U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Portieri
Leonardo Citti (Juventus), Wladimiro Falcone (Sampdoria), Andrea Fulignati (Palermo);
Difensori
Davide Biraschi (Grosseto), Daniele Celiento (Napoli), Cristian Dell’Orco (Parma), Johad Ferretti (Milan), Luca Iotti (Milan), Filippo Minarini (Modena), Davide Monteleone (Palermo), Michele Somma (Roma);
Centrocampisti
Salvatore Fabio Aveni (Catania), Simone Battaglia (Roma), Eros Castelletto (Sassuolo), Danilo Cataldi (Lazio), Giuseppe Palma (Napoli), Anthony Partipilo (Bari), Giulio Sanseverino (Palermo);
Attaccanti
Mauro Bollino (Palermo), Luca Crecco (Lazio), Guido Gomez (Sassuolo), Davide Voltan (Padova).
da se rascisti i sa ovim vec jednom..
Leonardo Citti (Juventus), Wladimiro Falcone (Sampdoria), Andrea Fulignati (Palermo);
Difensori
Davide Biraschi (Grosseto), Daniele Celiento (Napoli), Cristian Dell’Orco (Parma), Johad Ferretti (Milan), Luca Iotti (Milan), Filippo Minarini (Modena), Davide Monteleone (Palermo), Michele Somma (Roma);
Centrocampisti
Salvatore Fabio Aveni (Catania), Simone Battaglia (Roma), Eros Castelletto (Sassuolo), Danilo Cataldi (Lazio), Giuseppe Palma (Napoli), Anthony Partipilo (Bari), Giulio Sanseverino (Palermo);
Attaccanti
Mauro Bollino (Palermo), Luca Crecco (Lazio), Guido Gomez (Sassuolo), Davide Voltan (Padova).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:Portieri
Difensori
Centrocampisti
Attaccanti

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ja bas pratim italijansku Ligu i to barem po 3-4 utakmice po kolu, a ni za jednog od tih igraca nisam cuo... Al' doslovno bas ni za jednog.... znaci da su poslali ili neke iz Primavere ili neke teske retarde..... Cak ih je i ebena Libija pobijedila.... Toliko o njihovoj snazi...
Drago mi je sto se Bajic bas doslovno ispljuvao u lice onoj krampi iz Sirokog Brijega.... 5 golova u 4 utakmice... bravo majstore.... A i Ara pokazuje zasto je najveci BH talenat...
Drago mi je sto se Bajic bas doslovno ispljuvao u lice onoj krampi iz Sirokog Brijega.... 5 golova u 4 utakmice... bravo majstore.... A i Ara pokazuje zasto je najveci BH talenat...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Italija igra na SP u20,
a ovo je naravno jako daleko od najjace ekipe.
Ali 3:0 je neocekivano laka pobjeda. Jbg, Italija je to, nije Makedonija.
a ovo je naravno jako daleko od najjace ekipe.
Ali 3:0 je neocekivano laka pobjeda. Jbg, Italija je to, nije Makedonija.
po komentarima se vidi kakav narod ovdje živi i kako se omalovažava sve..
znači kad izgube od Maroka izgubili od levata, ovakvi su onakvi su..kad dobiju Italiju umjesto da smo svi sretni jer kako god okreneš Italija je Italija, velesila u odnosu na BIH, traže se razlozi tko igra za Italiju, iz kojeg kluba, levati itd itd
šta je to BiH velesila neka, igrači iz Širokog, Želje,Slobode, Sarajeva itd itd..mega klubova u odnosu na ove pobrojane par postova prije? ne razumijem
znači kad izgube od Maroka izgubili od levata, ovakvi su onakvi su..kad dobiju Italiju umjesto da smo svi sretni jer kako god okreneš Italija je Italija, velesila u odnosu na BIH, traže se razlozi tko igra za Italiju, iz kojeg kluba, levati itd itd
šta je to BiH velesila neka, igrači iz Širokog, Želje,Slobode, Sarajeva itd itd..mega klubova u odnosu na ove pobrojane par postova prije? ne razumijem

