Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VivaLaStella
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VivaLaStella » 09 dec 2025, 16:42

huupmil je napisao/la:
09 dec 2025, 15:56
19vendetta87 je napisao/la:
09 dec 2025, 11:38
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251208198

Dan te neyebo, lik otvoreno prijeti ubistvom, ponizava policajce na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i prođe bez kazne...
Pogledao sam snimak i pogledao komentare. Ovdje i na klix. Nije mi jasno zasto se nerpeljivost iskazana prema elemenatu koji se ne poznaje prodaje kao nerpeljivost prema Bosnjacima. Pa zar ne zive svi skupa normalno u tom Kiseljaku?
Jel bilo problema sa Bosnjacima u Kiseljaku? Nesto se ne sjecam.
Ovo je problem sa ljudima druge boje koze i druge kulture, i ljudi od sluzbenika traze objasnjenje. Nema puno malih zajednica koje ne reaguju ovako u svijetu generalno, osim u Americi gdje su segregacije klasne, u Evropi su jos uvijek kulturne.
lol čitaš klix komentare?

Po meni je ovdje glavni problem odnos ovih maloumnih seljobera prema službenim licima. Ovo treba odradit ko Maoču 2015. kad su se počeli malo čitkur i začepiš im gubicu za sva vremena.

Za ovo 'nije lična nego osobna' i 'Aha, Asim, zato ih i braniš' bi trebalo da ga lome u stanici do besvijesti, al bože moj.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 dec 2025, 17:03

Ali ko su ti ljudi koji pišu klix komentare, koji qrac? Je li moguće da neko to besplatno radi, anonimni lajkovi nekog lože?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 09 dec 2025, 17:53

Surreal je napisao/la:
09 dec 2025, 17:03
Ali ko su ti ljudi koji pišu klix komentare, koji qrac? Je li moguće da neko to besplatno radi, anonimni lajkovi nekog lože?
Botovi , naravno da ne rade besplatno . Dnevnice se ubiru .
Sad će šesta godina kako ne čitam smeće od kliksa , kakvo je ono trovanje za dušu i tijelo :puke:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 09 dec 2025, 18:17

huupmil je napisao/la:
09 dec 2025, 15:56

Dan te neyebo, lik otvoreno prijeti ubistvom, ponizava policajce na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i prođe bez kazne...
Pogledao sam snimak i pogledao komentare. Ovdje i na klix. Nije mi jasno zasto se nerpeljivost iskazana prema elemenatu koji se ne poznaje prodaje kao nerpeljivost prema Bosnjacima. Pa zar ne zive svi skupa normalno u tom Kiseljaku?
Jel bilo problema sa Bosnjacima u Kiseljaku? Nesto se ne sjecam.
Ovo je problem sa ljudima druge boje koze i druge kulture, i ljudi od sluzbenika traze objasnjenje. Nema puno malih zajednica koje ne reaguju ovako u svijetu generalno, osim u Americi gdje su segregacije klasne, u Evropi su jos uvijek kulturne.
Kada je u pitanju Kiseljak, tu se situacija sto se tice nacionalizma nije promijenila od 92.
Prije nekih 10 godina radio sam na nekom projektu pa je jedan dio posla bio vezan za javne nabavke u SBK. Bio sam tada sokiran činjenicom da npr kod prevoza učenika osnovnih škola se mora voditi računa da djeca H komponente ulaze na prednja vrata a B na zadnja vrata autobusa. Isto je i sa izlazom iz autobusa. To je čak stvar koju roditelji traže, ima tu još svega što me bas ono sokiralo. U tim zahtjevima prednjače roditelji H komponente. Tako da meni ovaj video nije nikakvo iznenađenje.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2025, 19:02

Prolazi im to, može im se što bi se reklo.

Zašto bi mijenjali te navike.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 dec 2025, 19:10

Trebate biti svjesni toga da na komentarima na klixovom portalu dominiraju prekodrinski botovi, 90%.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2025, 19:26

Arvid je napisao/la:
09 dec 2025, 19:10
Trebate biti svjesni toga da na komentarima na klixovom portalu dominiraju prekodrinski botovi, 90%.
Po nečijem nahođenju, ili iz navike?

Ponekad me potrefi na aktuelnu temu koja me interesuje da otvorim komentare i brže bolje nazad. Šta je ono :shock:

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 09 dec 2025, 19:40

Prosjecan nositelj eUropskih vrijednosti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 dec 2025, 20:09

I sve to gledamo kako nas kršćani maltretiraju i ponižavaju u našoj državi samo jer smo muslimani ili Bosnjaci nebitno i opet sav novac ode u Hercegovinu. Ne kod nasih nego kod kršćana.
Kroz kladionice, kroz vlast i podjelu budzeta, kroz trgovinu, kroz zastupništva uvoza..u SBK Bosnjaci većina a HDZ ima 12 ministara a probosanska strana 5. U Stocu aparthejd..Zvanicna presuda suda u Hagu, država Hrvatska je agresiju izvršila na BiH. Ljudi idu trenutno po svijetu i lobiraju na način da svima objasnjavaju da ih u Bosni Islamisti proganjaju i da su kršćani zadnji bedem odbrane..Evo sutili smo 30 godina pokušavali sve da postanu normalni da gradimo Bosnu ali vidis da ne žele ni četnici ni ustaše. Ima ih 10 % DRZE 40 % vlasti. Uzeli sve najvažnije resore od cesta do ministarstva finansija. Uzeli milijardu KM eno počinje se graditi autocesta od Mostara preko Širokog Posusja do Hr granice. Gradici po 20 000 ljudi.
Zenica i Tuzla bez ikakve veze saobraćajne. Gradovi sa preko 100 000 stanovnika i ogromnim kantonima. Sa oko 400 000 ljudi. Tu se uzima lova u FBIH i rasporedjuje po kamenjaru. Ljudi nas bukvalno siluju ekonomski. Mi kao probosanska strana nikakvog odgovora ni strategije ni politike nemamo. Nema nista od suzivota jer ne žele ma koliko im mi pušili qrac, ne mozes ih natjerati, vidite da ustastvo divlja kao nikada, napadaju ljude po ulici, gledaju te kao nizu rasu, ponižavaju po Briselu i Vašingtonu. Mora se obrnuti situacija da mi njih blokiramo i da ih osiromašujemo ekonomijom i vodimo hibridni ili hladni rat na sve načine kao sto oni trenutno rade.
Previše je toga podnešeno i dato za ovu zemlju od desetine hiljada ubijenih, rijeka krvi, hiljade silovanih majki, stotine srušenih bogomolja da bi gledali ovo iživljavanje sada ponovo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 dec 2025, 20:24

