Naslovnica United magazina 1995

a vidi kerika isti ramiz zmaj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nani je povrijeđen vec 20 dana i ocekuje se jos 5 sedmica tako da nista od togaCartman je napisao/la:Volio bi da u januaru vratimo Nania, a posaljemo Januzaja na posudbu. Momcini iz Belgije trebaju utakmice. Cak bi mozda bilo najbolje da ga posaljemo kod Ginger Goblina u Sociedad.
Momcina se vraca 4. januara.Policeman je napisao/la:Nani je povrijeđen vec 20 dana i ocekuje se jos 5 sedmica tako da nista od togaCartman je napisao/la:Volio bi da u januaru vratimo Nania, a posaljemo Januzaja na posudbu. Momcini iz Belgije trebaju utakmice. Cak bi mozda bilo najbolje da ga posaljemo kod Ginger Goblina u Sociedad.
Tu spadaju: Herrera, Fella, Rojo, pomenuti Small, te Shaw i Blind..Louis van Gaal tells #MUTV he doesn't think any injured players will return against Newcastle, but Chris Smalling "maybe" has a chance
Jest kada bi mi pravili sastav.. Ustalio se panj, dobro mu. Nisam vjerovao da cu se jednog dana radovati povratku Smalla.Belmin6 je napisao/la:Drvo![]()
I ne znam zašto mali Pedi nije ispred balvana.
Ni jedan ne bi bio veliki gubitak. Ali eto zadrzat McNaira, Blacketta i Pereiru. James i Lingard su svoje odradili.Policeman je napisao/la:Manchester United are running the risk of losing young gems like James Wilson, Paddy McNair, Tyler Blackett, Jesse Lingard, Andreas Pereira and finally Reece James, as their contracts run out in the summer – leaving them free to speak to foreign clubs and sign a pre-contract from January 1st.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -year.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I njega zadrzat, promaknuo mi.Belmin6 je napisao/la:A Wilsona
Yebiga, momcina Lingard ima vec 22 godine. Vrlo tesko da moze dobit pravu priliku. Ima nesto u njemu, apsolutno. Ali mislim da mu je bolje da ide.MrParanoic je napisao/la:Wilsona zadrzat prije i Mc-a i Blecketa,lima je dragulj.A ne slazem se da je Jesse rekao svoje cekaj da se vrati
Wilson kao ChicaCartman je napisao/la:I njega zadrzat, promaknuo mi.Belmin6 je napisao/la:A Wilsona![]()
Ali nisam ni u njegovom slucaju nesto odusevljen. Trenutno kada bi tipovao, rekao bi da ce bit prosjecan igrac za Unitedove prilike, igrac za klupe i rotacije. Nesto kao Hernandez. Isto predvidjam i Blacettu i McNairu. Perreiru nisam dovoljno gledao. Samo znam da su ga mnogo hvalili ranije, ali da donekle stagnira u zadnje vrijeme.
Janko je ja mislim najozbiljniji talenat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.