GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 16 jun 2014, 10:28

LEGENDE ZIVE VJECNO :!:

[youtube][/youtube]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jun 2014, 20:21

Andrijasevic za 750 000 eura na Maksimiru,vjerujem da ce imati jako ugodan docek na Poljudu :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 18 jun 2014, 20:27

Nevjerojatan podatak: Dinamo treći klub u svijetu po proizvodnji igrača za SP

VELIKO priznanje u vidu statističke informacije stiglo je u Maksimir, Dinamo je prema izračunu CIES-a po broju proizvedenih igrača koji sudjeluju na Mundialu treći klub svijeta, u konkurenciji njih 821.

Istraživanje koje je proveo švicarski CIES (International Centre for Sports Studies) uzimalo je kao kriterij utakmice igrača za klub do 23 godine starosti, a u obzir su dolazili igrači koji su između svoje 15. i 21. barem tri godine boravili u tom klubu.

Uz pomoć igrača i odigranih utakmica izračunava se koeficijent, a ljestvicu predvodi nizozemski Feyenoord koji je došao do koeficijenta 12,29. Do tog se broja došlo zbog devet igrača koji daje taj klub, koji su ukupno do 23. godine odigrali 882 utakmice u njegovom dresu.

Na drugom mjestu je Barcelona, također je riječ o devet igrača, ali i o nešto manjem broju utakmica, 783, pa je koeficijent 11,61.

Dinamo je na trećem mjestu s osam igrača koji su zajedno odigrali 812 utakmica u dresu Modrih, što dovodi do koeficijenta 11,01.

Tih osam igrača na Svjetskom prvenstvu su Zelenika, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko, Badelj, Modrić, Kovačić i Eduardo.

Neki klubovi su imali i više igrača od Dinama ili jednak broj, ali su zbog manjeg broja utakmica niže u poretku. Primjerice, kostarikanski Deportivo Sapressa daje devet igrača, a Lille, Sporting i Abidjan po osam.

Što se tiče ostalih hrvatskih klubova, još ih je 17 izborilo plasman na ovu ljestvicu. Hajduk je 41., Zagreb 50., Marsonia 122., Osijek 170., Šibenik 212., Zadar 243., Split, 276., Hrvatski dragovoljac 317., Bjelovar 349., Inter 364., NAŠK 373., Lokomotiva 459., Rijeka 509., Slaven Belupo 531., Rudeš 636., Belišće 642., GOŠK 686. :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jun 2014, 20:44

Android je napisao/la:Andrijasevic za 750 000 eura na Maksimiru,vjerujem da ce imati jako ugodan docek na Poljudu :D
Vjerojatno i na Maksimiru. Jos pamtim kad je Hrgovic nekome zabio za 2-1, a sa sjevera odjekivalo 1-1 :lol: :lol: :lol:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 18 jun 2014, 20:46

Steta sto Mamic nije doveo Sammira koji mjesec prije onda bi imali 9 igraca :)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jun 2014, 20:47

Vidjet cemo kako ce se uklopiti,nekako mi se on cini previse lijenim,u Hajduku realno nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo,bilo je problema oko place tako da mislim da je Hajduk napravio dobar potez
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 jun 2014, 16:53

http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-h ... _HP_RI_1_2

Joj, i ovi novinari od svega znaju napravit senzaciju. Igrac placen 1.5 milijuna i onda u tekstu pise da je odsteta 650 tisuca, a da covjek zaradjuje 300 tisuca godisnje. Tu je ogromna razlika. Transfer je 650 tisuca, a njegova placa je nesto sasvim drugo, al shvatam, vise ljudi ce kliknuti na clanak ako pise da je 1.5 milijuna nego 650 tisuca. Cudi me da nisu preracunali u kune, 12 milijuna kuna bi bio svojevrsni novinarski spekakl. Postoje tri dana, a vec polako ulaze u semu hrvatskog novinarstva.

