Tako piše na transfermarketu, pa sad nisam siguran da li je to tačno. Znam da su se pravila mijenjala, pa nisam 100% siguran.Carlo je napisao/la:Lucas suspendovan?! Joj valja gledat alena
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nemoj da pogodi okvir, nek pogodi ono što se nalazi u okviru golaOtelo je napisao/la:Allen ce protiv Hulla odigrati utakmnicu karijere.Mada,to nije problem postici.Treba samo pogoditi okvir gola

Postepeni napred ce da pravilfckop je napisao/la:Nemoj da pogodi okvir, nek pogodi ono što se nalazi u okviru golaOtelo je napisao/la:Allen ce protiv Hulla odigrati utakmnicu karijere.Mada,to nije problem postici.Treba samo pogoditi okvir gola

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam otkud suspenzija za Lucasa, ima li provjerena informacija? Valjda će Lav zaigrati. 

Ja sam već prošlo kolo rekao da je dobio peti po redu žuti karton na utakmici protiv Evertona ali niko to ne potvrdi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam otkud suspenzija za Lucasa, ima li provjerena informacija? Valjda će Lav zaigrati.
Assaidi i Borini u prvim postavama svojih klubova.
Izgleda da Lucas nije suspendovan.
Hvala Bogu dragom, još samo treba da ponovo gledamo Allena. Ako Rodgers bude postavio defanzivnu formaciju kao protiv Evertona ja mislim da nemamo ništa tražiti ni protiv njih.Henderson je napisao/la:Assaidi i Borini u prvim postavama svojih klubova.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A što je bila defanzivna formacija protiv Evertona? Sa istom formacijom je Arsenal prvi na tabeli 

Jest samo što Arsenal u vezi ima Wilsherea i Ozila, dok smo mi imali u subotu Lucasa i Allena.OTNYS_YNWA je napisao/la:A što je bila defanzivna formacija protiv Evertona? Sa istom formacijom je Arsenal prvi na tabeli
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo je Lucas DMF, svi ostali su centralni igrači. Uglavnom, utakmica protiv Evertona je jedno, sa Hullom je drugačije. Šteta što nemamo Sturidgea, jer će sigurno morati igrati igrač koji je defanzivniji od njega.
Sutra moramo dobiti da ostanemo na drugom mjestu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Što počinješ svađu?ceze je napisao/la:Evo Suso vam dao gol.

Sutra je vrijeme za poraz 1-0, eventualno 0-0, ako nam se posreći.
Svejedno, recimo stavi Artetu tu jer je on zadnji vezni u Arsenalu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo je Lucas DMF, svi ostali su centralni igrači. Uglavnom, utakmica protiv Evertona je jedno, sa Hullom je drugačije. Šteta što nemamo Sturidgea, jer će sigurno morati igrati igrač koji je defanzivniji od njega.
Vratiti Susa iz Španije, a poslati u kakvom paketiću Alberta i Aspasa. Bacismo 14 miliona džabe.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Alberto je odličan igrač, a to će vrijeme i pokazati. Što se tiče Susa, on će se vjerovatno vratiti. 

Zašto svađu?Henderson je napisao/la:Što počinješ svađu?ceze je napisao/la:Evo Suso vam dao gol.![]()
Sutra je vrijeme za poraz 1-0, eventualno 0-0, ako nam se posreći.
Suso igra veoma dobro u Španiji.
Da li naši imaju pravo da ga vrate već u januaru?
Ja te volim, volim Željo..
Nemaju, jer su stavili klauzulu da ukoliko ne odigra 26 utakmica za Almeriju, Almerija mora platiti globu od 70 000 funti. Tako je jučer pisalo u jednom članku.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A imaju li oni pravo kupovine ovog igrača ako zadovolji, a vjerujem da je zadovoljio do sad?Henderson je napisao/la:Nemaju, jer su stavili klauzulu da ukoliko ne odigra 26 utakmica za Almeriju, Almerija mora platiti globu od 70 000 funti. Tako je jučer pisalo u jednom članku.
Baš bi bilo glupo prodati ovakvog dragulja...
Ekipa koja ima glavu, ali fali joj rep, vjerujem da će jedan dio već da se odradi u januaru pa da na ljeto komotno možemo reći da je ovo ekipa koja ima i glavu i rep
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.