Frankfurtu treba poslati još barem 50 miliona eura za Ekitikea. Druga krađa stoljeća.HordasOdMalena je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:05Bavarcima treba poslati još barem 50 miliona eura za Gravenbercha. Krađa stoljeća.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: English Premier League
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Stručnjaci ste svi kolektivno, da li ijedan ovdje navijač Liverpoola može uvezati dva tri posta a da izostavi lično vrijeđanjeVenom je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:06Nismo strucnjaci samo ljudi normalnog razmisljanja. Ali razumijem te, nije ni to za svakog.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:03Ma eto ne želim da vidim, vi ste stručnjaci u procjeni startova, nikad se ovdje nije desilo da pogrešno procijenite situaciju jbga čudim se ja tebi ako niste haman svi sudije u stvarnom životu
Rođen s tobom da budem
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čovjek sam trči na go, Konate ga sa leđa gura sa dvije ruke, nema ni faula a kamoli kartona. Doduše ima kartona, ali za igrača Newcastlea zbog prigovora
Vico i co. gledaju utakmice Liverpoola i na osnovu toga šalju upute Kazlagiću, Gigoviću i ostalima kako treba krasti.

Vico i co. gledaju utakmice Liverpoola i na osnovu toga šalju upute Kazlagiću, Gigoviću i ostalima kako treba krasti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I ovaj debeli kotira ko neki ekstra sudija po PGMOL standardima 
Očajno suđenje večeras, izgubio utakmicu u prvih 5 minuta.

Očajno suđenje večeras, izgubio utakmicu u prvih 5 minuta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lafe, trazite da vas se vrijeđa, ali ne bi ja to nazavo vrijeđanjem nego opisivanjem. Nemoj lupat gluposti, pa te niko nece ni podyebavatFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:09Stručnjaci ste svi kolektivno, da li ijedan ovdje navijač Liverpoola može uvezati dva tri posta a da izostavi lično vrijeđanjeVenom je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:06Nismo strucnjaci samo ljudi normalnog razmisljanja. Ali razumijem te, nije ni to za svakog.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:03
Ma eto ne želim da vidim, vi ste stručnjaci u procjeni startova, nikad se ovdje nije desilo da pogrešno procijenite situaciju jbga čudim se ja tebi ako niste haman svi sudije u stvarnom životu
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Mjauči jače retardosu iz Tuzle 

-
- Kontakt:
Kako je ovaj glavati crnja idalje na terenu?Jos ima zuti yebote
Ja komedije od lige bgm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Centre forward
- Kontakt:
A ono, Hugo nije odraz BL, samo je ranije vitre dao.
Ponovit' će onu Torresovu maestralnu sezonu.

Ponovit' će onu Torresovu maestralnu sezonu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Diskutabilno je ovo sa Konateom bilo.
Ovaj rumenko na klupi njukasla vam dijeli izraz lica svakog navijača arsenala trenutno
trudi se svim silama da ne zaplače od muke
Jos im pokupili jed od najtaletovanijih igraca u zadnje vrijeme da bude obicna vodonoša u klubuHordasOdMalena je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:09Frankfurtu treba poslati još barem 50 miliona eura za Ekitikea. Druga krađa stoljeća.HordasOdMalena je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:05Bavarcima treba poslati još barem 50 miliona eura za Gravenbercha. Krađa stoljeća.

Ljubomora je gadna stvar.
Protiv Heidenheima bi bilo bolje sigurno
Jel ono ovaj sudija yebo Liv protiv Tot?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Nek dozivi neko dzeksona, terapija ga slabo radi

Ja bih vas opisao kao "lešinare", oni se jednako slade namještenim titulama.Venom je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:11Lafe, trazite da vas se vrijeđa, ali ne bi ja to nazavo vrijeđanjem nego opisivanjem. Nemoj lupat gluposti, pa te niko nece ni podyebavatFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:09Stručnjaci ste svi kolektivno, da li ijedan ovdje navijač Liverpoola može uvezati dva tri posta a da izostavi lično vrijeđanje