Neka je. Bošnjo se tuši u Jani i Ožujskom pivu. I nismo za boljeg.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 dec 2025, 20:31

Centre forward je napisao/la:
09 dec 2025, 20:24
Kad ne znamo napraviti dobro pivo :kafa:

Karlovačka je svakako bolja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 09 dec 2025, 20:33

Otelo je napisao/la:
09 dec 2025, 20:31

Bude preminger ubrzo kako treba

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 dec 2025, 20:35

Drama na Kupresu: Muškarac verbalno napao imama ispred džamije, psovao mu i vrijeđao ga

Ma nisu oni takvi.

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 09 dec 2025, 20:53

Ok. Znaci dva problema, ili tri.

Prvi :ophodjenje prema službenom licu - mene ne bi fasciniralo da je policija prebila ljude u duhu nekog proslog vremena. Draze mi je vidjeti da nisu dopustili da ih uznemireni stanovnik povuce u nervozu i da situacija eskalira, nego su postigli efekat objasnjenja i smirenja situacije.

Drugi: neka mrznja prema Bosnjacima. Ovdje je covjek nezadovoljan cinjenicom da ovi izgledaju kao migranti dosli u njegovu ulicu. Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.

Treci: ja razumijem revolt koji se budi kod rijeci musliman. I prihvatam je ružno cuti. Ali to se koristi za migrante druge kulture zovota i ponasanja. Ne vjerujem da bi iko ili je ikada neku albansku dosljacku porodicu nazvao muslimanima Ili sandzacku ili da bi bilo nekih problema.

Ovdje ja vidim problem sto se on jako lose izrazava i njegov nivo opste kulture. Nista drugo.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2025, 20:53

superFrankie je napisao/la:
09 dec 2025, 20:33
Otelo je napisao/la:

Ono je sirće, ne može se pivom nazvati.
Nekada je malo ličilo na light pive, tipa Bavaria, koje i bebe mogu potegnuti.
Ono ni najveći alkosi ne mogu piti :rol:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 09 dec 2025, 20:57

armando je napisao/la:
09 dec 2025, 20:53
Otelo je napisao/la:

Jeste dosad bilo, ali je reformulisano pivo u potpunosti, samo treba jos koji mjesec proci da se rijese starih kolicina. A ovaj novi preminger je sasvim korektno i dobro pivo

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2025, 21:05

09 dec 2025, 20:57
armando je napisao/la:

Jeste dosad bilo, ali je reformulisano pivo u potpunosti, samo treba jos koji mjesec proci da se rijese starih kolicina. A ovaj novi preminger je sasvim korektno i dobro pivo
Javi bratu kad se riješe stare zalihe i počne puniti to novo ;)

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 09 dec 2025, 21:06

huupmil je napisao/la:
Ok. Znaci dva problema, ili tri.

Prvi :ophodjenje prema službenom licu - mene ne bi fasciniralo da je policija prebila ljude u duhu nekog proslog vremena. Draze mi je vidjeti da nisu dopustili da ih uznemireni stanovnik povuce u nervozu i da situacija eskalira, nego su postigli efekat objasnjenja i smirenja situacije.

Drugi: neka mrznja prema Bosnjacima. Ovdje je covjek nezadovoljan cinjenicom da ovi izgledaju kao migranti dosli u njegovu ulicu. Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.

Treci: ja razumijem revolt koji se budi kod rijeci musliman. I prihvatam je ružno cuti. Ali to se koristi za migrante druge kulture zovota i ponasanja. Ne vjerujem da bi iko ili je ikada neku albansku dosljacku porodicu nazvao muslimanima Ili sandzacku ili da bi bilo nekih problema.

Ovdje ja vidim problem sto se on jako lose izrazava i njegov nivo opste kulture. Nista drugo.
Hmmmm a ja ovdje vidim fašizam i ustaštvo sa dna kace. Ko zna, možda si i ti jedan od njih čim relativiziraš i braniš ovu poganu ustašku gamad.

A vidim i da si se neki dan zgražavao nad "divljanjem navijača" u Skenderiji. Znači da si i ti garant neki ujko, četo ili fgr jugonostalgičar.

Uostalom šta me čudi od lika koji je neki dan napisao: Srbija je ozbiljan sistem i drzava, za razliku od Bosne. :crazy:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 dec 2025, 21:14

I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 09 dec 2025, 21:17

H8Z7 je napisao/la:
09 dec 2025, 13:59

Bošnjaci moraju imati svoju tajnu službu koja će znati ove stvari završiti kako treba. Bošnjački radikalizam mora zaživjeti.
apsolutno, bošnjački mosad nam je potreban

kako je samo udba kvalitetno rješavala ove kamenjarce
it's football day

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.