FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najtezi protivnik i uz to nenositelj, naravno.
Neka odmah pocnu skautirati najtezeg moguceg protivnika u drugom pretkolu, ako se to zna, posto nas ni taj sigurno nece zaobici ako prodjemo ove.
Neka odmah pocnu skautirati najtezeg moguceg protivnika u drugom pretkolu, ako se to zna, posto nas ni taj sigurno nece zaobici ako prodjemo ove.
-
- Kontakt:
Dzaba, ro ljudi ne kontaju, moze se igrati, naravno, al da je moglo teze daBoda da jeste.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:19Ljudi Ilicica dovode u ekipu, a nama pojacanje igrac iz druge hrvatske lige...
Yebo te zivot, od 4 ekipe izvuces ovu najjacu, koja vrijedi vise nego ove 3 preostale zajedno
- Riquelme1921
- Kontakt:
E yebi ga onda. Nadao sam se barem kad sam vidio vrijednost ekipe da su nositelji pa da me nešto obraduje. Ovako nam isto dođe ili oni ili San Marino.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:18Naravno da nisu, da jesu i ja bih ih onda htio.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:18Raja je li Koper nositelj u drugom pretkolu ili smo i tada nenositelji?
Šteta, moglo je mnogo lakše, ali znali smo izbaciti i jače ekipe. Prošli put smo u prvom sastavu sa Drinom, Turanjaninom, Drljom, Rustemovićem, Haračićem izbacili Dinamo Minsk, zašto ne Koper? Prošli bismo Neftchi da nije bilo onog voleja u 95.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Nije nikakav bauk niti neku veliku prednost dajem njima..ali daleko najtezi protivnik
=\_1921_/=
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
50-50 sanse
Invazija se ocekuje u Sloveniji, po prolaz yebo vas Koper
Invazija se ocekuje u Sloveniji, po prolaz yebo vas Koper
Jel istina da im stadion prima samo 4000?
-
- Kontakt:
Ja se pitam mozel jednom nornalno, te Haifa, te Minsk, te Koper, mogul jednom kakvi kuhari i kelneri na pocetkuRiquelme1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:22E yebi ga onda. Nadao sam se barem kad sam vidio vrijednost ekipe da su nositelji pa da me nešto obraduje. Ovako nam isto dođe ili oni ili San Marino.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:18Naravno da nisu, da jesu i ja bih ih onda htio.Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:18Raja je li Koper nositelj u drugom pretkolu ili smo i tada nenositelji?
Šteta, moglo je mnogo lakše, ali znali smo izbaciti i jače ekipe. Prošli put smo u prvom sastavu sa Drinom, Turanjaninom, Drljom, Rustemovićem, Haračićem izbacili Dinamo Minsk, zašto ne Koper? Prošli bismo Neftchi da nije bilo onog voleja u 95.

Barem je blizu i bice nasih ko u prici, to je dobro, ako nista

- dubioza144
- Kontakt:
Od 4 ekipe najtezi protivnik jedina sreca je u tome sto smo vec sad na velikom oprezu i necemo vec sad najavljivat 2 pretkolo i pitat kad ce karte za 2 pretkolo, necemo ih potcjenit reci cemo da su kao neki favoriti i to je to, da ih mozemo proc mozemo, nek bude ko Dinamo Minsk i svi sretni i zadovoljni, koliko toliko sto se tice navijaca sigurno da ce izgledat obje tekme kao domace.. hajdee Željo

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kakav ba Iličić, čovjek došao na prijateljskoj osnovi, dao jedan gol prošle sezone. Naravno da je bio sjajan igrač, ali nećemo ga sad predstavljati kao Yamala. Ima 37. godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Postali smo mi pi.cke na svim poljima a ne samo u fudbalu ali helem nejse. Niko ne spori da smo mogli proći i bolje ali vjerujem da i ovi iz Kopra nisu baš sretni što su nas dobili. Najjači su u Slovenskoj ligi kao gostujuća ekipa i moram prvu utakmicu odigrati sa maksimalnom fokusiranošću. Kod kuće i nemaju baš respektabilnu statistiku (44% pobjeda).
-
- Kontakt:
Dajte ba,ovdje se piše isto da smo izvukli Fiorentinu,Koper po transfermarktu jednom bio prvak Slovenije i to 2009/10,4 ekipa po kvalitetu u ligi trenutno kao i mi.Što kaže Nedo,šanse 50-50.
-
- Kontakt:
Nije poenta sto je Koper mize se igrati sa njima, ali ljudi jel bolje da smo dobili ove iz San Marina pa malo laksa utakmica za igrace prolaz, istrositi cemo se mnogo protiv Kopera ali eto ja se nadam prolazu ako Bog da
-
- Kontakt:
Fakat kakav je ovaj Koper je li neko prati Slovensku ligu, kakve su rezultate ostvarivali, odakle su im igraci.
Sumnjam da su u rangu Olimpije i Maribora.
Ako neko prati njihovu ligu neka nam napise nesto vise, jer vidim da su se mnogi sasrali a zaboravljaju da je to klub iz malog mjesta bez navijacke baze i nije isto igrati na punoj Grbavici i pred 1000-2000 GLEDALACA.
Prolazimo ovo sigurno
Sumnjam da su u rangu Olimpije i Maribora.
Ako neko prati njihovu ligu neka nam napise nesto vise, jer vidim da su se mnogi sasrali a zaboravljaju da je to klub iz malog mjesta bez navijacke baze i nije isto igrati na punoj Grbavici i pred 1000-2000 GLEDALACA.
Prolazimo ovo sigurno
To je liga gdje domaći teren ne znači apsolutno ništa, tribine su prazne svakako. Tamo pritisak ne postoji.
Ljudski Vrt je malo ispred, a ovo ostalo je smiješno. Mi na jednoj utakmici imamo gledalaca kao njihovo cijelo kolo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta se imaju istrositi. U prvenstvu cemo igrati svako kolo DERBI utakmicu, ako ih u narednih mjesec dana ne pripremi za derbije onda nemamo sta traziti ni u prvenstvu.Napaceni87 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:27Nije poenta sto je Koper mize se igrati sa njima, ali ljudi jel bolje da smo dobili ove iz San Marina pa malo laksa utakmica za igrace prolaz, istrositi cemo se mnogo protiv Kopera ali eto ja se nadam prolazu ako Bog da
Nasa liga je puno jaca i kvalitetnija od slovenske jer imas pitare, Borac, Zrinjski, Velez, sve su to ekipe sa kojima igras jake utakmice, dok Koper ima Maribor i Olimpiju.
Nama je ostala okosnica tima i uz dobre pripreme i punu Dolinu cupova ovo prolazimo. Sjetite se Maribora i gostovanja idemo u Koper da se iskupamo i da slavimo prolaz.
-
- Kontakt:
Mene najvise brine to sto ulazimo u ovaj dvomec sa novim trenerom i komplet novom zadnjom linijom.
Plus smo izgubili najbitnijeg igraca u veznom redu.
Plus smo izgubili najbitnijeg igraca u veznom redu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jest ovaj Koper ku**** sreće dobiše ljudi najtežeg protivnika. 
Edit : Ova utakmica će biti ogledalo cijele sezone.

Edit : Ova utakmica će biti ogledalo cijele sezone.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 17 jun 2025, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Nije Koper mogao gore izvuci
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lecler, mavi, MoSaZeLjo1921 i 31 gost.