GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

nnoo88
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la nnoo88 » 23 jun 2014, 18:24

Mamić uzima sebi kao sto to rade predsjednici i zvezde i partizana i hajduka ali za razliku od njih on dosta love i ulozi u dinamo tako da bolja vam je da imate ovakog Mamica nego da vam dodje neki drugi koji ce sve da uzme sebi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2014, 19:06

Nije dobro sad.Jedan navodno voli klub,al mu je skroz ok ovo kaj Mamic radi,drugi prica o financijskoj stabilnosti bez da je ikad igdje dano na uvid kakvo je financijsko stanje kluba kao sto zakon propisuje,a treci prica kako je ok da se krade jer ce krast i onaj tko iduci dodje i to sve prije nego se informirao o clanskom modelu.

Postedite nas imbecilnih rasprava za vase i nase dobro,prosli smo kroz to ovdje masu puta i svaki put su ovakvi odlazili nasamarani.Listajte prethodne stranice teme i kazat ce vam se samo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jun 2014, 19:11

nnoo88 je napisao/la:Mamić uzima sebi kao sto to rade predsjednici i zvezde i partizana i hajduka ali za razliku od njih on dosta love i ulozi u dinamo tako da bolja vam je da imate ovakog Mamica nego da vam dodje neki drugi koji ce sve da uzme sebi.
To je tacno, ali ne treba se time zadovoljavati kada znas da moze jos dosta bolje!

Sve navede ekipe su prije recimo 8-10 god bile svemirski brodovi za ove sadasnje timove! Zvezda je ispadala od Milana, PSV-a, finaliste LŠ Leverkusena, dobijala Romu, izbacivala Bragu, Chievo...Partizan igrao 1/8 finala Kupa Uefa, izbacivao Newcastle, nosio se sa Realom, Portom...Dinamo ispadao od Arsenala, izbacivao Ajax...a sada se strepi od nekih indijanaca... :facepalm:

Zasto?! Zato sto bi Mamići, Đure Frizure i ostali prodali i majku svoju za keš, a kamoli klince od 18-19 god...Njih boli racq za klub, samo neka kapa lova! Nije Mamić bio primoran da posto poto prodaje Jedvaja, Kovačića, Halilovića, niti Partizan u roku od pola god. Markovića, MItrovića i Jojića... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 jun 2014, 20:44

marconato je napisao/la:
Zasto?! Zato sto bi Mamići, Đure Frizure i ostali prodali i majku svoju za keš, a kamoli klince od 18-19 god...Njih boli racq za klub, samo neka kapa lova! Nije Mamić bio primoran da posto poto prodaje Jedvaja, Kovačića, Halilovića, niti Partizan u roku od pola god. Markovića, MItrovića i Jojića... :roll:
Ne znam za koliko su otisli navedeni iz Partizana, ali jedan Halilovic je itekako morao biti prodan, dok Jedvaj po meni je nikakav igrac i za njega su uspjeli izvuc fini kes, a Kovacic je otisao u Inter za vise od 11 mil. Pogledas klubove koji su uzeli navedene igrace koje nabrajas su redom: Roma, Inter, Barcelona sve velikani. Iskustva govore da su igraci tipa Lovren, Corluka se odjednom ozljedjivali kada su dolazile ponude za njih. Tesko je odbijati ponude tih klubova jer igraci sami zele otici. Dobra stvar je sto se kllub doveo u situaciju da uopce ne zeli pregovarati za neku sitnu paru a do toga treba doci. To sto ti mislis da si na njegovom mjestu bi hladno odbijao ponude od preko 10 mil je glupost.

