobro je rekao jedan od forumasa, jedna utakmica ce se pretvoriti u jedan mjesec... kao u slucaju s Welbackom..
Yebo ih otac, neka vise kazu istinu, kakva god da je.. sta nas zajebavaju koje pm

Ma ja mogu misliti kako je glupa ta povreda u Sančeza i samo ćega više utjerat u pm sa ovim laganim treninzima i nemogućnosti da igra, i postaće naš klasični injury prone igrač.
Tačno bi te doktore postrojio i pobio mamu im glupu. Nema povrede ispod mjesec dana.
Tačno bi te doktore postrojio i pobio mamu im glupu. Nema povrede ispod mjesec dana.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.