FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sinoćnja formacija 4-1-4-1 mi se itekako svidjela, Zolotić ispred odbrane, a u liniji Zeba, Svraka, Jamak i Bešlija i u napadu Adilović...Ovakvu formaciju treba igrati i buduće na gostovanjima, sinoć se pokazala kao odličan recept...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E ljudi dao adilovic gol borcu 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sve vi znate, nego se pravite da ne znate kad ste u manjini , sve vi znate...jubitubi je napisao/la:To za kapiju ti ne mogu objasniti,jer ni sam ne znam...ChWilla je napisao/la:a normalna je procedura da kapija bude otvorena u toku utakmice?
koga vi **** i što ste uopšte došli ako vam se ne sviđa tema?
Jao bumbara iz Banja Luke ,nikad ja tu gamad nisam volio .Ono sto su uradili je jadno.
Mislim da bi im jos 2 komada uvalili da se tekma nastavila,oni vole broj 3 i to bi im darovali mi.
Zeba je onu sansu trebao iskoristiti ali kao da je preplasen ,nekako felsavo opuca i promasi ali sta ces jbg .
Svaka cast nasim navijacima ,igracima i naravno Osimu .
Mislim da bi im jos 2 komada uvalili da se tekma nastavila,oni vole broj 3 i to bi im darovali mi.
Zeba je onu sansu trebao iskoristiti ali kao da je preplasen ,nekako felsavo opuca i promasi ali sta ces jbg .
Svaka cast nasim navijacima ,igracima i naravno Osimu .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dobro je da je Amar Osim rekao svoje mišljenje: " Razmišljamo da se ukrcamo u bus i da se odvezemo prema Banja Luci, jer su se stekli uslovi." Sve ostalo je suvišno pričati.
Koliko god se raspravljalo o ovoj temi, nama su najbitnija 3 boda u samo pola sata igre, što je dobro za odmornost igrača. Nije niko povrijeđen i pored očite namjere da bude više takvih slučajeva među navijačima Želje.
Očekujem normalnu reakciju nadležnih organa na onakav incident, to znači kazna koja će naučiti pameti dodikovce, mladićevce, šešeljevce i sl. da oni nemaju mjesta u sportu, na tribinama i sl. Naravno tu mislim i na čelnike FK Borca, koji će shvatiti da od svog stadiona moraju udaljiti takve brđane, ološ, smrdež, šljam i otpad civilizacije...
Veća rasprava sa podržavateljima "zidarskog napada" na navijače Želje, nije potrebna, jer cilj takvih i jeste porvociranje i dokazivanje nekih abnormalnih anomalija kao realnih opcija ovoga društva.
Cilj im je bio "srušiti Želju" u trci za prvaka, međutim učinili su sami sebi medvjeđu uslugu. To će Borac najbolje osjetiti u svojoj kasi i shvatit će da je sportsko nadmetanje nešto što će Borcu donjeti prosperitet, a da je divljanje seoskih džilkoša po sportskim terenima jedna velika sramota za grad Banja Luku, za klub i kompletnu njegovu organizaciju.
Očekujem od Amara da će smiriti tenzije današnjom press konferencijom i da će Huškašima sa FTV-a i PTPC-a začepiti usta argumentovano, kao i uvijek do sada.
Volim te Željo!
Koliko god se raspravljalo o ovoj temi, nama su najbitnija 3 boda u samo pola sata igre, što je dobro za odmornost igrača. Nije niko povrijeđen i pored očite namjere da bude više takvih slučajeva među navijačima Želje.
Očekujem normalnu reakciju nadležnih organa na onakav incident, to znači kazna koja će naučiti pameti dodikovce, mladićevce, šešeljevce i sl. da oni nemaju mjesta u sportu, na tribinama i sl. Naravno tu mislim i na čelnike FK Borca, koji će shvatiti da od svog stadiona moraju udaljiti takve brđane, ološ, smrdež, šljam i otpad civilizacije...
Veća rasprava sa podržavateljima "zidarskog napada" na navijače Želje, nije potrebna, jer cilj takvih i jeste porvociranje i dokazivanje nekih abnormalnih anomalija kao realnih opcija ovoga društva.
Cilj im je bio "srušiti Želju" u trci za prvaka, međutim učinili su sami sebi medvjeđu uslugu. To će Borac najbolje osjetiti u svojoj kasi i shvatit će da je sportsko nadmetanje nešto što će Borcu donjeti prosperitet, a da je divljanje seoskih džilkoša po sportskim terenima jedna velika sramota za grad Banja Luku, za klub i kompletnu njegovu organizaciju.
Očekujem od Amara da će smiriti tenzije današnjom press konferencijom i da će Huškašima sa FTV-a i PTPC-a začepiti usta argumentovano, kao i uvijek do sada.
Volim te Željo!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Tri fonta, 4 nijanse plave...svaka cast
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Borac apsolviran. Idemo dalje....
http://www.****/sport/fudbal/5 ... -bilo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/5 ... -bilo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Dovoljno je da postigne vama i borcu go, sve mu opraštamo !Sarajlijc@ je napisao/la:E ljudi dao adilovic gol borcu
Bojim se da ga (Adilovića) sad protiv Olimpicka onaj Regoje opet ne navuče na tanak led, kad se samo sjetim kakve je Lazo s njim imao okršaje.THC je napisao/la: Dovoljno je da postigne vama i borcu go, sve mu opraštamo !
A svi znamo kakav je Regoje.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Zaboravio sam napisati, kada smo igrali protiv famosa, da onaj "drente" nije potpisao sa njima nista, samo trenira.
Vjerovatno ga brko u steku drzi
Seyo_TM je napisao/la:Zaboravio sam napisati, kada smo igrali protiv famosa, da onaj "drente" nije potpisao sa njima nista, samo trenira.

Ovaj ?
To je ispomoc na tribini
Dobro, ali ovo sa strane.Seyo_TM je napisao/la:To je ispomoc na tribini
- Neandertalac
- Kontakt:
Valjda i Adilovic zna sta mu je raditi , neka igra ne misleci puno na papka i to je to . Kaze mu Amar za ono protiv Olimpica : bravo majstore razdrmo si ekipuellaxaz je napisao/la:Bojim se da ga (Adilovića) sad protiv Olimpicka onaj Regoje opet ne navuče na tanak led, kad se samo sjetim kakve je Lazo s njim imao okršaje.THC je napisao/la: Dovoljno je da postigne vama i borcu go, sve mu opraštamo !
A svi znamo kakav je Regoje.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
da li ce danas biti trening i u kolko ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Hutovo BlatoTHC je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Zaboravio sam napisati, kada smo igrali protiv famosa, da onaj "drente" nije potpisao sa njima nista, samo trenira.
Ovaj ?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
KB-TM87 je napisao/la:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.