Ti rece da ne radis vise s MANIOMCoDe je napisao/la:FK Berane-Rudar Plevlja-Tip X @ 3,20
Eto vam Dojava pratite s manjim ulogom !![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ti rece da ne radis vise s MANIOMCoDe je napisao/la:FK Berane-Rudar Plevlja-Tip X @ 3,20
Eto vam Dojava pratite s manjim ulogom !![]()
Sta sam ti rekoMonolog je napisao/la:Reče Jaruga da je ovo siguran dobitak.Monolog je napisao/la:Rubin - CSKA 0-2![]()
Cork City - Derry City 0-2![]()
Federrer - Gulbis 22.5 - over![]()
N.Li - S.Peer 21.5 - over![]()
Kvota 9.02
Ma handri me jer se ove budale bore samo tako nemam ni ja pojma za sta. Al eto dodjose do finala FA-a.Monolog je napisao/la: Ebo te edit. Mislim da bi tu mogao odraditi hendikep. To bi bilo najrealnije; puno golova i hendikep. Jedini problem je Avram Grant; ako igdje danas bude malo namještanja, to će biti ovdje, jer je prije vodio plavce, a sada je u drugim plavcima.
Zicer dana je: Rezai - Safarova 1 1.65Citizen-X je napisao/la:Sta sam ti rekoMonolog je napisao/la:Reče Jaruga da je ovo siguran dobitak.Monolog je napisao/la:Rubin - CSKA 0-2![]()
Cork City - Derry City 0-2![]()
Federrer - Gulbis 22.5 - over![]()
N.Li - S.Peer 21.5 - over![]()
Kvota 9.02
Je li siguran Celzi danas da stavim vecu lovu na njega? Trebali bi demolirat Portsmaut.
pa nisam budala da ja dajem lovu na njegove "dojave"... upoznati smo mi sa njegovim dojavama,neznam da li si ti tad bio,ali znam da njegovim dojavam mozes samo dupe obrisat !Monolog je napisao/la:@Code & Liedson
Volio bih da to prođe, ali taj Mania je bilDe koji nerijetko namami nekim glupostima. Ako je stavio tu tekmu jučer ili prekuče, onda postoji velika vjerovatnoća da će biti suprotno od onoga na šta se uplaćuje. To je neko moje viđenje (barem ove) "dojave". Sve u svemu, mogu ispratiti na sistemu za 2-3 marke, ali da nešto više uplatim na ovo, nikako. Sretno vama.
Pink Floyd, pjevaj joj: "Wish You Were Here"Mont0 je napisao/la:Protiv Safarove niko nije favoritNemojte mi suplje
Lorient - Lille 2 1.67
Sochaux - Auxerre X 3.40
Lens - Bordeaux X 3.20
uplata 2KM na svaki tiket..Paris SG - Montpellier X 3.25
Sivaspor 3:3Emir_ZENICA je napisao/la:Sivaspor X
Wisla 1/1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.