Kao prvo bio sam na putu od nedjelje tako da nisam mogao biti na forumu, inače još ništa nije gotovoneno#4 je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Vidim da se preko ovih američkih portala vrši veliki pritisak na LeBrona, to svakako utječe na njegove igre u najvažnijim trenucima sezone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto te ne vidjam da komentiras igre velikog umjetnika pod obrucima...11 poena u posljednjim cetvrtinama...Popravit ce iduce godine, iduca godina je njegova sigurno![]()
![]()
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Dobro,oprobana taktika ,treba imat izgovor uvijek.
E sad pred 4 utakmicu izjavi lik da ga se ne moze cuvat 1 na 1 a lik za sat vremena na kraju tekmi ubaci 11 poena koje hvalisanje i uz to neistina.Sad opet pred 5 utakmicu sam sebi stvori dodatni pritisak stavi na Twiter.Sad ili nikad.
Pa sto toliko sam sebe opterecivat a u igri jos tekmi,jeli to on mislio da ako izgube nece se moc vratit ili sta vec.Ja mislim da je red da popravi dojam,jer ovo je mislim dno dali moze nize ic tesko.
E sad pred 4 utakmicu izjavi lik da ga se ne moze cuvat 1 na 1 a lik za sat vremena na kraju tekmi ubaci 11 poena koje hvalisanje i uz to neistina.Sad opet pred 5 utakmicu sam sebi stvori dodatni pritisak stavi na Twiter.Sad ili nikad.
Pa sto toliko sam sebe opterecivat a u igri jos tekmi,jeli to on mislio da ako izgube nece se moc vratit ili sta vec.Ja mislim da je red da popravi dojam,jer ovo je mislim dno dali moze nize ic tesko.
- adriano_leite
- Kontakt:
Uvijek moze nize od nizeg, gore od goreg. Dovoljno je vidjeti kako Wade i on ismijavaju bolest Dirka, jadno do bola...dema je napisao/la:Dobro,oprobana taktika ,treba imat izgovor uvijek.
U zivotu se sve vraca jbg. Misljenja sam da ce mu sljedeca utakmica biti losa kao i ove posljednje dvije, tesko da se on moze vratiti nakon ovakvih partija. Samo veliki njegov problem je sto obecava mnogo, tako je obecao da nece iz Cavsa dok ne osvoji prsten, Miamiu je kad je dolazio obecao mnogo prstenja, evo prva situacija u kojoj moze da donese prsten Miamiu, on se ukakio k'o grlica... Ako Wade odvede Miami do prstena dobro je, ali ako cekaju da ih James odvede, onda mislim da cekaju uzalud.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja cu samo reci ovo: kad su crnci (Americki) u pitanju, sve je moguce. I to da ona njega sa Rasom, i to da on nnju isto tako, mozda isto sa Rasom... Vecina (nekazem svi) Americkih crnaca su jedna velika grupa nezahvalnih idiota, koja nikad nije znala cijeniti sta ima, i uvijek su htjeli nesto drugo i vise. Uzmi samo koliko njihovih atleta, milionera, zavrsi po zatvorima radi nakih banalnih stvari. Tako da je ovo, iako trac, veoma moguce da je istinit.
Postovanje treba zaraditi.
E mozes zamislit covjeka koji ovako mozak koristi ,ekipa mu vodi 2-1 i on sta ce skonta odo ja malo dodatno motivorat protivnika-NE MOZE ME NIKO CUVAT 1 NA 1-odgovor Mavsa ok spuste ga na 8 bruka.
Poslije toga ,kad se osramotio sta radi,sebi stvori jos veci pritisak stavi na Twiter -SAD ILI NIKAD.
Pitali ga sta ti to znaci,kaze ma nista ,hocu da sam sebe motivisem.Nevidjeno cuj stavi porukicu na Twiter da sam sebe motivise i stvori si pred citavim svijetom jos veci pritisak.
Da bi sad s ovim klipom motivisali Mavse jos vise ,pa ljudi ce im se gledat osvetit za ovo,Dirk ce sad dat sve od sebe da ih natjera da placu poslije ovoga.
Poslije toga ,kad se osramotio sta radi,sebi stvori jos veci pritisak stavi na Twiter -SAD ILI NIKAD.
Pitali ga sta ti to znaci,kaze ma nista ,hocu da sam sebe motivisem.Nevidjeno cuj stavi porukicu na Twiter da sam sebe motivise i stvori si pred citavim svijetom jos veci pritisak.
Da bi sad s ovim klipom motivisali Mavse jos vise ,pa ljudi ce im se gledat osvetit za ovo,Dirk ce sad dat sve od sebe da ih natjera da placu poslije ovoga.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemoj to dema pricati, Mandrak ce donijeti svoj talenat i na vasu temu, pa ce da te napadne jer si hater njegovih pulena, nemoj vise o tome pricati. James i Wade se ne smiju spominjati. Mandrak je policajac na ovom forumu, kosarkasi guru, psiholog i sta sve ne.dema je napisao/la:E mozes zamislit covjeka koji ovako mozak koristi ,ekipa mu vodi 2-1 i on sta ce skonta odo ja malo dodatno motivorat protivnika-NE MOZE ME NIKO CUVAT 1 NA 1-odgovor Mavsa ok spuste ga na 8 bruka.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Na VAŠU temu, jel
rece adriano ponosni i uzorni navijac Cavsa
vidim privatizacija teme uveliko, kupili je za male pare profiteri
Rekoh kad me vec pominješ - nisam nikakv drot ni guru vec samo realan, a istina ponekad uznemirava i žulja.
Znaš i sam da nisam ništa slagao ni izmislio