Stoji konstatacija da predsjednici zele samo da kapa lova ali znas i sam da bez love nema muzike :mrgreen:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 23 jun 2014, 21:28

Prije zakonski igrac nije mogao napustiti dok ne napuni nekih 26,27 godina. Ajde ti danas reci jednom Halilovicu ne mozes u Barcu,jednom Kovacicu ne mozes u Inter, Modricu ne mozes u Totenham...daj majke ti,budite ozbiljni. Cuj prodali bi mater svoju...pa normalno da bi prodao iz milion razloga. Dobije dobru lovu za njega,nema nezadovoljnog igraca u klubu i sto je najvaznije ne rusi dijetetu snove,jer ga trazi Barcelona/Inter/Totenham....Covjek radi odlican posao s ovim klubom i igracima. To je moje licno misljenje. I nema pravo niko da to mjenja,posebno pojedini imbecili koji misle da su najpametniji.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 24 jun 2014, 09:19

Čitati nedinamovca šta piše o Dinamu i kompletno ovo stanje oko Dinama opravdava i/li podržava mi je kao slušati Juru kako objašnjava bijesnom Stipi kojem je silovana žena, da ne treba biti toliko bijesan jer je Mara tijekom silovanja ipak svršila 3 puta.

Uspoređivati Dinamo s klubovima s Balkana je kao da Jure kaže Stipi da silovanje njegove Mare nije ništa strašno, jer je on čuo kako je u susjednom selu silovana Slavica i koja nije svršila nijednom... :(

Vratit ćemo Dinamo!
Jure je silovao Maru :kafa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 jun 2014, 16:51

Dinamo doveo novog Portugalca: "Gonçalo je tip veznog igrača kojeg smo tražili"

ONCALO JOSE GONCALVES SANTOS novi je igrač Dinama! U Zagreb je stigao iz portugalskog Estorila za koji je igrao posljednje tri godine.

"Gonçalo je tip veznog igrača kojeg smo tražili i jako smo zadovoljni što smo zaključili ovaj posao i doveli ga. Radi se o zadnjem veznom koji puno sudjeluje u igri, razigrava momčad, čita igru protivnika i osvaja puno lopti, ali nije onaj "klasični zadnji vezni" kakvog većina zamisli kada se kaže da netko igra tu poziciju. Zna i želi igrati i sigurni smo da će našoj igri donijeti mnogo dobroga. Posebno smo sretni što su pripreme tek počele i brzo će se uključiti u rad s momčadi te se početi uigravati", rekao je sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić.

"O Dinamu i Zagrebu sam čuo sam najbolje, a znam da ima nekoliko Portugalaca ovdje tako da ću se brzo prilagoditi. U Estorilu sam proveo tri krasne godine, napravili smo odlične rezultate, ali Dinamo je ipak veliki korak prema naprijed i nisam niti malo razmišljao kada sam dobio ponudu. Znam da je klub već dugo godina prvak Hrvatske i da redovito igra europska natjecanja tako da se veselim što ću biti dio toga", izjavio je 27-godišnjak koji je prije Estorila igrao za Academicu, Tourizense, Santa Claru i Aves.

[youtube][/youtube]

:rol: **** pojačanje koje vucarolo po klubovima za ostanak ili po drugoj ligi,ide prodaja ademija ili brozovića

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 24 jun 2014, 17:08

Sigurno su Mamići u talu sa nekom menadžerskom agencijom iz Portugala.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 jun 2014, 17:11

sekretar je napisao/la:Prije zakonski igrac nije mogao napustiti dok ne napuni nekih 26,27 godina. Ajde ti danas reci jednom Halilovicu ne mozes u Barcu,jednom Kovacicu ne mozes u Inter, Modricu ne mozes u Totenham...daj majke ti,budite ozbiljni. Cuj prodali bi mater svoju...pa normalno da bi prodao iz milion razloga. Dobije dobru lovu za njega,nema nezadovoljnog igraca u klubu i sto je najvaznije ne rusi dijetetu snove,jer ga trazi Barcelona/Inter/Totenham....Covjek radi odlican posao s ovim klubom i igracima. To je moje licno misljenje. I nema pravo niko da to mjenja,posebno pojedini imbecili koji misle da su najpametniji.
Ne blamiraj se.
Nekad je mišljenje pametnije zadržat za sebe...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 jun 2014, 22:40

