BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Biljezite!
Polufinalni parovi Litvanija - BiH i Njemacka - Francuska.
Polufinalni parovi Litvanija - BiH i Njemacka - Francuska.
Ni sami nismo svjesni kakvu priliku sutra imamo.Ko zna kad cemo je opet imati i da li cemo dobiti ovako okej protivnika.
prolazimo, kakva poljska, cuj poljska
- VensanKasel
- Kontakt:
Nema šanse buraz . Turska gov.na su mezimče Fibe , sudije bi nas završile .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Musa cupa sebi kosu sutra dok gleda utakmicu......
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , ionako mu tanji pa je svaka dlaka bitna

Ko zna zašto je dobro što njega nema ....
Da, čini se za sada da je njegovo odsustvo rasporedilo igru i odgovornost na cijelu ekipu – svako je imao priliku da se iskaže, pa je tim izgledao šire i raznovrsnije na parketu, nije bilo kod igrača soliranja i sebičnosti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zasto im onda Fiba ne skloni zvjezdicu za BiberovicaVensanKasel je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:21Nema šanse buraz . Turska gov.na su mezimče Fibe , sudije bi nas završile .
Don't believe the hype.
Najveca ubleha je to da je Musa sebican igrac. Zapravo, da je on iole sebicniji, to bi mu samo valjalo u karijeri.Kylian je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:39Da, čini se za sada da je njegovo odsustvo rasporedilo igru i odgovornost na cijelu ekipu – svako je imao priliku da se iskaže, pa je tim izgledao šire i raznovrsnije na parketu, nije bilo kod igrača soliranja i sebičnosti.
I de malo na zemlju. Vrlo lako se ova ekipa moze vratiti u svoju realnost, a to je da niko ne moze bazen pogoditi i da zabijemo tek par trica na utakmici. Onda ce biti da fali da neko izmisli poen. Ko sto i fali.
- VensanKasel
- Kontakt:
Da ne bude previše ofirno , biće spreman za sljedeće prvenstvo . Samo gledaj do kraja prvenstva kako će sudije da navlače za njih , zapamti me .akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:42Zasto im onda Fiba ne skloni zvjezdicu za BiberovicaVensanKasel je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:21Nema šanse buraz . Turska gov.na su mezimče Fibe , sudije bi nas završile .
Ma to su naša braća , nema veze što 20 godina nam kradu igrače

Zato sam rekao “čini se ZA SADA…” nisam rekao zauvijek je tako, već sutra može mnogo nedostajati.Kajzer10 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:43Najveca ubleha je to da je Musa sebican igrac. Zapravo, da je on iole sebicniji, to bi mu samo valjalo u karijeri.
I de malo na zemlju. Vrlo lako se ova ekipa moze vratiti u svoju realnost, a to je da niko ne moze bazen pogoditi i da zabijemo tek par trica na utakmici. Onda ce biti da fali da neko izmisli poen. Ko sto i fali.
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 06 sep 2025, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Fulio si čitavu poentu komentara , i to ti nije prvi put .Kajzer10 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:43Najveca ubleha je to da je Musa sebican igrac. Zapravo, da je on iole sebicniji, to bi mu samo valjalo u karijeri.
Pročitaj opet malo bolje .
Ne znam na cemu se zasniva toliko optimizam?
Jeste li gledali utakmice Poljske?
Ljudi kao ekipa bolje izgledaju od nas, njihovi bekovi bi nas mogli satrati.
Nadam se da ce nas trice posluziti.
Jeste li gledali utakmice Poljske?
Ljudi kao ekipa bolje izgledaju od nas, njihovi bekovi bi nas mogli satrati.
Nadam se da ce nas trice posluziti.
Momentum druze, los dan, udjes u seriju promasaja i da si bivsi prvak kao Spanija, ides kuci...
Gledao sam Poljake protiv Francuske, imaju sta za reci, dobri su, ali mislim da su sanse 50:50 i da kvalitetom nisu iznad nase ekipe.
Sta imam ponovo citati, jasno je na sta komentar implicira. Na stranu euforija, ali treba polako. Mimo zadnje utakmice, ova ekipa ima ogroman problem naprijed i krv se prolije za dva poena. Kakva crna sirina i raznovrsnost.VensanKasel je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:46Fulio si čitavu poentu komentara , i to ti nije prvi put .Kajzer10 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:43Najveca ubleha je to da je Musa sebican igrac. Zapravo, da je on iole sebicniji, to bi mu samo valjalo u karijeri.
Pročitaj opet malo bolje .
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa optimizam je na osnovu naše zadnje dvije utakmice , rastemo kao ekipa , činjenica da je jedna utakmica i puno veći pritisak , nisu više domaćini , svi mogući analitičari govore da su šanse 50:50 .
Zašto da nemamo optimizma ?
- Quartararo
- Kontakt:
Ulažem opasnu lovu na Poljake sutra i Talijane. Nema šanse da to profulam. Obećao sam ovim curama što ih tresem da ih vodim na Maldive od tog dobitka. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ocekujem sutra pobjedu bar 7-8 razlike