Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Random pitanje, je li neko skidao dioptriju laserom? Kakva su iskustva?
S ovim videom je to samo potvrdio. Jbt zamisli ministar u Norveskoj ili Austriji objavi ovaj video radi izgradnje mosta , pa sutradan bi otkaz dobio... A Forto je sigurno u top 3 najgluplja lika na politickoj sceni kod nas.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:42https://www.klix.ba/biznis/privreda/for ... /251210076
koji je ovo retard bgte
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Također sam duboko razočaran da i ti čitaš smeće od kliksa .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:42https://www.klix.ba/biznis/privreda/for ... /251210076
koji je ovo retard bgte
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Odličan video Forte.
SDFA botovi skreću pažnju s projekta na video i ad hominem napade.
SDFA botovi skreću pažnju s projekta na video i ad hominem napade.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da, šta predviđaš kako će se odraziti na poslovanje?VensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:26Kojih ? Na aerodromu ?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Pensioner26
- Kontakt:
Otprilike redoslijedom Ramo, Forto, Helez.DamirT je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:45S ovim videom je to samo potvrdio. Jbt zamisli ministar u Norveskoj ili Austriji objavi ovaj video radi izgradnje mosta , pa sutradan bi otkaz dobio... A Forto je sigurno u top 3 najgluplja lika na politickoj sceni kod nas.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:42https://www.klix.ba/biznis/privreda/for ... /251210076
koji je ovo retard bgte
Brutalna dominacija Zijada Krnjica. 
Mirko Jankov iz Beograda. Proguglaj malo o profesoru.AshburtonG je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:24Random pitanje, je li neko skidao dioptriju laserom? Kakva su iskustva?
Član porodice je nedavno imao intervenciju. Sve pohvale, za sada.
Čuo sam od drugih da su išli na Ilidžu, kod nekog Arapa, koji je usput budi rečeno dosta jeftiniji.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
Iskreno Bajić je namazan i zna šta radi , priča se da se vraća . Ja bih volio da tako bude .
Ramezić je užasan , bolje da su fikus stavili . Apsolutno nikakve veze sa avijacijom , ogroman promašaj Muzura . Mislim da su shvatili da direktor aerodroma ne može biti neko ko veze nema sa avijacijom .
Ma samo da Yaranair otvori bazu , to nam je još 10 novih destinacija minimalno . Onda idemo preko 3 miliona putnika , treba novi terminal . Ovaj trenutni je projektovan do 2.5 miliona putnika .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ASD
- Kontakt:
Znam par momaka kod nas što su cvike u mladosti nosili i da nakon operacije više nikad nisu išli.AshburtonG je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:24Random pitanje, je li neko skidao dioptriju laserom? Kakva su iskustva?
I meni se nedavno pojavila dioptrija, za sada minimalna, moguće ako se poveća da bih i ja išao na tu opciju. Za sada nemam problema, jest da se treba prilagoditi na to da ne vidiš neke stvari koje si prije jednostavno mogao vidjeti.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Prodje vec mjesec od tragedije u Tuzli.18 mrtvih niko vise i ne spominje,svi zaboravili na tu tragediju(samo jedna u nizu) a do sad niko nije uhapsen,nema nikakvih ostavki itd.Mi smo nacija za izučavanja
Jesam ja, sve preporuke. Zanimljivo iskustvo, bezbolno al malo morbidnoAshburtonG je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:24Random pitanje, je li neko skidao dioptriju laserom? Kakva su iskustva?
Jedina mana je što nisam mogao ući u zadimljen prostor dvije, tri godine bez da mi glava ne eksplodira kroz 5 minuta
Ja nemam muda sociva da nosim a ne da idem pod laser, budi Bog s nama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ma meni je kad otvorim klix ko da upalim neki skec na yt.VensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:27Duboko sam razočaran da ti čitaš smeće od kliksa .![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam isto imao namjeru jer mi je desno oko - 1.5, a lijevo - 0.5 ali onda mi kolegica koja je to radila ispričala kakve je komplikacije imala pa sam odustao.AshburtonG je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:24Random pitanje, je li neko skidao dioptriju laserom? Kakva su iskustva?
Uglavnom 6 mjeseci poslije operacije je imala jako zamućen vid da nije mogla do wc-a i onda najednom sve prošlo
A opet znam dvoje ljudi koji su bez problema odradili.
Ja naočale i ne nosim, ****. Kad oćoravim skroz onda ću.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Počni nositi, radi sebe.Marsal je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:14Ja sam isto imao namjeru jer mi je desno oko - 1.5, a lijevo - 0.5 ali onda mi kolegica koja je to radila ispričala kakve je komplikacije imala pa sam odustao.AshburtonG je napisao/la: ↑10 dec 2025, 16:24Random pitanje, je li neko skidao dioptriju laserom? Kakva su iskustva?
Uglavnom 6 mjeseci poslije operacije je imala jako zamućen vid da nije mogla do wc-a i onda najednom sve prošlo
A opet znam dvoje ljudi koji su bez problema odradili.
Ja naočale i ne nosim, ****. Kad oćoravim skroz onda ću.
Ja ih jedino nosim kada sam kući i to samo kad gledam u ekran. Imati ćeš jake probleme s glavoboljom, ako budeš oči puno naprezao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ove budaletine će uništiti WC, pa bolje da Sjeverna Koreja organizuje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Hvala momciluci na feedbacku.
Ja sam isto pozitivne stvari do sad cuo od raje. Bas mi je prije par sedmica radnica neku mrenu skidala na ocima, pa usput odradila i to skidanje. Kaze preporodila se.
Smorise me naocare, a konstantna mi je dioptrija zadnje dvije godine. Prije par godina je bas galopirajuca bila. U roku od 2-3 godine mi je skocila na -3, a krenuo sam sa -0,5 nekad prije 9-10 godina. Sociva su top, ali posto sam baksuz, a i konstantno u kontaktu s ljudima, ja bih svaki mjesec kuburio s nekom infekcijom. Probao sam i mnogo bolje se vidi s njima, ali slaba nafaka kad se moras zahmetit oko toga vazda.
Jos se sjecam prvog sexa prije jedno 2 godine sa socivima, mislio ispalo mi socivo, ali valjda samo krenulo spadat. Reko bog te vidio guzim i ispadose mi oci.
Ja sam isto pozitivne stvari do sad cuo od raje. Bas mi je prije par sedmica radnica neku mrenu skidala na ocima, pa usput odradila i to skidanje. Kaze preporodila se.
Smorise me naocare, a konstantna mi je dioptrija zadnje dvije godine. Prije par godina je bas galopirajuca bila. U roku od 2-3 godine mi je skocila na -3, a krenuo sam sa -0,5 nekad prije 9-10 godina. Sociva su top, ali posto sam baksuz, a i konstantno u kontaktu s ljudima, ja bih svaki mjesec kuburio s nekom infekcijom. Probao sam i mnogo bolje se vidi s njima, ali slaba nafaka kad se moras zahmetit oko toga vazda.
Jos se sjecam prvog sexa prije jedno 2 godine sa socivima, mislio ispalo mi socivo, ali valjda samo krenulo spadat. Reko bog te vidio guzim i ispadose mi oci.
Pa kako nebi, i ti da se hranis u McDonaldsu k'o trump bi unistio wc, kad zacepibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 01:01
Ove budaletine će uništiti WC, pa bolje da Sjeverna Koreja organizuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.