Rekoh kad me vec pominješ - nisam nikakv drot ni guru vec samo realan, a istina ponekad uznemirava i žulja.

- adriano_leite
- Kontakt:
Da, da i da, citaj: MANDRAK CE DONIJETI SVOJ TALENAT NA VASU TEMU, jer je ovo tema Bullsa, citaj, citaj, citaj...Mandrak je napisao/la:Na VAŠU temu, jel![]()
rece adriano ponosni i uzorni navijac Cavsa
vidim privatizacija teme uveliko, kupili je za male pare profiteri
![]()
Da citiram opet sta sam napisao
adriano_leite je napisao/la: Nemoj to dema pricati, Mandrak ce donijeti svoj talenat i na vasu temu, pa ce da te napadne jer si hater njegovih pulena, nemoj vise o tome pricati. James i Wade se ne smiju spominjati. Mandrak je policajac na ovom forumu, kosarkasi guru, psiholog i sta sve ne.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ovo je i moj tema, jer imam pravo (forumsko) pisati na njoj kao i na svakoj drugoj
nema privatizacije tema na ovom forumu.
A šta si ti donio na ovu temu?? da vidimo : kukanje o Jamesu i Wadeu, a evo sad i o Mandraku
btw. nisam uopšte navijac Heata, niti su mi ti milioneri neki puleni, idoli, uzori ili šta vec...vec sam navijac Phoenixa kad je NBA u pitanju
Istina nekad boli, znam jbg

A šta si ti donio na ovu temu?? da vidimo : kukanje o Jamesu i Wadeu, a evo sad i o Mandraku

btw. nisam uopšte navijac Heata, niti su mi ti milioneri neki puleni, idoli, uzori ili šta vec...vec sam navijac Phoenixa kad je NBA u pitanju

Istina nekad boli, znam jbg

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 11 jun 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Vasu i nasu nije isto,al et nekima jest sad sta Dirk kaze o svemu,posto mandrak kaze da je to i njemu simpaticno jer je Cool tip-
-Dirk Nowitzki didn't find anything funny about the Miami Heat's Dwyane Wade and LeBron James coughing and cracking jokes about being sick in front of cameras, calling it "childish."-pubertetlije kao sto rekoh.
-"I just thought it was a little childish, a little ignorant," Nowitzki said before Saturday's practice at AmericanAirlines Arena. "I've been in this league for 13 years. I've never faked an injury or illness."
-Dirk normala covjek,evo govori ono o cemu sam pisao.
-Dirk Nowitzki didn't find anything funny about the Miami Heat's Dwyane Wade and LeBron James coughing and cracking jokes about being sick in front of cameras, calling it "childish."-pubertetlije kao sto rekoh.
-"I just thought it was a little childish, a little ignorant," Nowitzki said before Saturday's practice at AmericanAirlines Arena. "I've been in this league for 13 years. I've never faked an injury or illness."
- adriano_leite
- Kontakt:
Jedva on docekao da kao dokaze da ja nisam navijac Cavsa, a onda kada je vidio da se za*ebao, da nije dobro procitao, onda prevrne pricu i kaze kako forum nije niciji, da je demokratija. Kada sam napisao da je tema vasa, on shvatio bukvalno da samo vi mozete pisati na toj temidema je napisao/la:Vasu i nasu nije isto,al et nekima jest sad sta Dirk kaze o svemu,posto mandrak kaze da je to i njemu simpaticno jer je Cool tip-