sekretar je napisao/la:Prije zakonski igrac nije mogao napustiti dok ne napuni nekih 26,27 godina. Ajde ti danas reci jednom Halilovicu ne mozes u Barcu,jednom Kovacicu ne mozes u Inter, Modricu ne mozes u Totenham...daj majke ti,budite ozbiljni. Cuj prodali bi mater svoju...pa normalno da bi prodao iz milion razloga. Dobije dobru lovu za njega,nema nezadovoljnog igraca u klubu i sto je najvaznije ne rusi dijetetu snove,jer ga trazi Barcelona/Inter/Totenham....Covjek radi odlican posao s ovim klubom i igracima. To je moje licno misljenje. I nema pravo niko da to mjenja,posebno pojedini imbecili koji misle da su najpametniji.
:rol: :rol: :rol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 jun 2014, 14:40

sekretar je napisao/la:To je moje licno misljenje
Ovo je ključ svega...

Ne čudi da ti je mišljenje takvo ako ti je uslov uspješnosti biti osvajač prvenstva i finalista kupa pored 3 filijale i Hajduka koji mora plaćati pošteno suđenje.
I rezultati su super ako ti je bitno biti ispred Partizana, Zvezde, Hajduka, Sarajeva i Želje koji ZAJEDNO od svojih gradova ne dobiju koliko Dinamo od Zagreba.
Nastup u Europi je zadovoljavajući ako je cilj bio izboriti Ligu prvaka preko Helsinkija i Malmoa i biti kanta za nabijanje u grupi.
Nastup u Europi je zadovoljavajući i naredne godine kada ispadneš od Černomoreca i Ludogoreca. Bez obzira što imaš veći budžet od njih, bitno je skupiti nastupe... Bravo Zdravkane, imaš više nastupa u Europi od Barcelone!
I marketing ti je super, ako ti je mjerilo prodati 4000 karata u na tekmi grupne faze Lige prvaka.
I Maksimir je prelijep ako si ga vidio samo na slikama iz helikoptera... Još kad se pridoda da je renoviran od ''Dinamovog'' novca, onda je još ljepši. Razumijem te.
I prodaja igrača je uspješna ako je za cilj, igrača koji vrijedi 19 mil, prodati za 21 mil.
I dovođenje igrača je odlično ako, na 10 igrača, zadovolji 1!
Itd. itd... Mogu do sutra.

Kriteriji uspješnosti su subjektivna stvar, a koliko su ti oni realni i ispravni, svjedoči ti broj istomišljenika:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sreća pa Dinamu ljestvicu uspješnosti postavljaju članovi (čitaj: vlasnici) kluba, a ne likovi koji bi se naguzili da im Četnik vodi klubove po bosanskim vukojebinama odakle dolazite.

Sutra ćete uspjehom predstavljati što je GNK najbolji klub u Zagrebu...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 26 jun 2014, 21:20

bazero je napisao/la:
Sreća pa Dinamu ljestvicu uspješnosti postavljaju članovi (čitaj: vlasnici) kluba, a ne likovi koji bi se naguzili da im Četnik vodi klubove po bosanskim vukojebinama odakle dolazite.

Sutra ćete uspjehom predstavljati što je GNK najbolji klub u Zagrebu...
Trebao bi se opustiti znam da si vec sam sebi naporan govoreci jedno te isto dugi niz godina, pisajuci tik tak i ostala sranja. Predlazem kako siris u ovoj temi samo negativu da odes na more 2 tjedna, uzmi si godisnji.

Doci ce i tvoje vrijeme kada ces ponovo ponosno, uzdignuta cela gledati kako tvoj omiljeni klub posluje po tradicionalnoj zagrebackoj poslovnoj izvrsnosti, a do tad pusti nas ljude koji dolazimo iz vukojebine da uzivamo u EL :wave: :)

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 jun 2014, 21:44

Insect_terminator je napisao/la:a do tad pusti nas ljude koji dolazimo iz vukojebine da uzivamo u EL :wave: :)
U čemu da uživate?! :o
U ovom?!

