[youtube][/youtube]
Vjerojatno i na Maksimiru. Jos pamtim kad je Hrgovic nekome zabio za 2-1, a sa sjevera odjekivalo 1-1Android je napisao/la:Andrijasevic za 750 000 eura na Maksimiru,vjerujem da ce imati jako ugodan docek na Poljudu
Ne ''koliko je Grad dao'', nego koliko je Cigan koji ''prima 11000 kuna'' ukrao. Nema to veze s transparentnošću, nego sa zdravim razumom.Insect_terminator je napisao/la:Isto zna biti zbunjujuce kada se inzistira na transparentnosti, a ova banda sa foruma zna u lipu koliko je grad dao milijuna u bentleye.
Sjedi 1!Insect_terminator je napisao/la:Dinamo nije dionicko drustvo kao BVB![]()
Pricas o sebi totalno nepoznatim stvarima pa mi se ne da uopce objasnjavat po stoti put jedno te isto.sekretar je napisao/la:Kada pricate o DInamu,ne zaboravite da govorite o najupsjesnijem klubu na balkanu,najstabilnijem,najorganizovanijem i jos ne zaboravite da imaju medju 5 najboljih omladniskih kategorija u Evropi. A to sto glupanima smeta sto je Mamic ovaj klub dignuo na jako dobar nivo,sta ja tu mogu.
Kad Zdravko napusti Dinamo,ostavit ce ga u odlicnoj situaciji nekome,ali ja,nakon njegovod odlazka,za max. 5 godina sam uvjeren da ce Dinamo dozivjeti trenutno stanje Hajduka. Nece moci dovesti pojacanje ni iz Croacije iz Sesveta.
Da,naravno. Iskreno,ja ne bih. Mene je bilo stid gledati Dinamo u Ligi za bedaka, htio sam u zemlju propasti. Ali ok,izdrzalo se i izguralo se. Sad kad pogledam organizaciju kluba,omladinske kategorije deru redovno velike klubove,marketing,prva ekipa,stadion koliko-toliko sredjen,u nekim trendovima pratis najvece evropske klubove (trava,sjedala za igrace,vip salon...),napravljeni transferi,s pojacanjima je bilo promasaja,a bilo je i dobrih igraca tu, ja sam sretan s ovim klubom. I da ovi razmazeni purgeri daju malo vise podrske ovom klubom,to bi bilo jos bolje. Oni ne zasluzuju ocito ovakav Dinamo,ovako organizovan. U Splitu bi se svi naguzili da ih prvo izjebe pa onda dovede klub do ovih granica. Sad fol Torcida zajedno s BBB hoce da potjera Mamica i slicno. Zasto? Zato sto ih **** 9 godina za redom kako hoce. Zato sto ne mogu siriti svoje pipke kao sto su nekada.Lillard je napisao/la:Radije da Dinamo igra zupanijsku bez tog smeca na celu. Dinamo je vise od jbenih rezultata, 9 naslova prvaka i trofeja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.