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
svakavih likova ima danas a ponajvise idiota.. Pa bolan ne znam sta da napisem vise. Sta god napis'o nista se ne mijenja levat ostaje levat. nit' ima stida, nit' srama vec se jos javlja i obasipa gluposcu. Cuj kakav je sastav italije pa sta si ti ocekiv'o da igraju Balotelli,Shaarawy sa prvotimcima Juventusa, Milana, Intera.. ove igre su se nasle u procjepu U20 takmicenja i konf.kupa mada ni da nije tako nikad ne bi poslali ''najjaci'' sastav jer ih libo taki za ovu manifestaciju na koju se, ako pogledas i ostale sportove, mahom salju oni koji nemaju priliku da predstavljaju italiju na europskim i svjetskim takmicenjima. Ali opet na kraju krajeva to su igraci iz omladinskih pogona najvecih klubova iako ima par drugoligasa koji igraju redovno u svojim ekipama a imaju uslove koji su opet za ove nase cisti san.Dobila ih Libija i sta sad
Pa pola africkih i azijskih selekcija redovno na svjetskim takmicenjima za mlade prave senzacije redovno.. Hamali budite sretni sto smo makar malo saprali los utisak i sto napisa Kevin otidjite i pogledajte te mega talente i nasu juniorsku a bgm i seniorsku ligu, ko nije slijep sve ce mu se samo reci

It was turned around so that right looked wrong
po meni je jedan problem da igraci nedjeluju kao ekipa, znaci kad jedan dobije loptu ostali ne trce da mu se otvore, nego cekaju sta ce taj sam uraditi sa loptom, i u odbrani isto nema puno koordinacije. mislim djelomicno igraju zajedno ali ne kroz cijelu utakmicu.
a drugi problem je da mi nemamo igrace srednjeg kvaliteta, koji mogu da pokriju ostale pozicije, koji su tu da podrze ove bolje ili iznadprosjecne igrace. nego imamo par iznadprosjecnih igraca, koje kad gledas dobijes dojam da znaju igrati, da moze od njih nesto postati. a ostalo je da se zapitas kako je dosao do fudbalskog terena. da mi imamo par takvih igraca samo da popune broj od 20 igraca u selekciji moglo bi proci, ali kod nas ti antifudbaleri pokrivaju pozicije u prvih 11.
uglavnom vazno je da je vlado mogao vidjeti cime raspolaze, tako da moze prosiriti bazu igraca u u21.
a drugi problem je da mi nemamo igrace srednjeg kvaliteta, koji mogu da pokriju ostale pozicije, koji su tu da podrze ove bolje ili iznadprosjecne igrace. nego imamo par iznadprosjecnih igraca, koje kad gledas dobijes dojam da znaju igrati, da moze od njih nesto postati. a ostalo je da se zapitas kako je dosao do fudbalskog terena. da mi imamo par takvih igraca samo da popune broj od 20 igraca u selekciji moglo bi proci, ali kod nas ti antifudbaleri pokrivaju pozicije u prvih 11.
uglavnom vazno je da je vlado mogao vidjeti cime raspolaze, tako da moze prosiriti bazu igraca u u21.
ima li igdje za pogledat BiH - Makedonija za 5.mjesto?
Na rezultatima pise da vodimo 1:0 44'
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Strijelac stoper Jozo Sipikic u 12 minuti. Predpostavljam da je korner bio. 
Edit: 1-1 50' | 2-1 53'

Edit: 1-1 50' | 2-1 53'

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 jun 2013, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
evo drugo poluvrijeme pocelo makedonija vec preokrenula
2 2 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
evo ga 2-2, volio bi znati sta se tu desava 

evo ga poveli u 88 i 89 sa 4-2 !
Baš me interesuje ko je dao golovedino-92 je napisao/la:evo ga poveli u 88 i 89 sa 4-2 !

Ko su bili strijelci?
Zanimljivo je i da sluzbena statistika nema strijelce..naše nema, makedonce ima_:
Demir IMERI , Kire MARKOVSKI
i kod nas:
Jozo JPIKIC
Demir IMERI , Kire MARKOVSKI
i kod nas:
Jozo JPIKIC
Golove za naš tim postigli su Jozo Špikić u 11., Mirko Marić u 54., Omar Marković u 88. i Armin Hodžić u 89. minuti susreta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 6 gostiju.