Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Da je trazen, neko bi ga vec kupio. Lamela je zasluzeno otisao u Tottenham.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne vidim da je odlazak iz Rome u Tottenham neki napredak znacajan u karijeri..Dva vrlo slicna kluba,ako Roma nije i veci klub od ovih..Eh sad,PL je puno jaca trenutno od Serije A,to stoji..I pracenija medijiski svakako..Jedino bi na tom planu Mire dobio..Neka njega jos u Romi koju godinu,posebno kad ode Totti on ce napraviti bum..I onda aBd Barca,Real ili Manchester
E to je onda transfercina 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- velez_mostar
- Kontakt:
Tottenham veci od Rome??Goalgetter je napisao/la:To sto nasi mediji, a i strani govore je jedno, a realnost je drugo.ciza je napisao/la:lamela u tottanhamu 30 miliona eura index
ja sam bio ubjedjen da ce pjanic prvi otic i da na gece moc sacuvat u romi koliko je trazen kako su nasi mediji predstavili
Eto, Lamela odigra jednu dobru sezonu, stigao je isto kad i Pjanic u Romu, i proda se u Tottenham. Tako se to radi. Sve dok Pjanic ne odradi isto, nece otici u veci klub.
Zao mi je sto je doslo vrijeme kad je Premiership postao praceniji od Serije A, pa nove generacije samo gledaju tu ligu.
Ja mislim da Roma trenutno ima finu ekipu, i da ce biti medju prva 4 na kraju sezone. PL je globalno pracenija, i naravno da bi vecina nas voljela da sto vise nasih tamo igra, ali igra se fudbal i u Italiji,Njemackoj. Nek on dobro igra, a za ostalo cemo lako.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ovo se govorilo i za prve dvije Miretove sezone u Romi. Optimizam je uvjek popularan na pocetku sezone... dok realnost ne opali samarcinu.Orao je napisao/la:Ja mislim da Roma trenutno ima finu ekipu, i da ce biti medju prva 4 na kraju sezone.
Izgubili su i Osvalda a evo i Lamelu. Treba im barem jedan cisti napadac... Kao Vedo.
Pa zar to nije Destro ?
Dosao je Gervinho,Strootman dok su tu Pjanic De Rossi,Toti,Bradley, sad i Ljaljic. Benatia je isto extra igrac, ja mislim da oni stvarno mogu dosta. Al' ostaje da vidimo...
Dosao je Gervinho,Strootman dok su tu Pjanic De Rossi,Toti,Bradley, sad i Ljaljic. Benatia je isto extra igrac, ja mislim da oni stvarno mogu dosta. Al' ostaje da vidimo...
evo bombe
Sky Sport objavio da Mire potpisuje za Real, cijena transfera 23 milke

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
lucif3R666
- Kontakt:
JTS je napisao/la:evo bombe![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Otkud ovo ba, ko grom iz vedra neba
Ne bi se sky tako provaljivao valjda, ima tu nečega.
Sky se nikad ne provaljuje, ima tu nećega 100% (ako je slika čisti SSChapman je napisao/la:Otkud ovo ba, ko grom iz vedra nebaNe bi se sky tako provaljivao valjda, ima tu nečega.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 28 avg 2013, 12:06, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- tyler durden
- Kontakt:
JTS je napisao/la:evo bombe![]()
de ba, nigdje veze.
Obratite pažnju na textbox desno, tu možete staviti i da Leonardo Di Caprio igra za Real. 
Ne vjerujem da se ne sjećate, već jednom je kružio taj link po forumu, i mijenjala se razna imena.
Ne vjerujem da se ne sjećate, već jednom je kružio taj link po forumu, i mijenjala se razna imena.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Još vamo piše "The transfer windows has closed"BaDa12 je napisao/la:Obratite pažnju na textbox desno, tu možete staviti i da Leonardo Di Caprio igra za Real.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Vidi oca miBaDa12 je napisao/la:Obratite pažnju na textbox desno, tu možete staviti i da Leonardo Di Caprio igra za Real.
Popušismo ga.
- skyisthelimit
Zasto ste otkrivali tajnu, s.centar i sp0rt.ba bi pali na ovaj fazon i ubrzo objavili ekskluzivu kako navodi Sky 
15.10 - 15.06 ...
http://bh.fudbal.ba/ino-fudbal/transfer ... 82%AC.html" onclick="window.open(this.href);return false;skyisthelimit je napisao/la:Zasto ste otkrivali tajnu, s.centar i sp0rt.ba bi pali na ovaj fazon i ubrzo objavili ekskluzivu kako navodi Sky
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- skyisthelimit
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E da mi je naći taj link da napišem nešto za Misketa ili Džeku pa da ovi levati opet objave
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Consigliere
- Kontakt:
Boktejebo, koji retardi

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.