Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 12:25

Kapiten ili ne on u ovom trenutku ne može biti udarna postava, čovjek je van forme totalno i samo nas može ukopati svojim promašajima.Jer u narednoj utakmici nećemo igrati protiv amatera gdje ćemo stvoriti 10 šansi nego ozbiljan protivnik koji če nam dopustiti 2 možda 3 šanse.Stare zasluge na stranu i za to mu hvala al' treba gledati sadašnjost i ko je u kakvoj formi i koliko može pomoći timu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 mar 2016, 12:34

Ovako ste i misketa tjerali ... tesko nama bez Dzeke .... vjerujte samo kad pomislim tuga me uhvati :cry:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 mar 2016, 12:35

Ovog trenutka i s jednom kraćom nogom Džeko je naš najbolji špic ,to smo vidjeli sinoć.
Pajnić i Džeko su neprocjenjivi za naš tim,pasalo nam to ili ne,tako je...
Nemojmo plaho žurit,puno smo očekivali od skoro pa nove ekipe u prvih 45 min..
Ja se nadam da će nam ove dvije tekme ukazat da su nova imena opravdano tu,posebno Sušić zbog pozicije..
Strpljenje je ključ uspjeha,ajmo se smirit.
Šviceri izgubuše sinoć i nema nekr velike frke ,nadaju se da će bit bolje protiv nas i to je to.. :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2016, 13:27

Saurman je napisao/la:al' treba gledati sadašnjost i ko je u kakvoj formi i koliko može pomoći timu.
Sadašnjost kaže da bi onda i Bešić morao na klupu. Bio bi to zanimljiv sastav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 mar 2016, 13:29

A Begović kao ne bi?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 13:29

Virtu4l je napisao/la:
Saurman je napisao/la:al' treba gledati sadašnjost i ko je u kakvoj formi i koliko može pomoći timu.
Sadašnjost kaže da bi onda i Bešić morao na klupu. Bio bi to zanimljiv sastav.
Jbg surova realnost da nam je 90% tima u očajnoj formi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 mar 2016, 13:44

Saurman je napisao/la:Kapiten ili ne on u ovom trenutku ne može biti udarna postava, čovjek je van forme totalno i samo nas može ukopati svojim promašajima.Jer u narednoj utakmici nećemo igrati protiv amatera gdje ćemo stvoriti 10 šansi nego ozbiljan protivnik koji če nam dopustiti 2 možda 3 šanse.Stare zasluge na stranu i za to mu hvala al' treba gledati sadašnjost i ko je u kakvoj formi i koliko može pomoći timu.
A šta kontaš da bi neko drugi dao one šanse koje je imao Džeko?

Ibišević, Đurić, Hodžić bi ono zabili, kako si tako siguran?

Ne možemo se mi tako lako rješavati i odyebati jednog Džeku, koji je postigao 45 golova za reprezentaciju, ja mislim da danas nema 10 aktivnih igrača sa takvim učinkom u reprezentativnom dresu. Čovjek kad igra uvijek za sobom vuče jednog ili dvojicu protivničkih igrača samo što naši ostali igrači to ne znaju iskoristiti.

Al' džaba je o ovome svemu sad pričati, koliko nam je Edin bitan vidjet ćemo jednog dana kada ga više ne bude u reprezentaciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2016, 13:56

Raonffa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kapiten ili ne on u ovom trenutku ne može biti udarna postava, čovjek je van forme totalno i samo nas može ukopati svojim promašajima.Jer u narednoj utakmici nećemo igrati protiv amatera gdje ćemo stvoriti 10 šansi nego ozbiljan protivnik koji če nam dopustiti 2 možda 3 šanse.Stare zasluge na stranu i za to mu hvala al' treba gledati sadašnjost i ko je u kakvoj formi i koliko može pomoći timu.
A šta kontaš da bi neko drugi dao one šanse koje je imao Džeko?

Ibišević, Đurić, Hodžić bi ono zabili, kako si tako siguran?

Ne možemo se mi tako lako rješavati i odyebati jednog Džeku, koji je postigao 45 golova za reprezentaciju, ja mislim da danas nema 10 aktivnih igrača sa takvim učinkom u reprezentativnom dresu. Čovjek kad igra uvijek za sobom vuče jednog ili dvojicu protivničkih igrača samo što naši ostali igrači to ne znaju iskoristiti.

Al' džaba je o ovome svemu sad pričati, koliko nam je Edin bitan vidjet ćemo jednog dana kada ga više ne bude u reprezentaciji.
Ko kaže da Hodzic ne bi zabio bar jedan od onih zicera.? Edin je nama bitan al' kad je u formi ovako ne pomaže ni sebi ni nama.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 mar 2016, 14:03

Evo ja kažem da možda ne bi ni došao u priliku jer da se ne lažemo nijedna od onih lopti nije bila totalni zicer namješten od strane saigrača, Edin je sam sebi stvorio da li odličnim kretanjem sa ili bez lopte nije bitno, ko ti garantuje da bi se Hodžić uopšte našao u onakvim prilikama?