Meni je ovdje jedino bitno da pise da Eduardo dolazi, jer mi ovaj Goncala nije nesto poznat, nisam ga upratio ni gledajuci pregled Portugalske lige, al doduse, ne pratim ga redovno :mrgreen:

Sve u svemu, za koju godinu Dinamo seli u Portugal :lol:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 jun 2014, 20:32

Isto zna biti zbunjujuce kada se inzistira na transparentnosti, a ova banda sa foruma zna u lipu koliko je grad dao milijuna u bentleye.
Sto se portugalaca tice dok ih ne vidim u akciji ne mogu suditi ali mogu reci da se trguje na veliko, treba novih 7,8 igraca uigrat u kratkom vremenu sto je gotovo nemoguce tako da nema ove sezone LP :)

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 jun 2014, 21:50

evo najskupljeg pojačanja za novu sezonu :mrgreen:

U Dinamu su predstavili 'najveće klupsko pojačanje'! Riječ je o najmodernijem autobusu koji će biti na raspolaganju prvoj momčadi dok će njegov prethodnik ostati u Maksimiru na korištenju nogometnoj školi i B momčadi!

slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 22 jun 2014, 23:52

Insect_terminator je napisao/la:Isto zna biti zbunjujuce kada se inzistira na transparentnosti, a ova banda sa foruma zna u lipu koliko je grad dao milijuna u bentleye.
Ne ''koliko je Grad dao'', nego koliko je Cigan koji ''prima 11000 kuna'' ukrao. Nema to veze s transparentnošću, nego sa zdravim razumom.

Transparentnost je nešto drugo... Evo primjer Borussie:
http://aktie.bvb.de/index.php/eng/Publi ... al-Reports" onclick="window.open(this.href);return false;

Uskoro ćeš ga imati i u Dinamu. :kafa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 jun 2014, 12:57

Dinamo nije dionicko drustvo kao BVB :!:

Inace ovaj lav je nepotreban kic na busu, kao da se radi o busu namijenjenom za neku safari turu po Keniji. :mrgreen:

Sto mislis bazero hoce li GNK proci Zalgiris?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 jun 2014, 14:51

Insect_terminator je napisao/la:Dinamo nije dionicko drustvo kao BVB :!:
Sjedi 1!

Dinamo je udruga građana, baš kao i BVB. Nešto drukčiji model, ali poanta je ista:
članovi su većinski vlasnici (50% + 1), a ono ostalo jesu dionice!

Dakle, udruga građana, sa posebnom izdvojenom profesionalnom sekcijom koja se (uglavnom) registrira kao dioničko društvo i koje ne smije premašivati 50%!

Prvi pasus...

Ima toga još, predlažem da pročitaš. Nije loše štivo:
http://www.bbc.com/news/business-22625160" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fourfourtwo.com/features/501 ... nvolvement" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.theguardian.com/football/blo ... ier-league" onclick="window.open(this.href);return false;
Mada, ne moraš se opterećivati, uskoro budeš učio na praktičnom primjeru ;)

I kod udruga građana koje nemaju odvojenih sekcija (d.d.), transparentnost mora biti zadovoljena u skladu sa Zakonima te zemlje:
Real Madrid;
Barcelona.

U masi klubova se ovakve stvari prezentiraju na skupštinama koje su otvorene za SVE članove!
Schalke;
Koln

Mislim da ćete proći Žalgiris, nažalost... Interesantno gostovanje, ako ništa. Tamo nekad kasnije više nećete biti nositelji, pa vjerujem da nećete ući u LP.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 23 jun 2014, 14:56

Kada pricate o DInamu,ne zaboravite da govorite o najupsjesnijem klubu na balkanu,najstabilnijem,najorganizovanijem i jos ne zaboravite da imaju medju 5 najboljih omladniskih kategorija u Evropi. A to sto glupanima smeta sto je Mamic ovaj klub dignuo na jako dobar nivo,sta ja tu mogu.

Kad Zdravko napusti Dinamo,ostavit ce ga u odlicnoj situaciji nekome,ali ja,nakon njegovod odlazka,za max. 5 godina sam uvjeren da ce Dinamo dozivjeti trenutno stanje Hajduka. Nece moci dovesti pojacanje ni iz Croacije iz Sesveta.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2014, 14:58

sekretar je napisao/la:Kada pricate o DInamu,ne zaboravite da govorite o najupsjesnijem klubu na balkanu,najstabilnijem,najorganizovanijem i jos ne zaboravite da imaju medju 5 najboljih omladniskih kategorija u Evropi. A to sto glupanima smeta sto je Mamic ovaj klub dignuo na jako dobar nivo,sta ja tu mogu.

