Čisto sumljam da će biti navlakuša jer valja navuć i Zrinjskom i Želji i Širokom i Borcu. Valjda će Saša Vugdalić opipat te kuglice. Pravo igranja u KUP- u neće imati novajlije koje su već igrale za svoje klubove. Samo Leković ima pravo nastupa mada nisam siguran jel Bađi igrao za Zvijezdu. Kulović jeste sigurno. Zaboravio sam i Arežina ima pravo nastupa.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:25U bubnju će se naći kuglice s imenima sljedećih osam klubova: FK Borac, NK GOŠK, FK Olimpik, FK Rudar Kakanj, NK Široki Brijeg, FK Tuzla City, HŠK Zrinjski, FK Željezničar.Ovde će već biti ohlađene i tople kuglice.Valja Zrinjskom,Borcu i Želji olakšati.Naravno žrtve će biti NK GOŠK, FK Olimpik, FK Rudar Kakanj.Sad kad smo mi u pitanju ,ne vjerujem da i jedan od ovih 3 forsirana kluba može i to kod kuće biti uvjeren u prolaz.Vjerovatno ćemo igrati protiv Širokog .
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Zadnja izmjena: tuzla1983, dana/u 03 feb 2020, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pridružujem se i ja dobrodošlici na forumu.Tuzlak1996 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:25Mislim da je ovo sve kako stoji odlican zimski dio pojacanja,samo jedan kiks Kulovic totalno ne potreban igrac.Imamo malog Burica koji vrijedi gurati momak ima tehniku i brzinu sto se vidi,fali mu samo malo Slobode mogao bi biti odlican projekst FK Tuzla City-a s tim mislim da je zasluzio pokazo nam je protiv Zvijezde09 da je momak i top formi.Dakle sjecam se dobro na priprema u Medjugorju prve utakmice Burica protiv Zelje Osim je bio jako zagrijan da nam ukrade maloga Burica to nam sve govori...kod jenog Vrhunskog trenera koji zna ligu na 5 prstiju.
Mislim da konkurencija ako je zdrava može samo ojačat igrača pa konkretno i Burića. Imao je slažem se lijepih igara i pred njim je budućnost neće Kulović njemu ništa poremetiti sve je do njega. Mora se brže oslobađat lopte i pojednostavit igru.
Kovcic na posudbi u Orasju.
Samo da sugerišem da se za komentarisanje rada i rezultata omladinskih selekcija može koristiti otvorena druga tema koja se zove "omladinski pogon" i da se diskusija o tim stvarima prebaci tamo.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:56Ima i ružnih vijesti.
Kadetska i juniorska selekcija Slobode danas je u SImin Hanu odigrala prijateljske utakmice sa odgovarajućim selekcijama Tuzla Cityja.
I dok je utakmica kadeta bila neizvjesna, u kojoj je Sloboda slavila sa 1:0, ne može se isto reći za susret juniorskih selekcija tuzlanskih klubova.
Naime, Sloboda je Tuzlu savladala sa čak 9:2. Premda je riječ o prijateljskoj utakmici, jasno da je kvaliteta između dvije selekcije ogromna, a dijelom je to i zbog toga što juniori Tuzla Cityja ne igraju omladinsku Premijer ligu BiH…