Uostalom igrali su i Ibišević i Đurić pa niko nije imao pravu priliku a Džeko se našao u 2,3 takve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 26 mar 2016, 15:29

Pa ja ne vjerujem da neko ozbiljno misli da ostavi Dzeku na klupi... Imate li vi mozga imalo ?

Pa Dzeko je od svakog naseg napadaca bolji za 2 klase... Vidjeli smo u Izraelu kakvi smo bili bez Dzeke i klasicnog centarfora

A da ne pričam koju promociju naše države je napravio u svijetu kao i činjenicu da je već sada ubjedljivo naš najbolji strijelac u reprezentaciji ikada

Nijemcima je Klose igrao sa 35 god na Svjetskom prvenstvu i to u pocetnoj postavi vecinu utakmica , iako nije bio u nekoj spektakularnoj formi.

Ali švabo zna cijeniti svoje... Mi nažalost ne znamo

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 26 mar 2016, 15:40

Dzeko je uz Pjanica nas daleeko najbolji igrac i tako ce sve su prilike nazalost ostati najmanje jos sledece 2-3 godine. Kazem nazalost jer mladih koji bi mogli dobaciti i prebaciti do Dzeke i Pjane nigdje na vidiku. Besic je pokazivao nekakve tendencije u tome pravcu, vidjecemo koji mu je domet, ali je ocigledno da bi morao poraditi na sebi, prije svega sam sa sobom.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 27 mar 2016, 21:25

zasto nama vrancic igra krilo u reprezentaciji? To mi nikako nece biti jasno. Iz aviona se vidjelo da liku to ne lezi. Nije se vidio ni u jednoj akciji. Covjek izgleda robuje formaciji i postavlja igrace bez obzira jesu li za nju ili ne. Vrancic je AMC eventualno MC i to je to. Kakvo crno krilo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 mar 2016, 22:00

Vidjećemo kako će to izgledati protiv Švicarske pa ću moći dati neko bolje mišljenje o Meši.
Ono što sam primjetio je da uglavnom igrače podredi formaciji, a ne formaciju igračima, što po meni nije nužno loše, ali mislim da je pogrešno.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 27 mar 2016, 22:04

Cuj ovih matere ti , da Dzeko bude na klupi ? Pa ovaj forum je stvarno otiso u neku stvar, vi il ste djeca il ne znam ti ni ja sta, il ste fudbal poceli pratiti od jucer pa sad imate neke teorije svoje kako i sta, Boze sacuvaj i sakloni. :facepalm:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 mar 2016, 22:19

Asteriks je napisao/la: Ziceri su ti koji najvise bole i nadam se da ce ubrzo popraviti i taj segment.
Drug ti kao da pricas o štoperu pa da treba popraviti taj segment :kralj: Kao napadac i to klasni sa njim u istu recenicu ne mogu ici rijeci "problem sa zicerima". Od 10 situacija mora ih rijesiti minimalno 7 do 8 ili svih 10 :thumbup: Ima ogroman problem u glavi kao i manjak samopuzdanja kao i hronicne kurc..... za fudbalom. Ono sto on fula otkako je sletio na Apenine je :facepalm:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 mar 2016, 22:32

U sustini to se odnosi na dio - da procepi.

Problem po meni nije hronicne prirode, neg period od neka tri - cetiri mjeseca.

Evo ti primjer Rooneya - tri mjeseca amater level (na stranu i ta situacija sa Gaalom). Depresivno izgledao, a tako se i ponasao na terenu.

Pocetkom januara ove godine procepio, a od tada do ove povrede 7 golova i 3 asist za nepuna dva mjeseca, jednostavno novi igrac.

Poenta je u tome sto msm da mu treba neki mali klik da ponovo pokaze raskosno znanje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2016, 09:54

Evo sastava koji ce Mesa odabrati. Odabir igraca.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kozluk
Kontakt:

Post Postao/la kozluk » 29 mar 2016, 11:15

Citam nedavno izjavu Ermina Bicakcica da ga niko nije kontaktirao iz repke i da nije ni pozvan na pripreme iste.
Po meni malo cudno i nerazumljivo ponasanje selektora i celnih ljudi koji brinu o repki.
Ermin je jedan od najboljih stopera u Bundesligi a pametni Mesa ga izostavi iz repke bez ikakva objasnjenja i momak je u totalnoj nedoumici oko svog statusa jer ga niko vise i ne spominje cak ni sportski novinari a niti komentatori,koji se ubise objasnjavajuci da Medunjanin,Mujdza i Hajrovic ostaju i da su na pracenju.O Bicakcicu ni slova.Niti Mesa objasnjava svoj postipak.Momak je makar to zasluzio.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 mar 2016, 11:18

kozluk je napisao/la: Ermin je jedan od najboljih stopera u Bundesligi
Ako ne i najbolji
Nad tobom sunce najljepše sja

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 mar 2016, 11:31

pinoglavi je napisao/la:
kozluk je napisao/la: Ermin je jedan od najboljih stopera u Bundesligi
Ako ne i najbolji
Bara bara s Boatengom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google [Bot], Proximic i 7 gostiju.