Pardon nesporazum, mislio sam na proslu utakmicu sa Slovackom i na golmane.fukara87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Velika nepravda je sto na spisku za reprezentaciju protiv Poljske nema Joguncica! Moglo se tu naci i jos jedno ima!
Al staces Pape je papak rodjen u selendri i on ima genetiku dodvoriti se gradu u kojem i koji ga je afirmisao!
On ce uvijek biti pristrasan. Igraci iz Tuzle i Zenice nece imati mjesta ni na treningu reprezentacije!
mislim da si sad pogrijesio iz tog razloga jer su cak 4 igraca iz Celika pozvani i to 3 napadaca ( Dzafic,Adilovic,Puric i zahirovic vezni ) tako da u ovom slucaju je zaboravljena samo FK SLOBODA ili je nsto drugo u pitanju....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo izgleda da je pomoglo!Probisvjet je napisao/la:Dova protiv uroka
E`uzu bi-Llâhi mine-ššejtâni-rradžim
Bismi-llâhi-rrahmâni-rrahîm
E`uzű bi kelimâti-Llâhi-ttâmmeti ve min kulli šejtânin ve hâmmetin ve min kulli `ajnin lâmmetin, e`uzu bi kelimâti-Llâhi-ttâmmâti min šerri mâ haleka ve mu`avvezetejni."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto nije pozvao niti jednom Husejnovica na neku od prijateljskih utakmica? 
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
To samo on zna sto nije..!!!Pa susicu nemamo mi igrace poput mesija bolan bolan bolan mi smo mala drzava sa dobrim igracima iz PL a ti zoves vasilica umjesto joguncica ujesto tosunovica i fajica ti onog kak se vec zovr sa t nekako...!!!
Jbg Husejinovic i ne igra u svom klubu,a da ga Susic zovne,treba zasluzit poziv,al eto neko ko ga zasluzi nemoze ga dobit,jer nije stavio parica u djep pojedinim likovima.Vidim Sadikovic u ovom intervju na pocetku odmah rekao,igracima se dijele premije i sa nekima ce vidjet da produze ugovore,nije lose.Probisvjet je napisao/la:Zasto nije pozvao niti jednom Husejnovica na neku od prijateljskih utakmica?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Igra li on negdje trenutno,posto ga niko nigdje ne spominje?Probisvjet je napisao/la:Zasto nije pozvao niti jednom Husejnovica na neku od prijateljskih utakmica?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
ja neznam dali igra al mogo bi poslizit repki...!!!
evo po meni pojedini igraci koji nisu zasluzili da se nadju na spisku :
Zoran KOKOT - pa ja nez kakav je ovo napadac i po cemu je on zasluzio da dobije poziv, momak koji je dao svega 1 ili 2 gola u ovoj polusezoni
Velibor VASILIC- isto tako igrac koji je samo 4 utakmice proveo na terenu i za mene je taj igrac realno taraba
Adin Dzafic - ovog su momka toliko nafalili dok je igrao za Velez da je to cudo jedno cak su rekli da bi se mogao prodat nekom inostranom klubu al hajd evo presao je iz Veleza u Celik ovog ljeta i sta je napravio jednostavno nista, postigao je svega 2 gola i to ni on sam ne zna kako.
Adilovic - isto tako napadac Celika iskreno mislim da je za njega Fajic i ostali napadaci izmislili fudbal.
Ima jos nekih igraca al nebi sad da nabrajam da se nebi ko uvrijedio slucajno.
Zoran KOKOT - pa ja nez kakav je ovo napadac i po cemu je on zasluzio da dobije poziv, momak koji je dao svega 1 ili 2 gola u ovoj polusezoni
Velibor VASILIC- isto tako igrac koji je samo 4 utakmice proveo na terenu i za mene je taj igrac realno taraba
Adin Dzafic - ovog su momka toliko nafalili dok je igrao za Velez da je to cudo jedno cak su rekli da bi se mogao prodat nekom inostranom klubu al hajd evo presao je iz Veleza u Celik ovog ljeta i sta je napravio jednostavno nista, postigao je svega 2 gola i to ni on sam ne zna kako.
Adilovic - isto tako napadac Celika iskreno mislim da je za njega Fajic i ostali napadaci izmislili fudbal.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pitanje za simpatizere slobode.
ako neko od vas posjeduje tabele takmicenja u kojima je sloboda igrala sezone 1947/1948, 1948/1949, 1950 i 1953/54, moze mi poslati na pp ili preko maila...
unaprijed hvala
ako neko od vas posjeduje tabele takmicenja u kojima je sloboda igrala sezone 1947/1948, 1948/1949, 1950 i 1953/54, moze mi poslati na pp ili preko maila...
unaprijed hvala
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
tm84 je napisao/la:pitanje za simpatizere slobode.
unaprijed hvala
fukara87 je napisao/la:tm84 je napisao/la:pitanje za simpatizere slobode.
unaprijed hvala
![]()
![]()
i tada se fudbal igrao...
a sad ozbiljno... ako neko posjeduje, nek mi posalje...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
hah idi bolan nisi bio ni u planu a kamoli ni u jajetu kad se ovo igralo i ti sad hoces da ti neko od nas salje tabele prije 50 godine i vise...mislim stvarno sta mene zanima tabela prije 60 godinatm84 je napisao/la:fukara87 je napisao/la:tm84 je napisao/la:pitanje za simpatizere slobode.
unaprijed hvala
![]()
![]()
![]()
i tada se fudbal igrao...![]()
a sad ozbiljno... ako neko posjeduje, nek mi posalje...