Njemu je to zanimljiva sala Wadea i Jamesa i gotovo. Nekome je smijesno nekome nije. Ima nas svakakvih, hvala Bogu sto nismo svi isti. Nama koji mislimo da to nije sala, nego da je glupost, mi smo hejteri .
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
evo onda i Dirk hajter heheadriano_leite je napisao/la:Jedva on docekao da kao dokaze da ja nisam navijac Cavsa, a onda kada je vidio da se za*ebao, da nije dobro procitao, onda prevrne pricu i kaze kako forum nije niciji, da je demokratija. Kada sam napisao da je tema vasa, on shvatio bukvalno da samo vi mozete pisati na toj temidema je napisao/la:Vasu i nasu nije isto,al et nekima jest sad sta Dirk kaze o svemu,posto mandrak kaze da je to i njemu simpaticno jer je Cool tip-
-Dirk normala covjek,evo govori ono o cemu sam pisao..
Njemu je to zanimljiva sala Wadea i Jamesa i gotovo. Nekome je smijesno nekome nije. Ima nas svakakvih, hvala Bogu sto nismo svi isti. Nama koji mislimo da to nije sala, nego da je glupost, mi smo hejteri .
- adriano_leite
- Kontakt:
Svi smo mi hejteri kme kme kme (u stilu cry baby wadea)
Joj sto je napisao bivsi igrac NY Jetsa na Twitteru (inace hejter kao i mi): If you ask KingJames for a dollar, he'll only give you 75 cents, he never gives you the fourth quarter. Ouch!"

Joj sto je napisao bivsi igrac NY Jetsa na Twitteru (inace hejter kao i mi): If you ask KingJames for a dollar, he'll only give you 75 cents, he never gives you the fourth quarter. Ouch!"

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
hehe,joj al ga zezaju,stvarno ako sad ne osvoji jos ovakvo ponasanje,izgubice puno u ocima navijaca i strucnjakaadriano_leite je napisao/la:Svi smo mi hejteri kme kme kme (u stilu cry baby wadea)![]()
![]()
![]()
Joj sto je napisao bivsi igrac NY Jetsa na Twitteru (inace hejter kao i mi): If you ask KingJames for a dollar, he'll only give you 75 cents, he never gives you the fourth quarter. Ouch!"![]()
![]()
- Giallorossi
- Kontakt:
pozzz momciiiiii sta se desava kod nas u klubu ? jos malo pa draft
PS:Jel Rose istice ugovor ljetos ili ?

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ooooooo brate, sta mai?Giallorossi je napisao/la:pozzz momciiiiii sta se desava kod nas u klubu ? jos malo pa draft![]()
Cekamo 1. Juli, pa da vidimo hocemo li sta ugrabiti na free marketu.

Derrick postaje unrestricted free agent 2013 godine.
- Giallorossi
- Kontakt:
Hvala za info.kad_kako je napisao/la:Ooooooo brate, sta mai?Giallorossi je napisao/la:pozzz momciiiiii sta se desava kod nas u klubu ? jos malo pa draft![]()
Derrick postaje unrestricted free agent 2013 godine.

PS:Dobar ti avatar,pogotovo ono sto se sjaji

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nema na cemuGiallorossi je napisao/la:Hvala za info.kad_kako je napisao/la:Ooooooo brate, sta mai?Giallorossi je napisao/la:pozzz momciiiiii sta se desava kod nas u klubu ? jos malo pa draft![]()
Derrick postaje unrestricted free agent 2013 godine.![]()
PS:Dobar ti avatar,pogotovo ono sto se sjaji

Ma, malo bling, bling, nikad nije na odmet.

Sledece sezone idemo na titulu aBd.
Mislim da su momci spremni za takvo nesto.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Boozera propalicu da utopite i nesto kvalitetno na 2ojci da nadjete i Bullsi ce biti favoriti #1 za titulu, ako se ne desi lockout.BIHfan je napisao/la:Sledece sezone idemo na titulu aBd.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.