Nije Kulović njemu konkurencija nego Budo.Burić igra po lijevoj strani iako je dešnjak što nije ništa čudno.Ne govorim ovo tek onako.Gledao sam kad je ušlo 11 igrača u 2 pol protiv Zvijezde09.I, Budo poklopi lijevu stranu Burića staviše desno.Dakle sutra kad ode Crnkić ili u proljetom dijelu kad iz nekog razloga neće igrati, njega treba da mijenja Burić i tako se priprema za dan kad će biti standardni na tom mjestu.Na dan dva prije ove utakmice je rasturao na treningu po lijevoj strani.Dao je 2 gola i jedan asistirao.Mali je napredovao to je očigledno.Niko od novih igrača nije njemu oduzeo mjesto.Ni Maksimović,ni Badji ni Kulović ni Arežina.Njega "guši" Budo.On može otrpiti ovo proljeće da ulazi u igru kao alternativa ali na ljeto neka ni časa ne časi i neka ide u klub gdje će vrlo brzo zablistati.tuzla1983 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:36Pridružujem se i ja dobrodošlici na forumu.Tuzlak1996 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:25Mislim da je ovo sve kako stoji odlican zimski dio pojacanja,samo jedan kiks Kulovic totalno ne potreban igrac.Imamo malog Burica koji vrijedi gurati momak ima tehniku i brzinu sto se vidi,fali mu samo malo Slobode mogao bi biti odlican projekst FK Tuzla City-a s tim mislim da je zasluzio pokazo nam je protiv Zvijezde09 da je momak i top formi.Dakle sjecam se dobro na priprema u Medjugorju prve utakmice Burica protiv Zelje Osim je bio jako zagrijan da nam ukrade maloga Burica to nam sve govori...kod jenog Vrhunskog trenera koji zna ligu na 5 prstiju.
Mislim da konkurencija ako je zdrava može samo ojačat igrača pa konkretno i Burića. Imao je slažem se lijepih igara i pred njim je budućnost neće Kulović njemu ništa poremetiti sve je do njega. Mora se brže oslobađat lopte i pojednostavit igru.
HVALA.OVO SAM SAD NAPISO I DUGO NEĆU. NEMA SE ŠTA PISATI.VALJDA JE MENSUR DEDIĆ TRENER JUNIORA.CityCity je napisao/la: ↑03 feb 2020, 19:33Samo da sugerišem da se za komentarisanje rada i rezultata omladinskih selekcija može koristiti otvorena druga tema koja se zove "omladinski pogon" i da se diskusija o tim stvarima prebaci tamo.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:56Ima i ružnih vijesti.
Kadetska i juniorska selekcija Slobode danas je u SImin Hanu odigrala prijateljske utakmice sa odgovarajućim selekcijama Tuzla Cityja.
I dok je utakmica kadeta bila neizvjesna, u kojoj je Sloboda slavila sa 1:0, ne može se isto reći za susret juniorskih selekcija tuzlanskih klubova.
Naime, Sloboda je Tuzlu savladala sa čak 9:2. Premda je riječ o prijateljskoj utakmici, jasno da je kvaliteta između dvije selekcije ogromna, a dijelom je to i zbog toga što juniori Tuzla Cityja ne igraju omladinsku Premijer ligu BiH…![]()
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 feb 2020, 22:44, ukupno mijenjano 3 puta.
NISAM REKAO ŠIROKOM.SAMO ŽELJI,ZRINJSKOM I BORCU .PREOSTAJEMO MI I ŠIROKI KAO PAR I TO U ŠIROKOM BRIJEGU.ILI MISLIŠ DA ĆE BITI POŠTENO.BORAC ,ŽELJO I ZRINJSKI NE SMIJU NA NAS BEZ DOMAĆEG TERENA I JOŠ SUDIJE PRIDE.MOGU POBIJEDITI NE KAŽEM ALI SE VALJA DOBRO SMORITI.ONI HOĆE TO BEZBOLNO DA OBAVE.JA BIH VOLIO ZRINJSKOG NA TUŠNJU.JEDINO ONI OVDJE NEMAJU NAVIJAČA, TAKO DA BI STADION BIO POPUNJEN A PODRŠKA TUZLI NEUPITNA .tuzla1983 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 17:32Čisto sumljam da će biti navlakuša jer valja navuć i Zrinjskom i Želji i Širokom i Borcu. Valjda će Saša Vugdalić opipat te kuglice. Pravo igranja u KUP- u neće imati novajlije koje su već igrale za svoje klubove. Samo Leković ima pravo nastupa mada nisam siguran jel Bađi igrao za Zvijezdu. Kulović jeste sigurno. Zaboravio sam i Arežina ima pravo nastupa.tuzlac je napisao/la: ↑03 feb 2020, 14:25U bubnju će se naći kuglice s imenima sljedećih osam klubova: FK Borac, NK GOŠK, FK Olimpik, FK Rudar Kakanj, NK Široki Brijeg, FK Tuzla City, HŠK Zrinjski, FK Željezničar.Ovde će već biti ohlađene i tople kuglice.Valja Zrinjskom,Borcu i Želji olakšati.Naravno žrtve će biti NK GOŠK, FK Olimpik, FK Rudar Kakanj.Sad kad smo mi u pitanju ,ne vjerujem da i jedan od ovih 3 forsirana kluba može i to kod kuće biti uvjeren u prolaz.Vjerovatno ćemo igrati protiv Širokog .
Čuje li se šta za Predragovića?
Izgleda da "migrant" nije zadovoljio kriterijume. 

