ma nemoj mi reci. da je nekome slomio nogu, ne bi dobio vise od 3 utakmice kazne. ovo nije bilo ni za crvenog kartona, eventualno zutiCartman je napisao/la:Zasluzio je 5 utakmica. Rijetko se vidja ovakvo nesportsko ponasanje. Nesto na nivou Suareza i slicnih zivotinja.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
- Gabon
- Kontakt:

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Samo da ne bude on dijelio taj samar nekad u buducnosti, a bojim se da bi lako moglo tako biti. Volim sto je borben, ali mi se nikako ne svidja njegovo ponasanje u zadnje vrijeme, cak ni u Evertonu, isto dijete neko.DragonGirl je napisao/la:Evo i ova kazna od tri utakmice mu samo može biti još jedan šamar koji će ga osvjestiti dodatno kako mu više ne bi padalo na pamet raditi ovakve gluposti. Međutim to smo već apsolvirali, bilo pa prošlo, sljedeći put pamet u glavu i živci - zbor!
Losa forma se razumije i moze se tolerisati, ali ruzno ponasanje na nivou tinejdzera, nikako. Nadam se da ce odrasti uskoro i u glavi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Gabon je napisao/la:Ima Hadzic Anel i Tino SvenJohnCleese je napisao/la:Evo zamjene u vidu Grahovca, momak vise nego korektno odradjuje posao u svom klubuvalja momcima dati sansu da se probaju...
Alaami zbog tebe cu zavoljeti i Tinu i Anela! Koji si ti smarac to je cudo jedno!!!!!!!!!!!!
Pa nije Besic kriv za to. On jeste kriv za svoj potez. Samo on nije kriv zato sto ne postoji adekvatna zamjena. I jedan i drugi selektor su trebali da probaju par igraca na toj deficitarnoj poziciji. Samo ovdje se ceka kao sada oko Grahovca i prije oko npr. Vrancica i jos nekih. Ili to ili sadasnji selektor stvarno misli da on ima adekvatnu zamjenu na zadnjem veznom i da mu novi igrac nije potreban. A dali je to stvarno tako vidjet ce se u ove dvije, odnosno tri utakmice.DonCorleone je napisao/la:cccccc, pa za ne povjerovati kako nas oslabi a jos nemamo ni adekvatne zamjene.
Ma šta se bolan čeka oko Grahovca, momak prije mjesec dana počeo igrati ozbiljan fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U momentima kada ti je prava zamjena za zadnjeg veznog neki igrac koji i nije klasicni zadnji vezni. Onakve dvije utakmice u dresu najboljeg Austrijskog tima Rapida protiv velikog Shakhtara bi trebale da budu sasvim dovoljno da se momak isproba protiv jedne Andore. Ja sam to pisao i prije te utakmice tako da ostajem dosljedan i sada mislim isto kao sto sam i sada mislio. Posto se ipak rad o DEFICITARNOJ poziciji. A i momak je prosao mlade selekcije kao jedan od boljih igraca. 22 godine, pravi zadnji vezni, lider Austrije, sasvim solidna minutaza ( trojica igraca igraju dvije pozicije ) itd... ..
Ne moze ili ili. Ako Grahovac nema kvalitet onda ocigledno postoje BOLJI izbori od njega trenutno na toj poziciji. Osim toga prvo ime na toj poziciji Besic je isto dobio poziv kada je "poceo ozbiljno igrati". Utakmice protiv Shakhtara i Vilarreala nisu "ozbiljan fudbal". Pa to je level iznad nekih reprezentativaca kojeg oni nece najvjerovatnije nikada ni postici u karijeri. Bilo kako bilo Mesa je odlucio kako je odlucio. Mislim da je sada prekasno da se pozove za ove dvije utakmice. Ocigledno postoje bolji igraci.
Ne moze ili ili. Ako Grahovac nema kvalitet onda ocigledno postoje BOLJI izbori od njega trenutno na toj poziciji. Osim toga prvo ime na toj poziciji Besic je isto dobio poziv kada je "poceo ozbiljno igrati". Utakmice protiv Shakhtara i Vilarreala nisu "ozbiljan fudbal". Pa to je level iznad nekih reprezentativaca kojeg oni nece najvjerovatnije nikada ni postici u karijeri. Bilo kako bilo Mesa je odlucio kako je odlucio. Mislim da je sada prekasno da se pozove za ove dvije utakmice. Ocigledno postoje bolji igraci.
Bešić je dobio poziv kad je igrao za HSV, sa 18 godina i tada je kaparisan.
Utakmice protiv Shakhtara i Villareala su ozbiljan fudbal, ali su se desile u posljednjih mjesec dana i sad jednostavno mora dobiti poziv. Ti si to napisao kao da je on standardan posljednje dvije sezone a ne dobija poziv.
Utakmice protiv Shakhtara i Villareala su ozbiljan fudbal, ali su se desile u posljednjih mjesec dana i sad jednostavno mora dobiti poziv. Ti si to napisao kao da je on standardan posljednje dvije sezone a ne dobija poziv.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek' ti Hadžić mijenja Bešića, logično je da on bude ispred Grahovca, ima više iskustva u repki, igraju u istoj ligi u timovima podjednakih kvaliteta, prvi je standardan drugi nijeVirtu4l je napisao/la:Bešić je dobio poziv kad je igrao za HSV, sa 18 godina i tada je kaparisan.

