HalalosumElegant je napisao/la:Hocemo li mu halalit ? (Vedadu)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
HalalosumElegant je napisao/la:Hocemo li mu halalit ? (Vedadu)
Kako te je oborio, šta si igrao?calcio je napisao/la:mene je Chelsea vec ranije oborio tako da mi ovaj Vedin promasaj nista ne znaci (i ja igrao na njih, ebi ga)harishp je napisao/la:I to da ce ga Vedo uvaljaticalcio je napisao/la:od stotinu utakmica koje su odigrane danas svi bosanci igrali keca na Stuttgart
igrao da ce biti vise od 2 golaAlucard je napisao/la:Kako te je oborio, šta si igrao?calcio je napisao/la:mene je Chelsea vec ranije oborio tako da mi ovaj Vedin promasaj nista ne znaci (i ja igrao na njih, ebi ga)
Ja mislim da ce se Vedo sad jos vise truditi.zizu1991 je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu da je na njih ( Sttutgart ) traga ostavila utakmica s Dinamom.
Šta reći za Ibiševićev promašeni penal, i za kasniju situaciju ?
Dešava se i najboljim, kako god okrenemo, bolje da mu se desilo u Sttutgartu nego u reprezentaciji![]()
On je stabilan igrač, mislim da ga ovaj promašaj neće puno poremetiti.
Sretno Vedo![]()
A sto Dzeko nebi da 2 komada,a da crveni dobiju.harishp je napisao/la:Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.
Ono ni nene sa kukacem ne mase,ali sta je tu je.
Valjda ce to Dzeko sve da namiri sutra i crvene otjera u crveno
Pa dobit ce crveni...kako ti rece........... 2 komada.Ibischa je napisao/la:A sto Dzeko nebi da 2 komada,a da crveni dobiju.harishp je napisao/la:Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.
Jadni mi sa ovakvim panjevima u navaliharishp je napisao/la:Sto vec neko rece,nije problem sto se penal fulio,vec je onaj odbijanac to jest zicer je crna tacka.