Bojim se da ću i ove godine uživati više od tebe ;)

I neću vas pustit nikad :kafa:
Zadnja izmjena: bazero, dana/u 26 jun 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 jun 2014, 22:31

Dinamo u Murskoj Soboti poražen od rumunjskog Petrolula :hmmmmm:

Dinamo je odradio prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji i upisao je poraz od trećeplasirane momčadi prošle sezone u Rumunjskoj, Petrolula rezultatom 2:0...
Petrolul s nekoliko poznatih imena poput Adriana Mutua, Juana Angela Albina ili Tota Tamuza svladao je Dinamo u prvom pripremnom susretu kojeg su Modri odradili po dolasku u Sloveniju.
Rumunji su tri dana ranije također u Sloveniji pregazili Volgu iz Novgoroda s visokih 5:0 i s drugom pobjedom zadržali su savršen učinak na pripremama.
Oba trenera iskoristila su sve raspoložive igrače, a Petrolulu je za pobjedu bio dovoljan po jedan pogodak u svakom poluvremenu.
Prvi pogodak stigao je u 40. minuti kada je bivši rumunjski reprezentativac Adrian Mutu pogodio suprotni kut Antonija Ježine za vodstvo Petrolula, a na samom početku drugog poluvremena Rumunji su povisili prednost.
Ovaj put strijelac je bio Alžirac Mourad Satli koji je nakon prekida glavom poslao loptu u mrežu na ubačaj Lucasa.
Do kraja susreta promjena više nije bilo , Dinamo je imao više loptu u nogama, ali nije bio konkretan. Sljedeći protivnik hrvatskom prvaku bit će Rostov 1. srpnja.
Prijateljska utakmica
Dinamo - Petrolul 0:2
0:1 Mutu (40.), 0:2 Satli (52.)
Dinamo: Ježina, Pinto, Sigali, Šimunić, Pivarić, Ademi, Machado, Antolić, Pjaca, Čop, Radonjić. (Još su igrali: Mikulić, Leko, Šimunović, Ibanez, Goncalo, Biljan, Ćorić, Fiolić, Andrijašević)

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 27 jun 2014, 22:06

Eduardo Carvalho potpisao :njanjanja:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 28 jun 2014, 00:07

blazer13 je napisao/la:Eduardo Carvalho potpisao :njanjanja:
Valjda ovaj, 7. po redu golman u 2 godine, bude pogodak! :kafa:

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 28 jun 2014, 00:24

bazero je napisao/la:
blazer13 je napisao/la:Eduardo Carvalho potpisao :njanjanja:
Valjda ovaj, 7. po redu golman u 2 godine, bude pogodak! :kafa:
a 35 nastupa za Portugal dovoljno govori, al kakvi smo baksuzi ne treba se unaprijed radovat

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 jun 2014, 01:09

džaba sva pojačanja kad je na klupi tele od trenera,ako su pametni trebali bi probati vratiti Vahu i podhitno jednog killera u napad,neće valjda Čop igrati mu špicu kojem treba 5 šansi za jedan gol

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 jun 2014, 01:26

Seaman je napisao/la:ako su pametni trebali bi probati vratiti Vahu
Mrzim Maminja samo zbog Vahe, da je danas on tu imali bi mi kazem ti vrhunsku ekipu. Nazalost kako on ne trpi autoritete a nije svjestan da mu oni su potrebni imamo Jurcice, Kovace, Sukere i Tudore. Doci ce i taj dan kada ce shvatiti :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jun 2014, 08:58

Insect_terminator je napisao/la:
Seaman je napisao/la:ako su pametni trebali bi probati vratiti Vahu
Mrzim Maminja samo zbog Vahe, da je danas on tu imali bi mi kazem ti vrhunsku ekipu. Nazalost kako on ne trpi autoritete a nije svjestan da mu oni su potrebni imamo Jurcice, Kovace, Sukere i Tudore. Doci ce i taj dan kada ce shvatiti :)
Shvaca on to, samo ne zeli autoritet na klupi jer onda ne bi mogao radit sta god pozeli. A nijedan trener s dostojanstvom nece sjest na tu klupu vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.