Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
jel istina da ode akpom u wigan na posudbu ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Gluposti teske,Harun93 je napisao/la:jel istina da ode akpom u wigan na posudbu ?

Jedino ako Wenger konta dovesti nekoga ,a ovako prosto nevjerujem da ce ga pustiti,vec su otisli Sanogo,Podolski,Campbel,sve igraci nastrojeni prema naprijed,tesko da ce i Chubu pustiti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vidim hvali se Bellerin... Sa razlogom. 
ALIIIII IMA JOŠ
Djevojka mu je komad samo takav.

ALIIIII IMA JOŠ

Sta ti jadanSamoZeljo je napisao/la:Vidim hvali se Bellerin... Sa razlogom.
ALIIIII IMA JOŠ

Belerin svaka cast ako ovo plodis, sto rece jedan forumas, dosad mi je Saban bio idol, al halal ti mjesto

Moze name gospodicne. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Isabella Johnson-EwersGunner4 je napisao/la:Moze name gospodicne.

Zna mali boli ga briga.

Pošto je Arteta blizu povratka, ne treba nam DM, taman imamo zamjenu za Kokelana 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Opaa sada smo saznali tip djevojaka koji @SamoZeljo voli.
Mislio sam da se samo na strumfove pali. 
@topnik samo da Koks ne bude njegova zamjena.

@topnik samo da Koks ne bude njegova zamjena.
Da, ove slatkice su mi najdraze.
(npr. Adriana Lima
)

ZanimljivoThierry Henry reveals he left Arsenal because of Arsene Wenger's uncertain future - and CRIED when it happened
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... irror_main" onclick="window.open(this.href);return false;

Da se ne lažemo,ovo je tip djevojke koju bi i moja bivša "opalila".
- GoonerGirl
- Kontakt:
Hello ljudi
Navijačica sam Arsenala od 11. godine. Ili za one kojma nije jasno od one sezone kad je Arsenal došao do finala Lige prvaka protiv Barcelone. I dok su moje vršnjakinje gledale crtiće ja sam redovito pratila svaku utakmicu Arsenala. Već sam tada znala da sam drugačija jer me nogomet zanimao mnogo više od prijateljica iz razreda.
Tada sam bila zaljubljena u Fabregasa. Bilo mi je jako teško kad se vratio u Barcelonu, ali puno puno puno teže mi je bilo kad je otišao u Plastiku. Taj potez nisam mogla shvatiti niti želim da shvatim. Samo sam bila jako razočarana jer mislim da mi Gooneri to nismo zaslužili.
Moj najdraži igrač sada i čovjek u kojeg sam potajno zaljubljena je Olivier <3 Možda je riječ zaljubljena prejaka jer nisam više puko dijete od 11 godina pa da se zaljubi tako u nekog stranog igrača. Sad mi je 20 i čvrsto sam na zemlji. Ali Olivier mi je najdraži i moja velika simpatija. Kakvo tijelo taj čovjek ima. Kakvu frizuru, osmijeh, proslavu gola. Definitivno ima onu karizmu koja je mamac za žene.
Moju punu podršku ima naš trener koji zadnjih godina prolazi kroz teško razdoblje zbog manjka trofeja. Ali treba biti svjestan da je on izvukao maksimalno što je mogao izvući od ekipe koja otplaćuje stadion i koja ima škrte vlasnike. Napokon je došao taj trofej prošle sezone. I znam da će neki reći da je previše ali ja vjerujem da ove sezone možemo osvojiti Ligu prvaka. Kad se svi povrijeđeni igrači vrate mi nismo ništa slabiji niti lošiji od plave i svjetloplave Plastike, od Bayerna, od Reala, od Barcelone. Možda smo čak u nekim segmentima i bolji od svih tih klubova. Victoria Concordia Crescit.

