FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onaj ko planira ići u zenicu, neka još jednom dobro razmisli....
al se zato mogu držati lekcije pazarcima, što da nebistrikboy je napisao/la: A kako obuzdati kad niko na sceni nema grama mentaliteta...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Evolution87
- Kontakt:
Da hoce ovi iz Celika biti pametni pa otvoriti sjevernu tribinu jer se zna da cemo doci, tako bi smanjili mogucnost belaja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nece ici picka i to je to, ici ce pravi navijaci vjerni koji idu pa cak i na mjesec radi svog kluba, meni su gori ovi sto pisu a nisu vidjeli gostovanja u zivotu, islo se je uvjek i ici ce se, PICKA JE ZA MENE KO NE ODE U ZENICU.. sta su to oni neka sila neznam ni ja sta vec pa se nesto plasite ono ovo, ko nece ici neka i ne pise gluposti nabija tenzije **** ono ovo bit ce belaja, nek nas ode 300 mogu nas za pisu sve redom uhvatiti.. NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
- bistrikboy
- Kontakt:
to ne mijenja cinjenicu da mi na sceni nemamo mentaliteta i solidarnosti navijacke,ili zelis da cujes da je vi imateVanBasten je napisao/la:al se zato mogu držati lekcije pazarcima, što da nebistrikboy je napisao/la: A kako obuzdati kad niko na sceni nema grama mentaliteta...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ama čovjeće "primirje" haj'mo ti i ja na kafu...eto primirje je...ali kako obuzdati masu...ne bi me iznenadilo da se porokaju medjusobno na tribini kad bi se izmijesali...ocito ti to ne kontas...Djorkaeff je napisao/la:Ti ne kontaš da bi to "primirje" bilo radi nekog višeg cilja. Mentalitet...
Ako hoće da se očuvaju dobri odnosi zvaničnih RZ i HZ bolje je da vaši ne dolaze isto kao što bi bilo dobro da ne dolaze naši tamo da je obrnuta situacija...
Nisu navijači Čelika samo RZ..nadam se da razumijes sta hocu reci...
pozz
#samoČelik
nisi skont'o.bistrikboy je napisao/la:to ne mijenja cinjenicu da mi na sceni nemamo mentaliteta i solidarnosti navijacke,ili zelis da cujes da je vi imateVanBasten je napisao/la:al se zato mogu držati lekcije pazarcima, što da nebistrikboy je napisao/la: A kako obuzdati kad niko na sceni nema grama mentaliteta...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Stvarno nemam namjeru da se raspravljam, evo ti jedan od mnogobrojnih primjera gdje je zabrana sprijecila hordanje, pa samo da prestanete vise tu glupost da pisete...seyoniii je napisao/la:NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
Disciplinska komisija donijela odluku
Sarajevu dvije utakmice bez navijača i 8.000 KM kazne
Sarajevo - Rudar P.

FORZA ZELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
@van basten
Mah parola skontao sam,nisam fulio odgovor a nisu ni grobari...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
bit ce otvorena sjeverna tribina ... potpis selimovic !
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ma kakva parola... radilo se o generalno mudrovanju naših, a vlastita avlija u 5 dekabistrikboy je napisao/la:@van basten
nebitno.
I šta je pametnjaković htio da kaže?kenan_tm87 je napisao/la:Stvarno nemam namjeru da se raspravljam, evo ti jedan od mnogobrojnih primjera gdje je zabrana sprijecila hordanje, pa samo da prestanete vise tu glupost da pisete...seyoniii je napisao/la:NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
Sarajevo - Rudar P.

Krokodil je napisao/la:I šta je pametnjaković htio da kaže?kenan_tm87 je napisao/la:Stvarno nemam namjeru da se raspravljam, evo ti jedan od mnogobrojnih primjera gdje je zabrana sprijecila hordanje, pa samo da prestanete vise tu glupost da pisete...seyoniii je napisao/la:NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
Sarajevo - Rudar P.
Kakav lik

