Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako iz naredne 3 utakmice uzmemo 9 boba,prvaci smo al milion posto... Al valja uzet 9 boba...pinoglavi je napisao/la:Dobiti Radnik i 4 boda iz utakmica sa Vitezom i Zeljom. Onda nama ide laksi raspored(Velez u gostima i 2 vezane kuci-Mladost i Siroki) a protivnicima tezi. Dakle samo izdrzati naredna 3 kola na prvoj poziciji i sanse su nam ogromne.
Pa malo optimističnije gledajući mi do derbija sa Sarajevom možemo sve pobjediti (kući - Radnik, Mladost, Široki, Željo, Drina, u gostima: Vitez, Velež, Olimpik i Travnik) što i nije daleko od pameti...solinas je napisao/la:Istog sam misljenja.pinoglavi je napisao/la:Dobiti Radnik i 4 boda iz utakmica sa Vitezom i Zeljom. Onda nama ide laksi raspored(Velez u gostima i 2 vezane kuci-Mladost i Siroki) a protivnicima tezi. Dakle samo izdrzati naredna 3 kola na prvoj poziciji i sanse su nam ogromne.
Radnik,Vitez, Zeljo,Velez,Siroki,Mladost.
Realno je uzeti 15 bodova iz tih utakmica.
A mislim da ce prvak kao i putnici u evropu biti odluceni do Sarajeva,barem sto se nas tice.
Više me Vitez brine, nego Željezničarstaragarda je napisao/la:Ako iz naredne 3 utakmice uzmemo 9 boba,prvaci smo al milion posto... Al valja uzet 9 boba...pinoglavi je napisao/la:Dobiti Radnik i 4 boda iz utakmica sa Vitezom i Zeljom. Onda nama ide laksi raspored(Velez u gostima i 2 vezane kuci-Mladost i Siroki) a protivnicima tezi. Dakle samo izdrzati naredna 3 kola na prvoj poziciji i sanse su nam ogromne.
Ako mlatnemo Radnika sad, ne sumnjam da će nas u Vitez otići kao i u Zvornik.staragarda je napisao/la:U svakoj od naredne 4 na strani INVAZIJA je ključna riječ... Vitez,vrapcici, sarajevo i travnik... Ovdje ćemo uzet puni plijen samo ako igračima napravimo domaći ambijent...zato.... 500 +.... i to je to
DA, POSLIJE RADNIKA NADAT SE ABD. + 4 U ONOSU NA ZRINJSKI.TzXHc je napisao/la:Ako mlatnemo Radnika sad, ne sumnjam da će nas u Vitez otići kao i u Zvornik.staragarda je napisao/la:U svakoj od naredne 4 na strani INVAZIJA je ključna riječ... Vitez,vrapcici, sarajevo i travnik... Ovdje ćemo uzet puni plijen samo ako igračima napravimo domaći ambijent...zato.... 500 +.... i to je to
de pomno prati Haurdica, da vidimo sta to Husref vidi u njemusloboda72 je napisao/la:ODOH JA NA TRENING U 15 :00. DŽABA JE OVDE SAD KALKULISATI." VALJA NAMA PREKO RIJEKE".
Jel na pomoćnom terenu? Mogao bih i ja doći...sloboda72 je napisao/la:ODOH JA NA TRENING U 15 :00. DŽABA JE OVDE SAD KALKULISATI." VALJA NAMA PREKO RIJEKE".
Nemoj nikom suditi na osnovu Banja Luke.Vidjet ćeš.Chinaglia je napisao/la:de pomno prati Haurdica, da vidimo sta to Husref vidi u njemusloboda72 je napisao/la:ODOH JA NA TRENING U 15 :00. DŽABA JE OVDE SAD KALKULISATI." VALJA NAMA PREKO RIJEKE".
Zar nije bolje da nam konkurenti dolaze na noge kuci.Thranduil je napisao/la:Jbn će biti ove utakmice kući u narednom periodu Radnik,Željezničar i Široki. Trći,peti i šesti na tabeli. Sve ekipe što se bore za europu.
Možemo sve dobiti a možemo i sve izgubiti,naše je da napunimo Tušanj i nadamo se najboljem.Thranduil je napisao/la:Jbn će biti ove utakmice kući u narednom periodu Radnik,Željezničar i Široki. Trći,peti i šesti na tabeli. Sve ekipe što se bore za europu.
To je tosolinas je napisao/la:Zar nije bolje da nam konkurenti dolaze na noge kuci.Thranduil je napisao/la:Jbn će biti ove utakmice kući u narednom periodu Radnik,Željezničar i Široki. Trći,peti i šesti na tabeli. Sve ekipe što se bore za europu.
Ako te tri ekipe ne mozemo dobiti na Tusnju,o kakvoj tituli pricamo...
Sta je bilo ?TzXHc je napisao/la:Sloboda navijačima!! Druže izdrži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.