lol čitaš klix komentare?huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:56Pogledao sam snimak i pogledao komentare. Ovdje i na klix. Nije mi jasno zasto se nerpeljivost iskazana prema elemenatu koji se ne poznaje prodaje kao nerpeljivost prema Bosnjacima. Pa zar ne zive svi skupa normalno u tom Kiseljaku?19vendetta87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:38https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251208198
Dan te neyebo, lik otvoreno prijeti ubistvom, ponizava policajce na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i prođe bez kazne...
Jel bilo problema sa Bosnjacima u Kiseljaku? Nesto se ne sjecam.
Ovo je problem sa ljudima druge boje koze i druge kulture, i ljudi od sluzbenika traze objasnjenje. Nema puno malih zajednica koje ne reaguju ovako u svijetu generalno, osim u Americi gdje su segregacije klasne, u Evropi su jos uvijek kulturne.
Po meni je ovdje glavni problem odnos ovih maloumnih seljobera prema službenim licima. Ovo treba odradit ko Maoču 2015. kad su se počeli malo čitkur i začepiš im gubicu za sva vremena.
Za ovo 'nije lična nego osobna' i 'Aha, Asim, zato ih i braniš' bi trebalo da ga lome u stanici do besvijesti, al bože moj.