Ja tebe ne kontam, momku treba, ti mu ne mozes pomoci i sada hoces frajer da ispadnes sa tim sto ga ismijavasfukara87 je napisao/la:hah idi bolan nisi bio ni u planu a kamoli ni u jajetu kad se ovo igralo i ti sad hoces da ti neko od nas salje tabele prije 50 godine i vise...mislim stvarno sta mene zanima tabela prije 60 godina![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ok sorry momakguber90 je napisao/la:Ja tebe ne kontam, momku treba, ti mu ne mozes pomoci i sada hoces frajer da ispadnes sa tim sto ga ismijavasfukara87 je napisao/la:hah idi bolan nisi bio ni u planu a kamoli ni u jajetu kad se ovo igralo i ti sad hoces da ti neko od nas salje tabele prije 50 godine i vise...mislim stvarno sta mene zanima tabela prije 60 godina![]()
, bolje sutiti nego svasta reci.
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
hehehhehehehehehe
Ja nisam rekao da cu mu pomoci i traziti tabele stare 60 godina, niti je to covjek trazio, nego je trazio da ukoliko neko ima da mu posalje, ali ako dodje neko nesto fino i normalno pita, valjda moze dobiti isti takav odgovor.fukara87 je napisao/la:ok sorry momakguber90 je napisao/la:Ja tebe ne kontam, momku treba, ti mu ne mozes pomoci i sada hoces frajer da ispadnes sa tim sto ga ismijavasfukara87 je napisao/la:hah idi bolan nisi bio ni u planu a kamoli ni u jajetu kad se ovo igralo i ti sad hoces da ti neko od nas salje tabele prije 50 godine i vise...mislim stvarno sta mene zanima tabela prije 60 godina![]()
, bolje sutiti nego svasta reci.
eto ti mu pomozi ako hoces i trazi mu tabele prije 60 godina ...
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
ako neko od vas posjeduje tabele takmicenja u kojima je sloboda igrala sezone 1947/1948, 1948/1949, 1950 i 1953/54
Svoj ulazak u elitno društvo ovdašnjeg fudbala Sloboda je izborila 1959. godine, a od 1969. godine stalni je član Prve lige bivše države, i nek mi sad objasni kakve on hoce tabele ?
i znam ja sta pisem ovdje nisam ja toliko lud
Svoj ulazak u elitno društvo ovdašnjeg fudbala Sloboda je izborila 1959. godine, a od 1969. godine stalni je član Prve lige bivše države, i nek mi sad objasni kakve on hoce tabele ?
Adilović je sa klupe Čelika, navijacima Čelika na onoj njihovoj temi nije jasno kako je on dobio poziv.fukara87 je napisao/la:evo po meni pojedini igraci koji nisu zasluzili da se nadju na spisku :
Velibor VASILIC- isto tako igrac koji je samo 4 utakmice proveo na terenu i za mene je taj igrac realno taraba![]()
Adin Dzafic - ovog su momka toliko nafalili dok je igrao za Velez da je to cudo jedno cak su rekli da bi se mogao prodat nekom inostranom klubu al hajd evo presao je iz Veleza u Celik ovog ljeta i sta je napravio jednostavno nista, postigao je svega 2 gola i to ni on sam ne zna kako.![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
fukara87 je napisao/la:ako neko od vas posjeduje tabele takmicenja u kojima je sloboda igrala sezone 1947/1948, 1948/1949, 1950 i 1953/54
Majstore bilo je takmičenja i ispod Prve Lige to on traži
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ma ok majstore
mislio sam da je dosao na ovu temu sa namjerom da provocira al hajd dobro necu vise o tome ako neko ima te tabele nek mu posalje a to je veoma tesko doci do takvih tabela...
A to za Adilovica nije cudo nikakvo sam dokaza kad navijaci Celika ne mogu da vjeruju a tek onda mi , ma najmanje 10 igraca je pozvano koji nisu zaluzili jer kad pogledas onaj Vasilic se sam iznenadio kad je dobio poziv onda nemas dalje sta da pricas i razmisljas kako je dosao do repke.
A to za Adilovica nije cudo nikakvo sam dokaza kad navijaci Celika ne mogu da vjeruju a tek onda mi , ma najmanje 10 igraca je pozvano koji nisu zaluzili jer kad pogledas onaj Vasilic se sam iznenadio kad je dobio poziv onda nemas dalje sta da pricas i razmisljas kako je dosao do repke.