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
haj neka još neko citira cjeli post sa slikom... najmanje 5 puta.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nema druze potrebe za takvim tonom. Bilo vas je malo manje od 300 na Ciglanama pa kako se sjecam bjezali ste nakon jedne minute i na pijacu i u kafice i u zgrade, tako da ti ta prica ne pije vode.seyoniii je napisao/la:nece ici picka i to je to, ici ce pravi navijaci vjerni koji idu pa cak i na mjesec radi svog kluba, meni su gori ovi sto pisu a nisu vidjeli gostovanja u zivotu, islo se je uvjek i ici ce se, PICKA JE ZA MENE KO NE ODE U ZENICU.. sta su to oni neka sila neznam ni ja sta vec pa se nesto plasite ono ovo, ko nece ici neka i ne pise gluposti nabija tenzije **** ono ovo bit ce belaja, nek nas ode 300 mogu nas za pisu sve redom uhvatiti.. NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
Lijepo vam par momaka pise da dobro razmislite o dolasku jer ne radi se o nekakvoj sili nego o tome da je totalni haos i u drzavi i u gradu.
Kod nas tona neke djece koja se nesto kao dokazuje po carsiji tako da ste im vi idealna prilika da se "dokazu".
Sve u svemu ja mislim da nije pametno da dodete, svi su nekako otisli sa zivcima, bolje sprijeciti nego lijeciti ili ne dao Bog nesto jos gore.
LP
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
druze nije to dizanje tona, nego govorim za ove svoje sto pametuju ono ovo, jbg price su jedno djela su drugo, ja samo kazem da ce se ici i to je to, nema potrebe da se tu puno prica. ja sam 1 svjestan poslijedica sta moze da bude al ja idem iz ljubavi i ne bojim se nicega dok sam ziv isao sam i ici cu da gledam i bodrim svoje SARAJEVO, neg me nerviraju ovi koji nece ici jos prepadaju raju ono ovo.masteRofPoker je napisao/la:Nema druze potrebe za takvim tonom. Bilo vas je malo manje od 300 na Ciglanama pa kako se sjecam bjezali ste nakon jedne minute i na pijacu i u kafice i u zgrade, tako da ti ta prica ne pije vode.seyoniii je napisao/la:nece ici picka i to je to, ici ce pravi navijaci vjerni koji idu pa cak i na mjesec radi svog kluba, meni su gori ovi sto pisu a nisu vidjeli gostovanja u zivotu, islo se je uvjek i ici ce se, PICKA JE ZA MENE KO NE ODE U ZENICU.. sta su to oni neka sila neznam ni ja sta vec pa se nesto plasite ono ovo, ko nece ici neka i ne pise gluposti nabija tenzije **** ono ovo bit ce belaja, nek nas ode 300 mogu nas za pisu sve redom uhvatiti.. NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
Lijepo vam par momaka pise da dobro razmislite o dolasku jer ne radi se o nekakvoj sili nego o tome da je totalni haos i u drzavi i u gradu.
Kod nas tona neke djece koja se nesto kao dokazuje po carsiji tako da ste im vi idealna prilika da se "dokazu".
Sve u svemu ja mislim da nije pametno da dodete, svi su nekako otisli sa zivcima, bolje sprijeciti nego lijeciti ili ne dao Bog nesto jos gore.
LP
Ne kontam svrhu tvojih postova. Hoćeš da kažeš da će se ići? Znamo. Hoćeš da se hvališ da ideš? Bravo.seyoniii je napisao/la:druze nije to dizanje tona, nego govorim za ove svoje sto pametuju ono ovo, jbg price su jedno djela su drugo, ja samo kazem da ce se ici i to je to, nema potrebe da se tu puno prica. ja sam 1 svjestan poslijedica sta moze da bude al ja idem iz ljubavi i ne bojim se nicega dok sam ziv isao sam i ici cu da gledam i bodrim svoje SARAJEVO, neg me nerviraju ovi koji nece ici jos prepadaju raju ono ovo.masteRofPoker je napisao/la:Nema druze potrebe za takvim tonom. Bilo vas je malo manje od 300 na Ciglanama pa kako se sjecam bjezali ste nakon jedne minute i na pijacu i u kafice i u zgrade, tako da ti ta prica ne pije vode.seyoniii je napisao/la:nece ici picka i to je to, ici ce pravi navijaci vjerni koji idu pa cak i na mjesec radi svog kluba, meni su gori ovi sto pisu a nisu vidjeli gostovanja u zivotu, islo se je uvjek i ici ce se, PICKA JE ZA MENE KO NE ODE U ZENICU.. sta su to oni neka sila neznam ni ja sta vec pa se nesto plasite ono ovo, ko nece ici neka i ne pise gluposti nabija tenzije **** ono ovo bit ce belaja, nek nas ode 300 mogu nas za pisu sve redom uhvatiti.. NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIEJCIT HORDANJE, GDJE SI TI TU SMO I MI UVJEK CEMO TEBE BODRITI !!
LP
-
- Kontakt:
ja se evo sasrao mislim da necu ici 

ako će biti otvorena sjeverna tribina, to onda vec mijenja cijelu pricu...medjutim, za to "otvaranje" sjeverne tribine Sarajevo ce morati platiti Čeliku, onako iza kulisa sto bi se reklo, jer ce u tom slucaju Čelik biti kažnjen od Saveza za propust u organizaciji meča...ali nije to vama problem, imate vi paralucif3R666 je napisao/la:bit ce otvorena sjeverna tribina ... potpis selimovic !

#samoČelik
-
- Kontakt:
Celik ce biti kaznjen zato sto je otvorio tribinu? Ne kontam? Da li je savez decidno naveo koje tribine smiju biti otvorene, a koje ne?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amco46, ASD, boki86, bordobijeli, Dave, Ferrante071, Fudo, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Oerde, Sanfrancisco, Serha, VolimoSarajevo i 128 gostiju.