Navijačica sam Arsenala od 11. godine. Ili za one kojma nije jasno od one sezone kad je Arsenal došao do finala Lige prvaka protiv Barcelone. I dok su moje vršnjakinje gledale crtiće ja sam redovito pratila svaku utakmicu Arsenala. Već sam tada znala da sam drugačija jer me nogomet zanimao mnogo više od prijateljica iz razreda.
Tada sam bila zaljubljena u Fabregasa. Bilo mi je jako teško kad se vratio u Barcelonu, ali puno puno puno teže mi je bilo kad je otišao u Plastiku. Taj potez nisam mogla shvatiti niti želim da shvatim. Samo sam bila jako razočarana jer mislim da mi Gooneri to nismo zaslužili.
Moj najdraži igrač sada i čovjek u kojeg sam potajno zaljubljena je Olivier <3 Možda je riječ zaljubljena prejaka jer nisam više puko dijete od 11 godina pa da se zaljubi tako u nekog stranog igrača. Sad mi je 20 i čvrsto sam na zemlji. Ali Olivier mi je najdraži i moja velika simpatija. Kakvo tijelo taj čovjek ima. Kakvu frizuru, osmijeh, proslavu gola. Definitivno ima onu karizmu koja je mamac za žene.
Moju punu podršku ima naš trener koji zadnjih godina prolazi kroz teško razdoblje zbog manjka trofeja. Ali treba biti svjestan da je on izvukao maksimalno što je mogao izvući od ekipe koja otplaćuje stadion i koja ima škrte vlasnike. Napokon je došao taj trofej prošle sezone. I znam da će neki reći da je previše ali ja vjerujem da ove sezone možemo osvojiti Ligu prvaka. Kad se svi povrijeđeni igrači vrate mi nismo ništa slabiji niti lošiji od plave i svjetloplave Plastike, od Bayerna, od Reala, od Barcelone. Možda smo čak u nekim segmentima i bolji od svih tih klubova. Victoria Concordia Crescit.
Victoria Concordia Crescit
Ako nije Carry u pitanju, tj. jedna od njegovih podvojenih licnosti onda dobrodosla. 

-
- Kontakt:
Ovo se neko zajebava cuj panj omiljeni igrac i gotivi jos voajera

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@GoonerGirl
Sto je nekome dosadno u zivotu
Ajd zamisli ti mozga, i koliko je tebi zivot aktivan, kad ti moras da se registrujes i glumis djevojku
Sta li ono zeli postici ovim, da mi je samo znati
Ajd, daBogda te neko naquzioo od forumasa, "djevojkoo"

Sto je nekome dosadno u zivotu

Ajd zamisli ti mozga, i koliko je tebi zivot aktivan, kad ti moras da se registrujes i glumis djevojku

Sta li ono zeli postici ovim, da mi je samo znati

Ajd, daBogda te neko naquzioo od forumasa, "djevojkoo"

Zanimljiva vam ova tema postala, dodje mala i napise zivotni roman vi je odmah nogom u dupe
Btw.gledao sam vam i ovu zadnju tekmu, definitivno ste nas dobro opljackali sa Balerinom, a nije vam ni ovaj malac los, Conquelin il kako vec. Bez Alexisa uvalili 5 komada, Ozil i Cazorla dobro izgledali, ima nade za vas

Btw.gledao sam vam i ovu zadnju tekmu, definitivno ste nas dobro opljackali sa Balerinom, a nije vam ni ovaj malac los, Conquelin il kako vec. Bez Alexisa uvalili 5 komada, Ozil i Cazorla dobro izgledali, ima nade za vas

Poznavajuci nacin rada Barcelone vratice nam ga oni samo da ne bude kao sa drugima sto smo vracaliFurymaker je napisao/la:Zanimljiva vam ova tema postala, dodje mala i napise zivotni roman vi je odmah nogom u dupe![]()

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Hello tu ju tu.GoonerGirl je napisao/la:Hello ljudi![]()
Ćuj mala,može bit da mnogi sumnjaju u tvoj ženski indetitet s obzirom da je ovo ipak forum gdje su mnogi do sada imali podvojene licnosti ali sve dok ne jašeš malog ponija smatram da si dobrodošla u ovu beskrajnu dozu ludila gdje mišljenje ima baš svako,nekad je ono subjektivno,ima situacija i kada se posmatra objektivno na odredjenu tematiku ali najcesce se u suštini samo trola,šupljira i pljulje.
Vidim da fudbalsko znanje nije vodilja kojom se vodiš kada je u pitanju tvoj odabir za najdražeg igraca nego baš suprotno od toga,odnosno izgled i fizicke predispozicije što ipak dalje jeli aludira da si žensko ili pak da si samo u toj ulozi.
Ja cu da ti vjerujem na pisano slovo,ako si žensko onda je to sasvim ok ali ako i imaš eventualnu potrebu za lažnim predstavljanjem ni to ti necu uzeti za zlo,što bi rekao Marchelo: "21 vijek je,sad moćemo sve pa da se vratimo i na grane medju majmune"..
Wellcome i svako dobro.
Daj nam mala fejs 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.