Ne moze biti ocitije da Mosad stoji iza ovog napada
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma ja bih rekao da je Hrvatima najbolje u Bosni i da se najmanje trebaju zaliti. Ne bih volio da HDZ politika pokvari dobre odnose između Bosnjaka i Hrvata koji postoje kod nas ovdje, u Posavini i Srednjoj Bosni. A koliko radim s vama, izgleda da je vasa taktika da najvise kukate kad vam je najbolje.Rosicky je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:42Ne znam kako to dođe do tebe.
Meni kao Hrvatu ne izlijeće ništa od toga
Ima nešto ovog folklora svakodnevnog ne bi li se izmanipuliralo što više ljudi da ide u vojsku jer ćemo u rat
Vjerojatno je i priča oko entiteta slična stvar,ja ne vidim zašto bi se išlo na treći entitet ako visoki predstavnik može osigurat Hrvatima da biraju svoje predstavnike.
Treba nagalsiti da osim toga treba i sve ove druge doskočice srezat jer tipa sve više se dešava da netko zastupa romsku manjinu a da je rom postao nedavno
Ima takvih primjera na sve strane ali ovaj je najizraženiji.
Dosta dugo sam bio za građansku BiH sad ne znam koliko je to izvedivo s obzirom da se sustavno radi na tome da se kod većine stvori želja za diktaturom.Možda kad se završe ova velika preslagivanja nas nitko ne bude htio babysitat pa se moradnemo organizirat u nečemu po prvi put u životu![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako im nije najbolje, kod nas na birou nema ni jedan H. Još ako skuckaju kakav fakultet, odmah ide u opstinu ili u neko ministarstvo u Sarajevo (Federacija) ili Mostar (kanton).Sheyi je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:49Ma ja bih rekao da je Hrvatima najbolje u Bosni i da se najmanje trebaju zaliti. Ne bih volio da HDZ politika pokvari dobre odnose između Bosnjaka i Hrvata koji postoje kod nas ovdje, u Posavini i Srednjoj Bosni. A koliko radim s vama, izgleda da je vasa taktika da najvise kukate kad vam je najbolje.![]()
A sto kažeš uvijek ugroženi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma ima tu i do mentaliteta gdje ukoliko jedan ostvari neki utjecaj ili moć ide s tom zastavom da ubaci svoje ljude.Sheyi je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:49Ma ja bih rekao da je Hrvatima najbolje u Bosni i da se najmanje trebaju zaliti. Ne bih volio da HDZ politika pokvari dobre odnose između Bosnjaka i Hrvata koji postoje kod nas ovdje, u Posavini i Srednjoj Bosni. A koliko radim s vama, izgleda da je vasa taktika da najvise kukate kad vam je najbolje.Rosicky je napisao/la: ↑15 dec 2025, 16:42Ne znam kako to dođe do tebe.
Meni kao Hrvatu ne izlijeće ništa od toga
Ima nešto ovog folklora svakodnevnog ne bi li se izmanipuliralo što više ljudi da ide u vojsku jer ćemo u rat
Vjerojatno je i priča oko entiteta slična stvar,ja ne vidim zašto bi se išlo na treći entitet ako visoki predstavnik može osigurat Hrvatima da biraju svoje predstavnike.
Treba nagalsiti da osim toga treba i sve ove druge doskočice srezat jer tipa sve više se dešava da netko zastupa romsku manjinu a da je rom postao nedavno
Ima takvih primjera na sve strane ali ovaj je najizraženiji.
Dosta dugo sam bio za građansku BiH sad ne znam koliko je to izvedivo s obzirom da se sustavno radi na tome da se kod većine stvori želja za diktaturom.Možda kad se završe ova velika preslagivanja nas nitko ne bude htio babysitat pa se moradnemo organizirat u nečemu po prvi put u životu![]()
![]()
Kad ovako gledaš realno, znaš li razjedinjenijeg naroda od bošnjaka? Nekad budem fasciniran kako je bitnije da komšija propadne nego da obojica imaju
U Bosni i Hercegovini budžetska izdvajanja za istraživanje i razvoj (IR) u 2024. godini iznosila su 84 177 580 KM.
Pogled na ovu poržavajuću statistiku, u oblastima koje oblikuju svijet, pokazatelj je haosa iz kojeg, između ostalog isijava i zavist, kao stanje svakodnevnice društva u dekadenciji.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Nije loše, napredujemo svake godine na listi najkorumpranijih, ali mora ovo bolje, tek smo 4. na kontinentu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma ide Čola i po 4-ti 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Mislio sam da će i za ovaj dom u Tuzli biti "nikom ništa" ko kamenolom u Jablanici, al evo pohapsiše ovo dvoje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bit ce zrtvena janjad, da se kaze evo nekog smo uhapsili. Krivac se trebao traziti u gradskoj vlasti, pa i sam Zgradonacelnik i graditelj kruznih tokova i stupica po trotoarima...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.