Nije se on trebao ni pojaviti u našen taboru.Na prvi mah prosto nisam mogao vjerovati.Ali šta ćemo,ljudi su na sve spremni nebi li još koju prokletu paru turili u džep.
Nema još ništa za Predragovića.Mislim nije još nigdje potpisao.
SUTRA BI MOGLA KOMOTNO STARTATI ISTA POSTAVA KAO PROTIV MAKEDONACA.+SESAR
...........................MUMINOVIĆ(FEJZIĆ)
..........NUKIĆ.....MORRIS(KOSTIĆ),....KOJIĆ(C)....LEKOVIĆ
.............HADŽANOVIĆ ........MAKSIMOVIĆ........SESAR(HASANOVIĆ)
.........................................AREŽINA( STJEPANOVIĆ)
.... ......... ........KULOVIĆ(CRNKIĆ)........BADJI(BURIĆ).
Igrači u zagradama -zamjene.
PREOSTALI:Fejzić,Sesar,Crnkić,Ubiparip,Kostić,Stjepanović,Burić,Ramić,Beganović,Efendić,Ivković,Mešinović,A.Hasanbegović,..........
...........................MUMINOVIĆ(FEJZIĆ)
..........NUKIĆ.....MORRIS(KOSTIĆ),....KOJIĆ(C)....LEKOVIĆ
.............HADŽANOVIĆ ........MAKSIMOVIĆ........SESAR(HASANOVIĆ)
.........................................AREŽINA( STJEPANOVIĆ)
.... ......... ........KULOVIĆ(CRNKIĆ)........BADJI(BURIĆ).
Igrači u zagradama -zamjene.
PREOSTALI:Fejzić,Sesar,Crnkić,Ubiparip,Kostić,Stjepanović,Burić,Ramić,Beganović,Efendić,Ivković,Mešinović,A.Hasanbegović,..........
fina se ekipa napravila, sada je sve na Baljicu... za razliku od mnogih vjerujem da ce Baljic u drugom dijelu pokazati da je odlican trener i nadam se da ce nas voditi neki duzi period jer je kontinuitet najbitniji, najmanje nam treba da u sezoni 2-3 mijenjamo, to nikako ne lici na ozbiljan klub
sto se tice transfera, mislim da se odlican posao odradio, iako se nisu neka velika imena dovodila kao prije, nego igraci koji iza sebe imaju uspjesne sezone i polusezone, igraci koji su u formi i koji su dokazani u ovoj ligi, bas na pozicijama koje su nam i skripale uz to da se morao dovesti jos jedan stoper... mislim da smi napokon nasli dostojnu zamjenu za Voju, takodjer na 10ki imamo odlicne igrace i sirinu kao i na krilnim pozicijama... a ima jos do sezone vjerujem da ce doci jos najmanje jedan igrac, nadam se samo da Baljic nece forsirati igru sa Beganovicem u ekipi, pogotovo ne na pozicijama desetke ili krila, jer je ocajno odigrao svaki put...
i mislim da je vrijeme da se malo da paznje i OP i marketingu, jer je to temelj svakog ozbiljnog kluba, bez OP nema ozbiljnog kluba, pogotovo sto je TK vazda imao najvece talente, uloziti malo u trenere i uslove i kupiti najvece talente, privlaciti ih, stvarati igrace za ovaj klub, a ne da juniori gube od Slobode 2-9, ali ok, vjerujem da ce doci vrijeme i za to, samo polako

sto se tice transfera, mislim da se odlican posao odradio, iako se nisu neka velika imena dovodila kao prije, nego igraci koji iza sebe imaju uspjesne sezone i polusezone, igraci koji su u formi i koji su dokazani u ovoj ligi, bas na pozicijama koje su nam i skripale uz to da se morao dovesti jos jedan stoper... mislim da smi napokon nasli dostojnu zamjenu za Voju, takodjer na 10ki imamo odlicne igrace i sirinu kao i na krilnim pozicijama... a ima jos do sezone vjerujem da ce doci jos najmanje jedan igrac, nadam se samo da Baljic nece forsirati igru sa Beganovicem u ekipi, pogotovo ne na pozicijama desetke ili krila, jer je ocajno odigrao svaki put...
i mislim da je vrijeme da se malo da paznje i OP i marketingu, jer je to temelj svakog ozbiljnog kluba, bez OP nema ozbiljnog kluba, pogotovo sto je TK vazda imao najvece talente, uloziti malo u trenere i uslove i kupiti najvece talente, privlaciti ih, stvarati igrace za ovaj klub, a ne da juniori gube od Slobode 2-9, ali ok, vjerujem da ce doci vrijeme i za to, samo polako