Kad Zdravko napusti Dinamo,ostavit ce ga u odlicnoj situaciji nekome,ali ja,nakon njegovod odlazka,za max. 5 godina sam uvjeren da ce Dinamo dozivjeti trenutno stanje Hajduka. Nece moci dovesti pojacanje ni iz Croacije iz Sesveta.
Pricas o sebi totalno nepoznatim stvarima pa mi se ne da uopce objasnjavat po stoti put jedno te isto.

Trebalo bi bogami vise sati da se objasni situacija GNK-a i Dinama.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 23 jun 2014, 15:03

@Lillard

Nema potrebe da mi objasnjavas,pratim Dinamo jedan jako dug period. I bio sam na masu njihovih utakmica. I pamtim i Ligu prvaka,a bgm i Ligu za bedaka. I sigurno mi je draze da ima devet titula u nizu nego da igra Ligu za bedaka. A to sto su se BBB,koji su mi bili jako dragi,uzdignuli i godinama vec nanose vise steta klubu nego dobrog,nije mi bas drago. Moj mozak ne moze da ih shvati nikako. Ok,moguce da ima nekih nepravilnosti u radu Mamica(jos nedokazano,a pokusavano vise puta od ministarstva do nekih udruga,zadruga,zalbi,tuzbi), ali ovaj covjek je doveo Dinamo rezultatski gdje jest.

Ja ovom klubu ne zelim lose,ali neka se Mamic povuce,pa da navijam onda za klub koji ce se borit za 4.mjesto u pm.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2014, 15:14

Radije da Dinamo igra zupanijsku bez tog smeca na celu. Dinamo je vise od jbenih rezultata, 9 naslova prvaka i trofeja.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 23 jun 2014, 15:24

Lillard je napisao/la:Radije da Dinamo igra zupanijsku bez tog smeca na celu. Dinamo je vise od jbenih rezultata, 9 naslova prvaka i trofeja.
Da,naravno. Iskreno,ja ne bih. Mene je bilo stid gledati Dinamo u Ligi za bedaka, htio sam u zemlju propasti. Ali ok,izdrzalo se i izguralo se. Sad kad pogledam organizaciju kluba,omladinske kategorije deru redovno velike klubove,marketing,prva ekipa,stadion koliko-toliko sredjen,u nekim trendovima pratis najvece evropske klubove (trava,sjedala za igrace,vip salon...),napravljeni transferi,s pojacanjima je bilo promasaja,a bilo je i dobrih igraca tu, ja sam sretan s ovim klubom. I da ovi razmazeni purgeri daju malo vise podrske ovom klubom,to bi bilo jos bolje. Oni ne zasluzuju ocito ovakav Dinamo,ovako organizovan. U Splitu bi se svi naguzili da ih prvo izjebe pa onda dovede klub do ovih granica. Sad fol Torcida zajedno s BBB hoce da potjera Mamica i slicno. Zasto? Zato sto ih **** 9 godina za redom kako hoce. Zato sto ne mogu siriti svoje pipke kao sto su nekada.

Ja sam siguran da ce Mamic napustiti Dinamo nakon 10 titule,jer je rekao da Hajduk iducih 10 godina nece osvojiti prvenstvo. I tata ce odrzati obecanje.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2014, 15:53

Cuj on je sretan s klubom i kako tata to vodi.Placem bogami.
A vidim kako se priblizava nova sezona insekt se sprema za novo trolanje.Dokle vise!?

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 23 jun 2014, 16:53

Ne trolam na ovoj temi. Ovo je klub kojeg pratim duugo godina. Mozda i vise nego vi pojedini. Trolam na temama klubova koje ne volim. Ja imam pravo na svoje misljenje,kao ti ostali. I imam ga pravo iznijeti. A vi ako bi voljeli na grane Partizana,HajduGa,Zvezde....gdje ni oni sami vise ne znaju kome su i koliko duzni,samo dajte.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jun 2014, 18:03

Jadni navijači Dinama,svake godine uzimaju minimalno 2 trofeja..financijski nikad stabilniji a sigurno najstabilniji na balkanu.Stalan učesnik europski natjecanja..treba ga žalit :tokralju:
To što ima idiota koji ne vole Mamića to je njihov problem..njegovo dizanje kluba na ovo gdje je sad je za udžbenika.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.