Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne moze da ga otkupi, a i da imaju bilo kakvu opciju sigurno ne bi bila mala sica, a cak i da je sica, Almerija nema love da ga otkupi...
Kruze price da su Hendo i Coutinho povrijeđeni.... jos samo da kazu da je BR povrijedjen
At the end of the storm there's a golden sky..

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... nd-2870014" onclick="window.open(this.href);return false;
Vala kad vidim da onaj Cleverley dobije poziv, a Hende nema tačno mi muka bude
Vala kad vidim da onaj Cleverley dobije poziv, a Hende nema tačno mi muka bude

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da molim Boga da igra Lucas da ne gledam onu patnju od Allena. Inace, danas ocekujem slabu igru i pobjedu od 3 razlike 

ZZ
Bilo kakva pobjeda danas, bilo kakva.
A onda svim srcem uz Soton da izvuku X sa SB-a
A onda svim srcem uz Soton da izvuku X sa SB-a
Ja te volim, volim Željo..
danas ce velski xavi da razvaljuje 
danas bi trebali pobjediti ovako kad se pogleda na prvu... al kad vidis koliok problema ima rodgers oko sastava bice dosta tesko.

danas bi trebali pobjediti ovako kad se pogleda na prvu... al kad vidis koliok problema ima rodgers oko sastava bice dosta tesko.
You are someone else I am still right here
izuzev onog promašaja, allen je odigro dobro 
ja bih mu dao opet šansu, pa kud puklo da puklo

ja bih mu dao opet šansu, pa kud puklo da puklo

Walk on, with hope in your hearts.
- donCorleone1892
- Kontakt:
valjda je neka sićaLiverpool boss Brendan Rodgers is chasing Wigan's young keeper Lee Nicholls - despite his Europa League calamity.
Nicholls is seen as potential cover for Simon Mignolet, taking over the role currently held by Australian Brad Jones.
Mirror

ma meni su dosadili i sa ovom omladinom vise... koliko smo para dali na ovu djecu a đaba kad ih ne znaju nasi u prvi tim uvesti kako treba, svi propadnu. ako ni suso ne uspije upast u tim naredne sezone stvarno se trebamo okrenuti malo starijim igracima. imamo vec dosta mladih igraca u timu koji ne dobijaju sansu il je ne iskoriste na pravi nacin kad je dobiju. otisao je i borrell tako da ocekujem neke promjene kad je rad sa mladim u pitanju.
You are someone else I am still right here
Liverpool (Possible, 4-2-3-1): Mignolet; Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan; Lucas, Gerrard; Henderson, Moses, Coutinho; Suárez.
Out: Coates, Enrique (both knee), Sturridge (knee).
Out: Coates, Enrique (both knee), Sturridge (knee).
Ja te volim, volim Željo..
Nesto sto je Rodgers trebao nauciti davno:
Skrtel i Agger lose igraju u tandemu. Ja bih obojicu prodao u prelaznom roku ako kakve lijepe ponude dodju. Sakho i Toure su zvijeri. Samo me interesuje sta se desi s onog portugalca iz Sportinga.
@fera, svaka ti je na mjestu. Nas klub ne zna raditi s mladim, vise vole bacati pare na neke talente, a to je malo uspjesno.
Skrtel i Agger lose igraju u tandemu. Ja bih obojicu prodao u prelaznom roku ako kakve lijepe ponude dodju. Sakho i Toure su zvijeri. Samo me interesuje sta se desi s onog portugalca iz Sportinga.
@fera, svaka ti je na mjestu. Nas klub ne zna raditi s mladim, vise vole bacati pare na neke talente, a to je malo uspjesno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Carlo postao iskusniji, sad neofirno svu krivicu svaljuje na Generala. 

- donCorleone1892
- Kontakt:
12 bodova očekujemToday’s fixture is the first of seven for the Reds during a busy December – they face Norwich, West Ham, Tottenham, Cardiff, Manchester City and Chelsea before 2013 concludes.

Liverpool have lost just two of their last 20 league games and only one of their last 10 away from home in the top flight.
If the Reds win today, it will be their 150th Premier League victory with Gerrard as captain. Liverpool have never lost against the Tigers either.

Kakvu krivicu spominjes? Kazem kakvo je stanje, slozio se ti ili ne, tako je. Ne kontam da je problem.OTNYS_YNWA je napisao/la:Carlo postao iskusniji, sad neofirno svu krivicu svaljuje na Generala.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stanje što se toga tiče je isto ima 20 godina. Ko zasluži i dobije priliku, svoju je odavno imao Sterling i odlično je to uradio. I pobogu, isto kao da je Liverpool tim u kojem igraju neke starkelje. 

Meni nije žao igrača iz naše škole kojima se pruži prilika pa na njima je da je iskoriste ili ne, žao mi je onih kojima se ne pruži prilika nikako. Najteže je napadačima iz naše škole, odbrambeni igrači su manje više dobijali prilike. Napadači i vezni igrači neće nikad dobiti priliku, jer se treneri pretežno plaše da im daju minutažu u Liverpoolu. Krilni igrači i odbrana su dobijali prilike. Ipak, najžalivije je onih igrača koji se dovedu za pare a nigdje ih.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pa vakat je da se to promjeni. Kao sto Rizo rece, ja se ne sjecam kad je neki napadac dobio sansu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Stanje što se toga tiče je isto ima 20 godina. Ko zasluži i dobije priliku, svoju je odavno imao Sterling i odlično je to uradio. I pobogu, isto kao da je Liverpool tim u kojem igraju neke starkelje.
Ne igraju starkelje, al kada je dostupan samo jedan napadac (danas Suarez) onda je valjda vrijeme da se stavi kakav malac iz akademije na klupu(mislim na napadaca), kontas?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Official XI: Mignolet, Johnson, Toure, Skrtel, Flanagan, Lucas, Gerrard, Sterling, Henderson, Moses, Suarez.
Po meni očekivano, ipak sad dolazi jako težak raspored i rotacija je presudna.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.