Sve si ove nebuloze napisao prije par dana na temi Anela Hadžića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Besic je odigrao ukupno 190 minuta za HSV i 3148 minuta za HSV II. A Grahovac je bio starter u dvomecu za ligu prvaka i utakmici evropa lige. Po meni sasvim dovoljno za rezervnog zadnjeg veznog. Po meni je sada kasno da se ga pozove i da debituje u ove dvije utakmice. Bas zato sam i pisao da ga treba prije pozvati protiv Andore.Virtu4l je napisao/la:Bešić je dobio poziv kad je igrao za HSV, sa 18 godina i tada je kaparisan.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 sep 2015, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Nešto se ne sjećam da sam upoređivao Grahovca i Hadžića, podsjeti meFaraonTM je napisao/la:Nek' ti Hadžić mijenja Bešića, logično je da on bude ispred Grahovca, ima više iskustva u repki, igraju u istoj ligi u timovima podjednakih kvaliteta, prvi je standardan drugi nije![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Grahovac protiv Ajaxa u qLP igrao prije dva mjeseca, i s obzirom da je od pocetka sezone u ligi u ozbilnjim kombinacijama trenera dovoljno je da ga se isproba i nabije Hadzica nogom iz reprezentacije, u medjuvremenu momak nastupa u play offu protiv super jakog Shakhtara i opet poziv izostaje
izgleda da stvarno treba biti standardan dvije sezone pa da tek onda dobije poziv, a Srdjan je i prosle sezone skupio solidnih 1000 minuta, tako da ova prica da je prije mjesec dana poceo igrat ozbiljan fudbal je GLUPA. Ako i nakon ove partije protiv Villareala u grupnoj fazi elitnog takmicenja poziv izostane, Meši predvidjam Safetovu sudbinu i to mnogo prije nego je zadesila onog nesretnika.

This time next year we'll be millionaires.
Pa na temi si ga najavio u prvih 11, navodio neke njegove dobre mečeve za reprezentaciju (na što ću se nasmijatiVirtu4l je napisao/la:Nešto se ne sjećam da sam upoređivao Grahovca i Hadžića, podsjeti meFaraonTM je napisao/la:Nek' ti Hadžić mijenja Bešića, logično je da on bude ispred Grahovca, ima više iskustva u repki, igraju u istoj ligi u timovima podjednakih kvaliteta, prvi je standardan drugi nije![]()

Hadžića hvališ Grahovca ne spominješ, pametnom dosta.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znači izmišljaš.FaraonTM je napisao/la:Pa na temi si ga najavio u prvih 11, navodio neke njegove dobre mečeve za reprezentaciju (na što ću se nasmijati), standardan u Sturmu... A neko ti je spomenuo Grahovca pa si mu napisao ovo gore što sam rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaš još šanse da se pokaješ za gluposti koje si pisaoVirtu4l je napisao/la:Znači izmišljaš.FaraonTM je napisao/la:Pa na temi si ga najavio u prvih 11, navodio neke njegove dobre mečeve za reprezentaciju (na što ću se nasmijati), standardan u Sturmu... A neko ti je spomenuo Grahovca pa si mu napisao ovo gore što sam rekao.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne postoji igrac koji mi je digao tlak kao ovaj Besic. Fuj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Ne postoji igrac koji mi je digao tlak kao ovaj Besic. Fuj.
jesi dosadan u pm
I ti si.Edvin_Mg je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ne postoji igrac koji mi je digao tlak kao ovaj Besic. Fuj.
jesi dosadan u pm
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Očekivao sam da ćeš naći postove kojima dokazuješ te tvrdnje, nije valjda da ih nema?FaraonTM je napisao/la:Imaš još šanse da se pokaješ za gluposti koje si pisaoVirtu4l je napisao/la:Znači izmišljaš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve sam napisao u prvom postuVirtu4l je napisao/la:Očekivao sam da ćeš naći postove kojima dokazuješ te tvrdnje, nije valjda da ih nema?FaraonTM je napisao/la:Imaš još šanse da se pokaješ za gluposti koje si pisaoVirtu4l je napisao/la:Znači izmišljaš.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!