Suta oni brate nisu imali u drugom poluvremenu, gledam utakmicu.slavenp je napisao/la:Čekam i ja heracles jbm im sveEmirTM87 je napisao/la:Fuj jbm ti heracles ne mogu sansu napraviti, treba mi njihov gol i psv 1.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Suta oni brate nisu imali u drugom poluvremenu, gledam utakmicu.slavenp je napisao/la:Čekam i ja heracles jbm im sveEmirTM87 je napisao/la:Fuj jbm ti heracles ne mogu sansu napraviti, treba mi njihov gol i psv 1.
GabrielBatistuta je napisao/la:Od 3 minute 0 -1 kakvi jadoviGabrielBatistuta je napisao/la:Ajde Lokeren 3+ nemojte mi vi zayebati![]()
haha u 73 pada drugi gol isto na camburu i ovdje ce ostati na dva gola,jel se neko zaje.bava sa mnom danas ?
hahaha eto gaGabrielBatistuta je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:Od 3 minute 0 -1 kakvi jadoviGabrielBatistuta je napisao/la:Ajde Lokeren 3+ nemojte mi vi zayebati![]()
haha u 73 pada drugi gol isto na camburu i ovdje ce ostati na dva gola,jel se neko zaje.bava sa mnom danas ?
A u ****, kakvi mrtvaciEmirTM87 je napisao/la:Suta oni brate nisu imali u drugom poluvremenu, gledam utakmicu.slavenp je napisao/la:Čekam i ja heracles jbm im sveEmirTM87 je napisao/la:Fuj jbm ti heracles ne mogu sansu napraviti, treba mi njihov gol i psv 1.
Drzim fige brateereeds je napisao/la:ajde milan i psv sviju vam![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.