Sve potpisujem.plavac150 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:33fina se ekipa napravila, sada je sve na Baljicu... za razliku od mnogih vjerujem da ce Baljic u drugom dijelu pokazati da je odlican trener i nadam se da ce nas voditi neki duzi period jer je kontinuitet najbitniji, najmanje nam treba da u sezoni 2-3 mijenjamo, to nikako ne lici na ozbiljan klub
i mislim da je vrijeme da se malo da paznje i OP i marketingu, jer je to temelj svakog ozbiljnog kluba, bez OP nema ozbiljnog kluba, pogotovo sto je TK vazda imao najvece talente, uloziti malo u trenere i uslove i kupiti najvece talente, privlaciti ih, stvarati igrace za ovaj klub, a ne da juniori gube od Slobode 2-9, ali ok, vjerujem da ce doci vrijeme i za to, samo polako![]()
![]()

Stadion Karpatja
Arena Lavov-35 000 sjedišta.
Cijena izgradnje 85 milijuna €
Izgradnja 2008.-2011.

Pri premne utakmice Karpatija u 2020
29.01.20 N FC Karpaty Lviv - SK Slovan Bratislava 1 - 1
01.02.20 G Sereď - FC Karpaty Lviv 0 - 3
Arena Lavov-35 000 sjedišta.
Cijena izgradnje 85 milijuna €
Izgradnja 2008.-2011.

Pri premne utakmice Karpatija u 2020
29.01.20 N FC Karpaty Lviv - SK Slovan Bratislava 1 - 1
01.02.20 G Sereď - FC Karpaty Lviv 0 - 3
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 feb 2020, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Idealan stadion za TC je onaj koji zadovoljava minimalne uslove za igranje evropskih tekmi...ne može se u BIH bolovat od kapaciteta kad je prosjek kompletne lige par hiljada ljudi....a ti jednog dana ako postaneš Real, Mančester i Bayern onda ti pravi neke arena od 50 000 gledalaca bolan...kakvo crno investiranje u stolice kod nas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma divim se u koliko kratkom vremenskom roku ga sagradiše.Inače ovo je pravljeno iz državne kase za Evropsko prvenstvo.staragarda je napisao/la: ↑05 feb 2020, 10:33Idealan stadion za TC je onaj koji zadovoljava minimalne uslove za igranje evropskih tekmi...ne može se u BIH bolovat od kapaciteta kad je prosjek kompletne lige par hiljada ljudi....a ti jednog dana ako postaneš Real, Mančester i Bayern onda ti pravi neke arena od 50 000 gledalaca bolan...kakvo crno investiranje u stolice kod nas
Meni se svidilo ono što rade u Bačkoj Topoli.
Da ne spominjem više Maribor.
Nama ne treba veći kapacitet od 8 000.Ali ako se gleda gradski nivo i želja da i reprezentacija nekad vidi Tuzlu onda bi tebalo sa gradskom upravom koja zastupa Gorkog sagraditi jedan stadion i to pravno regulisati.Bez atletske staze i kapaciteta ne više od 15 sjedišta.
Uskoro će UEFA uvesti i treći nivo takmičenja klubova pod njenim okriljem.Mislim da ako ovako nastavi Husić, Tuzla može da se nada za par godina i ugrupnoj fazi tog takmičenja.Tad će već dolaziti ljudi iz regije i sigurno će interesovanje postojati.Pogotovo kad počnu da igraju klubovi iz ex Jugoslavije.
-
- Kontakt:
Sve potpisujem!plavac150 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:33fina se ekipa napravila, sada je sve na Baljicu... za razliku od mnogih vjerujem da ce Baljic u drugom dijelu pokazati da je odlican trener i nadam se da ce nas voditi neki duzi period jer je kontinuitet najbitniji, najmanje nam treba da u sezoni 2-3 mijenjamo, to nikako ne lici na ozbiljan klub
i mislim da je vrijeme da se malo da paznje i OP i marketingu, jer je to temelj svakog ozbiljnog kluba, bez OP nema ozbiljnog kluba, pogotovo sto je TK vazda imao najvece talente, uloziti malo u trenere i uslove i kupiti najvece talente, privlaciti ih, stvarati igrace za ovaj klub, a ne da juniori gube od Slobode 2-9, ali ok, vjerujem da ce doci vrijeme i za to, samo polako![]()
![]()
Ali Beganovic momak je trenutno u strasnoj formi.Protiv Zvijzde 09-i Zvijezde iz Gradaca.Momak je se šprdo sa igracima.Ne znam kako je odigro ove utakmice u Turskoj ali ove koje sam licno gledo prije polaska za Tursku momak je bio vrh i nosio drugu ekipu na ledzima.I vjerujem da se to isplatilo jer je momak odmah u prvoj utakmici uvrsten u prvi 11.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 11 gostiju.